2009 Ekim Anneleri

Aynen canım,bende ilk günlerde uni baby kullandım,baktım pahalı..bi süre pamuk su kullandım..40 ı çıkdıkdan sonra canbebeyi buldum tavsiye üzerine..alkolsüz-içinde parafen yok..gayette memnunum..pişik vs.gibi sorunlar yaşamadm hiç..tavsiye ederim canbebenin pembe paketini..

nalancxım ben karonatlı suyu denedim temizledi ve hiç bir şekilde tekrarlama olmadı ki nilinki ilk ay olmuştu nerdeyse 2 ay oldu yapalı tekrarlayacak olsa şimdiye kadar tekrarlardı...
amazoncum pişik için z.yağını cezvede kaynat sonra da ağzını bi çay tabağıyla kapatarak doğut sonra da soğuyan z.yağını her altını açtığında temziledikten sonra makyaj pamuğuyla sür... ıslak mendil oalrak da chicco kullanmanı tavsiye ederim... ben onu kullandığım sürece hiç pişik olmuyo ve çok güzel temizliyo

hadi yaa bize güneşli güneşli özendiriklik yaptığın günlere say
ben bursadayım 3 gündür hava süper (maş.)
sende başladın dimek sigaraya üff neolcaz biz bölebilmiyorumkismile

hadi yaa bize güneşli güneşli özendiriklik yaptığın günlere say
ben bursadayım 3 gündür hava süper (maş.)
sende başladın dimek sigaraya üff neolcaz biz bölebilmiyorumkismile

hahaha sen demi başladın. gerçi günde 4-5 tane içiyorum dr. a sordum pek zararı olmaz dedi... hamileyken kesinlikle önermiyoruz direk bebeğe gidiyo ama sütten geçmesi çok zor dedi... eşim ısrarla her gittiğinde soruyo belki birinde zararlı sakın içmeyin cevabını alır diye.... eşim bile 30 yaşında hiç sigara içmiş insan değil şimdi arada benle birlikte arada 1 tane içiyo

bu arada güneşli günlere gelince burda akşam yağmur yağar sabah bakmışsın güneş açmış 18 derece... 2 gün önce sahildeydik mesela... nispet yapacağım günler gene gelir. gerçi eşimin işinden dolayı burdayız ve bu aralar başka bi yerlere gitme ihtimalimiz var

kıyamam yap nispetini bari bende sana 2 hafta sonra yaparım bi yerlerden sırası gelinceaklinialirimsmile
bende başladım 1 ay oldu sanırım başlayalı benimde 3-4 geçmiyor inş böyle kalır
eşim içmese başlamazdım ama biri yer biri bakar misali kıyamet kopmasın diye:jeyyar:

anladım tamaen kıyamet kopmasın diye yani....
bence de 3-4 ü geçmesin inşallah... bazen canım daha fazla içmek istiyo ama içim elvermiyooo.....
şekerim sen baharda gel buraya burdan beraber yaparız nispetimizi eşe dosta:)))))

Sağolasın canım cvp için inan çok sıkıntı yapmıştım ya sinir oluyorum sanki var da biz kolay yolu seçiyoruz kalmayınca kalmıyo işte ben önceden de denedim evet akşam 6 ya kadar idare edicek kadar var ama o saatten sonra olmuyo çocuk emmiyodur dediler gece için gündüzden 120-150 arası sıkıyorum ama akşam sıkınca anca 10-20 arası bişey çıkıyo demekki kalmıyo ilk sıktığımıda 1 seferde içiyo zaten ee gece yatarken ne vericem neyse sağol canım kuzumu koklaya koklaya öptüm :1hug:[/QUOTE]

ver sen kuşum süt var da biz mi vermiyoruz sanki. ben çok mu meraklıyım mama vermeye . bak bugun vermemek için direndim ama doymadı cocuk bellı 90 ml mama yaptım şapır şupur içti mamayı. emdikçe gelir diyolar ama olmuyo işte öyle.

kızlar bi yerde buldum bunu çok hoşuma gitti :))

Jinekologlara sorulan Sorular ve aldiklari yanitlar:

Soru: 35'ten sonra cocuk yapmak dogru mudur?

Yanit: Hayir, 35 tane yeterli gorunuyor.

Soru: Bebegin cinsiyetini ogrenmek icin en guvenilir yontem nedir?

Yanit: Dogurmak.

Soru: Doktorum bana dogum yaparken hissedecegim seyin aci degil sadece normal bir baski olacagini soyledi, bu dogru mu?

Yanit: Tabii, bakiniz meteoroloji uzmanlari da kasirgayi normal bir doga olayi olarak tanimlar.

