2009 Ekim Anneleri

kızlarrr..
bizimde pamukçuğumuz oldu,karbonatlu su yaptım bende çok,ama malesef göğsümdeki çatlaklar hala geçmediği için kuzumun pamukçğu çok arttı..dr.a sordum son gitmemizde,malesef bi ilaç verdi..şimdi kullanıyorum geçene kadr..

sen çok yaşa imi Bahar hiç gülceğim yoktu can simidi iiydi çok :roflol:
Bu arada kızlar beni kızım acaip derecede alt dudağını emiyo yarım saattir engelliyom yine başlıyo açda değil :uhm:

sen çok yaşa imi Bahar hiç gülceğim yoktu can simidi iiydi çok :roflol:
Bu arada kızlar beni kızım acaip derecede alt dudağını emiyo yarım saattir engelliyom yine başlıyo açda değil :uhm:

ya canım böyle ağlancak halimize güleriz ancak... solstice senin defneni ben kızıma benzetiyorum biliyomusun... tipini yani ne alaka diyeceksin... alt dudağını emmesiyle bi alakası yok uzun zamandır yazacam şimdi denk geldin şimdi yazdım...

anaaa bizimki de alt dudağını emip duruyor... ilk doğduğu hafta çok yapıyordu bırakmıştı şimdi bir kaç gündür yine yapıyor:)) ve aç olmadığını da biliyorum...neden acaba... gerçi çoook güssel dudakları var balımın

bende bir yazı paylaşmak istedim yerimseniben

COCUKLAR iCiN MURPHY YASALARi :

1. Cocuklar, siz yeni bir okul kıyafeti aldiktan hemen sonra boy atar.

2. Calar saatler, çocugu olmayan insanlari uyandirmaya yarayan bir alettir.

3. "Cocugun elinden sekerini almak kadar kolay" deyisini kullananlar, bunu hic denememistir.

4. Cocuklar, onlara ogrettiginiz guzel davranislari ogrenmekte cok kabiliyetsizdir. Ama sizi taklit etmek onlar için "cocuk oyuncagidir.".

5. Cocuklar uyumaz, sarj olur.

6. Cocuklar bir teyptir. Agizlarindan cikanlar kelimesi kelimesine isittikleri seylerdir.

7. Cocuklar evdeyken evi temizlemek, kar firtinasi devam ederken yoldaki karlari kurumeye benzer.

8. Torunlariniz, cocuklarinizi oldurmemek icin kendinizi bircok kereler tutmanizin bir karsiligi olarak, Allah'in bir mukafatidir.

9. Cocuk yetistirmek diye bir olay olmasaydi, hicbir dilde "EMEK" diye bir kelime olmazdi.

10. Cocuklar yuvalarin aydinligidir. Ne var ki -Allah rizasi icin- bir dakika bile sonmezler.

11. Cocuklariniz sayesinde "sizdirmaz termoslarin" aslinda su sizdirabildigini gorursunuz.

12. Cocugunuz varsa ve evde bir şey kaybettiyseniz; onu en ulasilamayacak, en akla gelmeyecek yerlerde arayin. Yerinden oynamayan devasa dolaplarin duvara sifir oldugu yuzleri, tuvaletin yillardır acilmayan rezervuari gibi...

13. Cocuklariniza 'size itaat etmeleri icin' bagirmaniz, klakson calarak arabayi yonlendirmeye calismaniz gibi bir seydir.

14. Yorgan dosek hasta yatan cocugunuz, binbir zahmetle nihayet eve bir doktor getirebildiginizde turp gibi olur.

15. Cocuklariniza kibar ve nazik olmayı ogretin ki, yarın buyuduklerinde arabasiyla ara yoldan ana yola bir turlu cikamasin.

16. Cocugunuzun yagli-recelli ekmeginin en yagli-recelli tarafini yeni haliniza, dusurme ihtimali %100'dur. (%99 degil)

17. Cocuklarin yas gunune baska cocuklar bir tek nedenle cagrilir: Anne-babalarin, 'beterin beteri var' deyisine bizzat sahit olup rahatlamak istemeleri.

18. Cocugunuzun bugun giymek zorunda oldugu biricik gomlek mutlaka kirli veya sokuktur.

19. Cocuğunuza illa ki bu hafta almaniz gereken sey, siz aldıktan sonra indirime girer.

20. Cocuklarin anneleriyle paylasmaya can attigi sadece iki sey vardır: bulaşıcı hastalık ve annelerinin yasi.

21. Disari cikmaya can atan bir cocugu giydirmeye calismak, calisan bir dikis makinesine iplik gecirmeye benzer.

22. Cocuklarinizi ilk iki yil konusturmaya, yurutmeye calisirsaniz, sonraki 16 yıl susturmaya ve oturtmaya.

23. Yaslanirsiniz ve onlari evlendirip evinizi nihayet "cocuk gecirmez" (childproof) yaparsiniz. Ama onlar hala evinize sizmanin bir yolunu bulurlar.

24. Cocuklariniz buyurler, evden ayrilirlar, kendi yuvalarini kurarlar. Ama esyalari İLELEBET evinizin bir kosesinde kalir.

nedense en sonuncu madebana cok dokundu ...:gitme:
cok güzelmiş tsk ederizzz

yaaavvv ben kilo falan veremem...sinirden oturduğum yerde koca tablet cikolatayı yedim...yusuf da uyudu cok şükür....offff napacam ben ya bu cikolata benim sonum olacak mafoldumbenmafoldumben

yaaavvv ben kilo falan veremem...sinirden oturduğum yerde koca tablet cikolatayı yedim...yusuf da uyudu cok şükür....offff napacam ben ya bu cikolata benim sonum olacak mafoldumbenmafoldumben

Doğumdan sonra bende inanılmaz çikolata yiyordum ama normalde de çikolata hastası değilimdir o ara vucudum mu istiyordu ne dayanamıyordum şimdi geçti; belki vucudumuzdaki bişeylerin eksikliğidir be güzelim... Avutalım kendimizi hihihiii

olabilir sanırım ne eksikse ben de bayagı bi eksik......napacam ya su bugazıma dur diyemiyorum yemzsem o çikolatayı uyuyamam bile ühüüüü (((((

paylasımın için tesekkür ederim ttlım süper yaaa opuyorumnanaktan

Bende aynı şeyi düşünüyodum sen benden çok yaşıcan demek ki kaydirigubbakcemile2

ciddimisin? dedim bi anne olarak kızına kimseye benzemeyi yakıştıramazsın belki ondan daha önce söylemedim:))))

Yok be canım nie öyle düşüneyim üstelik bence senin kızın çokkk şirin mutluluk duyarım kuzumu öyle şirin bi minnoşa benzetmekten kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…