kızlar sütüm gitti. iki gündür çok az. zaten ilk baştan beri hiçbi zaman oluk oluk olmadıçok üzülüyom. komposto ve su içmekten gına geldi. göğsü küçük olupta çok sütüm var diyen varmı ya. benimkiler minicik
ewet göğüs büyüklüğüyle ilgisi yokmuş sütün..anam zeze hergün et yenirmi hiç benlik diil:)) demek çok su içme dedi drun..napıcamızı şaşırdık zaten birinin dediini biri tutmuyo..mrk ediyorum ben kaç ay emzirebilcem aceppp
sorma zuzum mahvoldum..ben de hiç hazzetmezdim etten..ağzımda geveleye geveleye yiyorum ya..doktora haftada kaç kez yiyim dedim..her gün dedi manyak!! bi de kuzu eti yiye yiye kuzu gibi olmuşun demez mi!!dalgasını da geçiyo aradaklava:
3-4 aylık olsun da her gün yemem artık..kolestrolüm tavan yapcak:bbo:
Rabbim hepimizin sütlerini doldurup doldurup taşırsın inşallah:Saruboceq:
canım inşallah okursun..sütüm azaldı diye üzülme..bir sitede okudum 3. aya doğru süt azalabilirmiş..panik olmadan, pes etmeden emzirmeye devam edin yazıyodu..üzülürsen daha da azalır..arkadaşların dediği gibi dinlenmeye bak..proteine ağırlık ver..ben her gün bir öğün kuzu eti yiyorum..
bu arada benim doktor çok fazla su içme diyo..sütünü sulandırır bebek doymaz dedi..adam profesör herkesin dediğinin zıttını söylüyo..ilk başlarda ben de 3 litreden fazla su içiyodum,doktor öyle deyince azalttım..
benim bildiğim göğüs büyüklüğüyle süt arasında bi bağlantı yok takma kafana..
nalanım tek yıkamak daha kolay inan..su dök,çok döktün ,oraya diil şuraya vs diye uğraşmaktansa 5 dkda yıkıyıp bitiriyosun işini.dene bak sende bidaha hep yalnız yıkıycaksın..
zezem kadın doğumcumu bidaha hiç göresim gelmediği için soramadımda..benim de bi göğsümde daha az oluyo süt daha zor doluyo...
senin doktorda gerçekten ilginçmiş. su deyip duruyo hepsi. bu akşam da sabah 4 e kadar ağladı. gündüz bu saatler kadar iyi emzirdim uyuyor şimdi. ama gece boş boş oluyo memişler. aslında emdikten sonra bırakınca sıkıyorum göğsümü geliyo devamı. ama defne yumruklarını ağzına sokup sinirli sinirli bi emiyoki sorma. kakası da azaldı 3 gündür. bugün mama alıcam gece vermek iççin.emzik almıyo köy akkalında fatoş bulmuş annem 4 tane gmndermiş yok veriyorum öğürüyo. onu alsaydı aralrda oyalanacaktı. biberonuda almıyo tabi.kaşıkla deniycem artık.
bende zuzuya katılıyorumm tek yıkamak daha kolay tatlımm benimki yıkanmadımı huzursuz oluyo alıştıya rahatlamayaaa saati geldimi uyusada uyanıyo...öle bi velet bu öle bi velet ....
zuzum yaa mesela benim sol göğsümde daha çok süt var onuniçin 2 kere solu veriyosam 1 kere sağı veriyorum...
benim de sağ göğsümden daha az geliyo..herkeste olabiliyormuş.normal dedi,kime sorduysam..
elini emmesi refleksmiş bu aylarda normalmiş,kimi de büyüdüğünün göstergesi diyo canım..ben de elini emiyo bu çocuk doymuyo diye tekrar tekrar emzirdim de kustu..hem de nasıl, ağzından burnundan geldi,nefes alamadı yavrum,2gündür emzirirken korkuyorum,kusar diye..
3.ayın sonuna doğru da ellerini keşfedip havada çırpmaya başlıcakmış,elini her gördüğünde sevinicekmiş şaşkınlarkaydirigubbakcemile3
bak benimki bi eli yetmiyo bide iki elini ağzına sokup yiyo yaa allah allah hiç doymuyomu bu benim oğlum ne :roflol:
bak benimki bi eli yetmiyo bide iki elini ağzına sokup yiyo yaa allah allah hiç doymuyomu bu benim oğlum ne :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?