2009 Ekim Anneleri

canım bulgur ye. yeşil soğanlı bulgur pilavı yap ye . b12 deposu bulgur.

kızlar benim kadın doğumcu vitamin haplarına 3 ay daha devam et dedi..ben her gün içiyorum elevitten..içinde demir var zaten

zezecim doğumdan sonra 1 ay ben de demir hapı kullandım doktorum vermişti.

benim de sol göğsüm daha bereketli kaydirigubbakcemile3

poffffff anam zaman gecmio.bi buyuselerdi.sutum gidecek die camis gibi yiyorummafoldumben hos oyle bol sutum yok.kili kilina yetio sanirim.hatta bazen yetmio ama zilli mama istemio.havada berbat artik.icim bunaldi ayyhhhhhhhkafamçokkarıştı ctesi de bi ton misafirim gelecek :gitme:

bencede buketcimm zaman hiç geçmiyooo bu benim velette uyumuyo hiç zatenn havada bozuk aynen offffffff berbatımm ya neden sadece memede uyuyo bu çocuk yaaaaaaaaaaa

merhaba,ya benim kızım ekim 22 doğumlu yaklaşık 2 aylık su ana kadar öl cok sıkıntı cekmedık ama ıkı gundur kakasını gunde 1 kere yapıyor benım zorumla masaj,sıcak havlu ile falan oda ama bebişim sürekli ıkınır bir halde birde sürekli emmek istiyor geceleri kucagımda uyumak istiyor emerek tam dalıyor yatagına koyuyorum 15 en fazla 30 dk uyuyor ağlayarak uyanıyor.kucagıma alınca susuyor,aslında karnı tok emmese bıle kucagımda uyumak ıstıyor.napacam ben ya gecen aksam delı ettı benı hatta.sırt ağrımdan duramıyom zaten cırkın kızım benım ama onu cok sevıyorum.minnoşummm..

canım dönem dönem bu çocuklar bişeyi huy belliyorlar ama sakın istediğini yapma bak benimkide gündüzleri sadece memede uyumak istiyo orda kalacakmış saatlerce kesinlikle izin vermiyorum tmm yorucu oluyo ama bu aylarda bi alışırlarsa ilerde çok uğrasırızz diye düşüüyorum..

bebike gaz yaparmıki bulgur..ayhh canım da çekti kaydirigubbakcemile2

yapmaz bebişim bilakis bulgur ye derler emziren annelere. artırır sütü. ben hem yiyorum valla. yeşil soğan da süt yapar zaten. dene bak görüceksin.

bencede buketcimm zaman hiç geçmiyooo bu benim velette uyumuyo hiç zatenn havada bozuk aynen offffffff berbatımm ya neden sadece memede uyuyo bu çocuk yaaaaaaaaaaa

ah ah şekerim ah benimki de öyle. uyanıkken hep ayakta gezdircen bi de konuşçan. oturtursan basıyo yaygarayı. hanım hanım otur işte kucağımda demi.. olmazzz.

sizde yasıyomusunuz aynı sıkıntıları....

az sabahlamadım koltuk tepelerinde. kucağımda .. yatagında asla uyumuyor. yanyana yatıyoruz kucagımdaymıs gıbı sarılıyorum ona anca öyule uyuyor.

yapma kız cocuga. şu an onların tek bildiği tanıdığı şey meme. kendilerini orda güvende hissediyolar. aç olmasa bile psikolojik olarak rahatlıyor çocuk. bu dönemde böyle olurmuşç güven duygusu gelişirmiş anneye. yapma annesii.

yokk yaw gram uyku yokk cocugun gozun bunlar nası bebee :)) sabahtan beri yapmadıgım kalmadı uyusun diee ayyyyy

doktor memede uyuyan bebegin saglıklı anneyle iletişimi kuvvetli bebek oldugunu söyledi bana ebenimki hep memede uyuyoda sordum normalmi dieee benim için sorun yok uyusun kuum güvende annesi onukorur

şekercim uyuyo ordaaa olacak işmi ama zaten gögüsler yara bide dora pasa orda yatacakmışş saatlerce nasıl yatırayım kanıyo artık gögüslerr şekercim bide öle düşün...

naloş benimkide sabahtan beri uyanıktı şimdi bayıldıda uyudu artık tabimemede ama yavaşca memenin arasından emziği ağzına sokup yerine yatırdım uyuyo sende öle bi dene ahh bu veletlerr bide derler bebeklerr günün çoğunu uykuda geçirir bunlar zamane çocuğu anacım...

yasemincim hele şeye bayılıyorum emerken gözlerimin içine bakıyo yaa o an iştee ölüyorumm öle güzel bakıyoo kuzum...kurban olsun annesii ...

Son düzenleme:

ben varım canım sürekli emzir devam et yılma kahverengi kısmın tamamı ağzına alıcak saat başı emzir benim de hiç yoktu daha öncede bahsetmiştim çoğu başlıkta ama şimdi çok şükür maşallah
sakın pes etme

bizimkide goguste uyuyor izin vermiyrm agzından cıktıgında cekiyrm hemen gozler acılıyrr
yaa demek anneye guvenden ileri gelyr aslında buna sevindim iletişimimiz iyi olsun bana guvensin psikolojisi bozuk olmasın yavrusumunn ben elimden geleni yapıyorm surekli konusuyrm dinlerse kendisi konustugunda sırayla konusmaya calısıyorm umarım guven duygusunu geliştiririm

arkadaşlar göğsün taş gbi olması iyi bişey değilmiş, doktorumuz öle söleddi, eğer taş gibi oluyorsa bilicekmişizki süt kesilecek. Ayrıca taş gibi olması mastitede sebep oluyormuş

evet çok tatlı bakıyolar bakarken bide gülümse çıkarıyo agzından memeyi aguuuuu die uzatıyo gamzesiyle gülerek yavrukuşum yerim onun dötünü ben hehe kıslar hala gögüsleriniz niye yara benimki hi yara olmadı sadece jastanede oldu 3gün okadarrr

gizoşumm emzik almadı benim sıpa oglummm hepsinde de mideki kalktı napcam ben cocuklaa bazen canı isterse wee damaklı alıyr 1dk sonra atıyr basında durmam gerekk

zencefine
gogusum taş gibi olurdu benim bazen sol bazende sag taraff 2 3 gundurr yok olmuyr sut var ama cok az foss foss demek iyi bişiy degil ama insanın içi rahat ediyrdu yaa var diee simdiii nerdee

ılık duş yapın ve koltuk altınızdan memenize doğru hafif hafif masaj yapın. En önemli şey moral ve inanç, çok sütüm olacak die düşünün sürekli

bu arada sol göğüste sütün çok olması sağ elimizi kullanmamızdan ve sol göğsü daha rahat vermemizden kaynaklanıyor, bebişler daha sık emdiğinden ordaki süt daha fazla oluyorrr.

benım kızım tek memeyle bÜyÜyen bebeklerden oluyo ÇÜnkÜ 1aylık olmadan sol gÖgsÜmÜ emmeyı kestı tek memeyle bÜyÜyo ŞÜkÜr gelıyo sÜtÜm ıyı mamada almıyo kesınlıklede hıÇ almadı ,ınatla emzıkte almıyo acaıp bı kız bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…