yediweren ben de içmiyorum aklıma bile gelmedi ilaç filan:)) bi ara bi kan testi yaptırsam diyorum ne alemdeyim..doğum öncesi b12 baya bi düşük çıkmıştı witamin içiyodum..doğurunca da iç demişti bi süre içtim unuttum sonra..
kızlar benim kadın doğumcu vitamin haplarına 3 ay daha devam et dedi..ben her gün içiyorum elevitten..içinde demir var zaten
nalanım tek yıkamak daha kolay inan..su dök,çok döktün ,oraya diil şuraya vs diye uğraşmaktansa 5 dkda yıkıyıp bitiriyosun işini.dene bak sende bidaha hep yalnız yıkıycaksın..
zezem kadın doğumcumu bidaha hiç göresim gelmediği için soramadımda..benim de bi göğsümde daha az oluyo süt daha zor doluyo...
canım bulgur ye. yeşil soğanlı bulgur pilavı yap ye . b12 deposu bulgur.
3
bebike gaz yaparmıki bulgur..ayhh canım da çekti kaydirigubbakcemile2
bencede buketcimm zaman hiç geçmiyooo bu benim velette uyumuyo hiç zatenn havada bozuk aynen offffffff berbatımm ya neden sadece memede uyuyo bu çocuk yaaaaaaaaaaa
sizde yasıyomusunuz aynı sıkıntıları....
canım dönem dönem bu çocuklar bişeyi huy belliyorlar ama sakın istediğini yapma bak benimkide gündüzleri sadece memede uyumak istiyo orda kalacakmış saatlerce kesinlikle izin vermiyorum tmm yorucu oluyo ama bu aylarda bi alışırlarsa ilerde çok uğrasırızz diye düşüüyorum..
kızlar sütüm gitti. iki gündür çok az. zaten ilk baştan beri hiçbi zaman oluk oluk olmadıçok üzülüyom. komposto ve su içmekten gına geldi. göğsü küçük olupta çok sütüm var diyen varmı ya. benimkiler minicik
doğumdan sonra içtim stel tea den. 1 kutu bitirdim. tekrar alayım bari. rezene içiyorum. ayva kompostosu sürekli içiyorum. ahmet maranki demişti bi programda 3 kat arttırır diye. suyu o kadar çok içiyorumki. ama yok işte. şöle taş gibi olsada aksa şakır şakır..
şekercim uyuyo ordaaa olacak işmi ama zaten gögüsler yara bide dora pasa orda yatacakmışş saatlerce nasıl yatırayım kanıyo artık gögüslerr şekercim bide öle düşün...
Naloş benimkide sabahtan beri uyanıktı şimdi bayıldıda uyudu artık tabimemede ama yavaşca memenin arasından emziği ağzına sokup yerine yatırdım uyuyo sende öle bi dene ahh bu veletlerr bide derler bebeklerr günün çoğunu uykuda geçirir bunlar zamane çocuğu anacım...
Yasemincim hele şeye bayılıyorum emerken gözlerimin içine bakıyo yaa o an iştee ölüyorumm öle güzel bakıyoo kuzum...kurban olsun annesii ...
gizoşumm emzik almadı benim sıpa oglummm hepsinde de mideki kalktı napcam ben cocuklaa bazen canı isterse wee damaklı alıyr 1dk sonra atıyr basında durmam gerekk
zencefine
gogusum taş gibi olurdu benim bazen sol bazende sag taraff 2 3 gundurr yok olmuyr sut var ama cok az foss foss demek iyi bişiy degil ama insanın içi rahat ediyrdu yaa var diee simdiii nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?