Kızlar bende hala ıslak mendile geçemedim ya hala pamuk ve suyla yapıyorum bende geçsem mi die düşünüyodum :uhm:
Bide kızlar yaww bişey sorcam şimdilik eklere başlamadık ama ben 1 ay sonra başlıcam kısmetse biraz biraz artık meyve sularıyla ama daha şimdiden bütün kıyafetler batıyo önlükte taksam ağız bezi de koysam nasıl bi önlem alıcaz bu soruna onun deterjanları her lekeyi de çıkartmıyooo:bbo:
canım sezen sendemı uyumadın?
Günaydın kızlarrr biz kuzumla rota dan geldik vede tadını hiç sevmedik biraz huysuzluktan sonra annanenin kucağında uyuya kaldık şimdi boshayallersmile
Yfrog - p0237110110 - Uploaded by defnem
Allah bagislasin canim cok tatliymis bebegin...
Ayhh kızlar slmm
Bu sabah uyandğmzda oğlumun gözü feci derecede çapak olmşdu..Gece banyo yapmşdık başı üşüdü heralde dedim(bi kaç saat sonra şapkayı çıkarmışdıkda banyodan)
akşam üzeri bi bakdm gözünün beyaz yerleri kan inmiş gibi kıpkırmızı olduu =(((
Babamız gelsin kuledibine gidicz,orda bi akrabamz var hemşire,nöbetçiymiş gece getirin demiş..
Bakalm ne dicekler =((
Zaten damla kullanmştk bi süre..
Ayhh kızlar slmm
Bu sabah uyandğmzda oğlumun gözü feci derecede çapak olmşdu..Gece banyo yapmşdık başı üşüdü heralde dedim(bi kaç saat sonra şapkayı çıkarmışdıkda banyodan)
akşam üzeri bi bakdm gözünün beyaz yerleri kan inmiş gibi kıpkırmızı olduu =(((
Babamız gelsin kuledibine gidicz,orda bi akrabamz var hemşire,nöbetçiymiş gece getirin demiş..
Bakalm ne dicekler =((
Zaten damla kullanmştk bi süre..
gecmiş olsun beyaz oglusuna hemen iyileşir inş.
saygınında dilinde pamukcuk oluşmuş((( cok zor emiyor yaa biraz emiyor aglamaya baslıyor azar azar tasitle emiyorr antibiyotik kullanıyorz
bende ilk 1 ay pamuk ve kaynatılmış soğutulmuş temiz suyla temizliyodum sonra yağ e pamuk ile temizlemeye başladım 2 buçuk ayıkken can bebenin çok güzel kremli popo ıslak bezi var hepsine baktım hiçbiri onun kadar yumuşak kremli değildi başta niveanınkini kullandım ama 7 milyondu :S çok fazla geldi şimdi can bebeninkini alıyorum pembe pakette hiçte bişi olmuyo sonra pişik önleyici kremini her seferinde bol bol bacak boğumlarına göbeğine kadar sürüyorum pişik olmasın die. amazoncum pudra kullanmanı tavsiye etmem bana doktorum sakın kullanma dedi. pudra cildin önemli nemini alıyomuş idrarını tene yapıştırıyomuş ve daha çok pişik ediyomuş böyle söylemişti bende pudra almıştm öyle duruyo ilerde koltuk altlarına kullanıcam duruyo :)
Kızlar yardımmm ;
Sabah bebişimi rota aşısına götürdüğümde sağlık ocağınadki dr kilosunu ölçtü 5500 gr çıktı geçen aya göre 1.100 gr almış görünüyo ama ben günde 2 defa akşam 9 gibi bide gece 12 gibi mama veriyodum akşamları sütüm kalmıyo çünkü ama sağlık ocağındaki hemşire verme mama hiç hep emzir 1 hafta sonra gel tartalım dedi
Bende gittim granül çay aldım ama humananın kini bulamadım 7 market dolaşmama rağmen hipp in kini aldım milupanın sallamasını almıştım ama pek bi etkisini göremedim bundan etki gören var mı bide gece hala sütüm kalmassa yinede mama vermiyim mi :uhm:
Çok soru oldu ve de uzun kusura bakmayın cvp için şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım...Geçen ay aynı olay benim bebeğimdede olmuştu gözü kapanıyordu artık... resmen iltihap akıyordu gözünden ve ayrıca kıpkırmızı olmuştuBende çok korkmuştum ne oluyor diye... Annem ve kayınvaldem gözüne sütünden damlat diyolardı ama ben ihmal ediyordum...Baktım olacak gibi değil aklıma geldikçe gözüne sütümden damlattım 2 günde bebeğimin gözü eski haline geldi...Mucize birşey şu anne sütü gerçekten... Sende denemelisin bence..Sonuçta anne sütü bu zararı olmaz...
Ayrıca süt damlattığım gözünün kirpikleri acayip uzadı:):)): Ben halen damlatıyorum ve kirpikleri uzattığını gözlemledim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?