Soru: Bebegimiz gecen hafta dunyaya geldi. Karim ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve normal davranmaya baslayacak?

Yanit: Cocuklar ayri eve ciktiklari zaman.

Soru: Tam olarak ne zaman hamile kaldig imi nasil bilebilirim?

Yanit: Yilda bir kere seks yaparak.

Soru: Kusmalarimin hamileligin sabah bulantilarindan mi yoksa grip oldugumdan mi kaynaklandigini nasil bilebilirim?

Yanit: Eger gripseniz iyilesirsiniz.

Soru: Hamile kaldigimdan beri goguslerim ve hatta ayaklarim bile buyudu. Hamilelikte kuculen bir sey var mi?

Yanit: Evet, idrar torbaniz.

Soru: Hamile kaldigimdan beri kizarmis sogan halkalari olmadan yataga giremez oldum. Bu aserme normal mi?

Yanit: Onlarla ne yaptiginiza bagli.

Soru: Hamileligim ilerledikce, yabancilar bana daha cok gulumsemeye basladi. Neden?

Yanit: Cunku onlardan daha sismansiniz.

Soru: Hamileligin son zamanlarindaki seks, hangi sartlarda dogumu baslatir?

Yanit: Eger bu olay, kocanizla baska bir kadin arasinda olursa.

Soru: Dogum hemoroid sebebi olabilir mi?

Yanit: Dogum, bahane bulmak istediginiz herseyin sebebi olabilir.

Soru: Anne sutunu saklamak icin en uygun yer neresidir?

Yanit: Gogusleriniz.

Soru: Meme pompalarinin guvenli bir alternatifi var mi?

Yanit: Evet, bebek dudaklari.

Soru: Bebegi sutten ne zaman kesmek gerekir?

Yanit: Disleri cikmaya basladiginda.

Soru: Kavrama refleksi nedir?

Yanit: Taze annenin memelerini goren taze babanin reaksiyonudur.

Soru: Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?

Yanit: Evet ama, once bebegi memeden ayirip uykuya yatirirsaniz isiniz daha kolay olur.

yazı çok güzelmiş ya teşekkürler paylaşım için. Birşey sorucaktım bizim bebek ışığa uzun süreli bakıyor, yani ben bile o kadar uzun süreli bakamıyorum gözlerim acıyor. Hiç gözünü kırpmadan dakikalarca bakabiliyor. Bır göz problemi olabilirmi sizce, sizde de böyle bir durum var mı?

Günaydın kızlarrr biz kuzumla rota dan geldik vede tadını hiç sevmedik biraz huysuzluktan sonra annanenin kucağında uyuya kaldık şimdi boshayallersmile
Yfrog - p0237110110 - Uploaded by defnem

Maşallah canım allah nazarlardan saklasın çok tatlıymış oğlunn anam o ne kadar saç öyle bende benimki çok saçlı diyodum heheee opuyorumnanaktan

Blue süperdi eline sağlık :lepi:

zararlımıdır bilmiyorum ama bizimki de sürekli bakıyor.. tv varsa tv yoksa laptop o da yoksa ışıpa hatta gündüz se gökyüzüne bakıyo... mıuhtemelen daha tam göremedikleri için ışığı diğer görüntülere oranla daha net algılamalarından kaynaklanıyodur diye düşüğnüyorum

arkadaşlar acayip sinir oluyorum artık şu göbeğime napıcaz yaa göbeğini tamamen yok edip de nasıl becerebildiğini benimle paylaşmak isteyen var mıı? bilmiyorumkismile feci komplekse girdim hayatım boyunca göbeğim olmamıştı benim ama şimdi sağolsun 5 kilo fazlalık tamamen o bölgede sanırım mafoldumben

inşallah zararsızdır ya. tv falan neyse de şu tasarruf ampullerinin ışığı fazla gibi

Aynen canım ya evde portmanto da ve yatak odası dolabında boy aynaları var inan önünden geçmek bile istemiyorum hiçbi eski pantolonuma giremiyorum kalça yoktu artık var doğumdan sonra 3 kilo vardı üstüne 2 kilo da eklendi gideceği yerde deli oluyorum ,
Bu arada da benim kızım var canım karıştı sanırım kaydirigubbakcemile3

aaa oğlun yazmışım kusura bakma canım yaa :kedi: özür dilerissss

aaa siz de hala göbekmi var...3 ay oldu hala gitmedimi göbekleriniz... ben dal gibiyim ne 1 gram göbeğim var ne basenim:)))))) diyebilmeyi isterdim ama maalesefki zayıflamama rağmen ne göbek eridi ne basenler hayatımın bundan sonrasınıo can simidiyle yaşayacam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…