bende ilk 1 ay pamuk ve kaynatılmış soğutulmuş temiz suyla temizliyodum sonra yağ e pamuk ile temizlemeye başladım 2 buçuk ayıkken can bebenin çok güzel kremli popo ıslak bezi var hepsine baktım hiçbiri onun kadar yumuşak kremli değildi başta niveanınkini kullandım ama 7 milyondu :S çok fazla geldi şimdi can bebeninkini alıyorum pembe pakette hiçte bişi olmuyo sonra pişik önleyici kremini her seferinde bol bol bacak boğumlarına göbeğine kadar sürüyorum pişik olmasın die. amazoncum pudra kullanmanı tavsiye etmem bana doktorum sakın kullanma dedi. pudra cildin önemli nemini alıyomuş idrarını tene yapıştırıyomuş ve daha çok pişik ediyomuş böyle söylemişti bende pudra almıştm öyle duruyo ilerde koltuk altlarına kullanıcam duruyo :)
pşt niloşun annesi naber?
hadi yaa bize güneşli güneşli özendiriklik yaptığın günlere say
ben bursadayım 3 gündür hava süper (maş.)
sende başladın dimek sigaraya üff neolcaz biz bölebilmiyorumkismile
kıyamam yap nispetini bari bende sana 2 hafta sonra yaparım bi yerlerden sırası gelinceaklinialirimsmile
bende başladım 1 ay oldu sanırım başlayalı benimde 3-4 geçmiyor inş böyle kalır
eşim içmese başlamazdım ama biri yer biri bakar misali kıyamet kopmasın diye:jeyyar:
ben de 2 kere veriyorum sütüm az çünkü. eskisi gibi çok çok gelsin istiyor kızıyor memeye. hem sütüm brikiyor daha rahat oluyor. vermeden bi dene bakalım 1 hafta. belki sütün yetiyodur, belli olur tartılınca. ama sütün kalmadığında da aç bırakmak olmaz çocugu o zaman verirsin canım.
Günaydın kızlarrr biz kuzumla rota dan geldik vede tadını hiç sevmedik biraz huysuzluktan sonra annanenin kucağında uyuya kaldık şimdi boshayallersmile
Yfrog - p0237110110 - Uploaded by defnem
yazı çok güzelmiş ya teşekkürler paylaşım için. Birşey sorucaktım bizim bebek ışığa uzun süreli bakıyor, yani ben bile o kadar uzun süreli bakamıyorum gözlerim acıyor. Hiç gözünü kırpmadan dakikalarca bakabiliyor. Bİr göz problemi olabilirmi sizce, sizde de böyle bir durum var mı?
zararlımıdır bilmiyorum ama bizimki de sürekli bakıyor.. tv varsa tv yoksa laptop o da yoksa ışıpa hatta gündüz se gökyüzüne bakıyo... mıuhtemelen daha tam göremedikleri için ışığı diğer görüntülere oranla daha net algılamalarından kaynaklanıyodur diye düşüğnüyorum
arkadaşlar acayip sinir oluyorum artık şu göbeğime napıcaz yaa göbeğini tamamen yok edip de nasıl becerebildiğini benimle paylaşmak isteyen var mıı? bilmiyorumkismile feci komplekse girdim hayatım boyunca göbeğim olmamıştı benim ama şimdi sağolsun 5 kilo fazlalık tamamen o bölgede sanırım mafoldumben
Aynen canım ya evde portmanto da ve yatak odası dolabında boy aynaları var inan önünden geçmek bile istemiyorum hiçbi eski pantolonuma giremiyorum kalça yoktu artık var doğumdan sonra 3 kilo vardı üstüne 2 kilo da eklendi gideceği yerde deli oluyorum ,
Bu arada da benim kızım var canım karıştı sanırım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?