2009 Ekim Anneleri

uyudu sukurr gizoşummm
akıllı kuzumm dora'mmmm napıyorr tatlım

slm kızlar nbrr...uff ben doymuyorum resmen ya..kendime sinir oluyorumm...bahar gelsede yürüsekkk

slm kızlar nbrr...uff ben doymuyorum resmen ya..kendime sinir oluyorumm...bahar gelsede yürüsekkk

Selam canım dertlenme aynı durumdayız üstelik süt yetiştircem die hala da yemeye devam ediyorum doğum bitince 3 kilo vardı kalan üstüne gitceğine 3 tanede ekledim bu gidişle yaza kadar vay halime üstelik o kadar uğraşıma yine akşama sütüm kalmıyo mama takviyesi yapıyorum mafoldumben çok isyanlardayım yani senağlama

ama hani emzirirken kilo weriliyodu... :çok üzgünüm:

ama hani emzirirken kilo weriliyodu... :çok üzgünüm:

Yok be canım ya en azından bende işlemiyo o kural ya da 1 veriyosam emzirirken emziricem die uğraşırken boğazım durmadığından tatlılar helvalar ve bilumum şeylerden 2 olarak geri geliyooo offff offf:gitme:

Yok be canım ya en azından bende işlemiyo o kural ya da 1 veriyosam emzirirken emziricem die uğraşırken boğazım durmadığından tatlılar helvalar ve bilumum şeylerden 2 olarak geri geliyooo offff offf:gitme:

hamileyken hep emzirirken weririm diye hawaya girmiştim..sinir oluyorm kendime..hergün karar weriyorum az yicem diye sonra yine bozuyoum..pişmanlık duyuyorum.oooy oyyyy

hamileyken hep emzirirken weririm diye hawaya girmiştim..sinir oluyorm kendime..hergün karar weriyorum az yicem diye sonra yine bozuyoum..pişmanlık duyuyorum.oooy oyyyy

Sorma ya canım bende nasılsa emziririm kilo da kalmaz diyodum hatta doğumdan 1 ay sonra eşim dedi alışverişe gidelim yok dedim nasılsa vercem ben kilo ya eski şeyleride giyememişim 5-6 ay özlemişim bide hava attım 1-2 ay'a bakar die mafoldumben
Eeee geçti işte 2 ay üstüne 1 gr inme yok üstüne çıkma var hiç bişeyim olmuyo olanlarda göbekten dapdaracık düdük gibi.Kocişede diyemiyorum kalk gidelim alışverişe diye yiğitlikten kaldım eşortman takımlarına ayyyy ayyyy

selam kızlar az önce aşıdan geldik karma 2.doz olduk şuanlık gülüyo çok keyifli inşallah akşama ateş yapmaz hemşi,remiz tek memeyle iy ikilo almış dedi 6460gr olmuş ada öteki mememi almıyo dedim ayva kompostosu önerdi daha çok sütün olsun ozaman dedi zorlanma dedi ek gıdaya başlama şuan yeterli kiloda dedi

zuzucum günaydın... kilolarını takma kafana bebişini emzirebiliyosan önemli olan o. zaten 6 ay daha dolmadı kiloları vermemiş olman normal...

Maşşallah fıstığına canım hep gülsün böyle inşallah olmaz ateşi canım sen yine de bugün tetikte ol hep ayrıcada maşallah tekrar kuzuma çok ii tabii kilosu bak bizde dün tartırdım 5500 çıktı ayrıca hem emiyo gecede mama takviye alıyo sen tek memişle çok ii

valla kızlar ben de sürekli tayt giymekten sıkıldım. artık şu pantolonlarıma eskisi gibi girmek istiyorum... normal kiloma döndüm ama göbek kısmımda hala falalıklar var... pantolanlar kapanıyo ama o yağların üstünde toplanması beni sinir ettiği ve belli bi zamandan sonrfa rahatsız ettiği için giyemiyorum...

teşekkürler bitanem uyardıgın için evet ateş çünkü bianda olabilio tedirgin oluyom her aşısında maşallah kuzuna senimndeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bahair saol cnm bnm inşallah olmaz acile gitmem şart kızlar dün parmagımın üstüne düştüm elimin parmagımdan çıt ses geldi bu sabah agrıyla uyandım parmagım mosmor ve şişmiş hareket etitremiyom film çektireyim dimi

zuzum emzirdikçe acıkmak ve suusmak çok normal daha 3 ay oldu cnm zamanla hepsini verirsin kilolarınınnnnyerimseniben
maşallah prensesine cnmmmm

mekik çek baharcım göbüşün içinnnyerimseniben

koltugun ucuna oturmuştur kızımı emziriyodum koltuk arka tarafı kalktı ayaga bende oanda öne geldim kızda kucagımda die tek elimle yere oturdum kaydı elim orta parmagımdan şıkık die ses geldi acımla agladım kızı eşime verdim hemen anladım bişi olduda neoldu onu bilemedim sıcagı sıcagına kızı tutamıyom o elimle

cnm çektir tabi durduğun hataaa çatlamış yada kırılmış olabilirr...allah göstermesin.......
çok geçmiş olsun ayrıcaa

slm kızlarropuyorumnanaktan keyifler iyidir inş...

musyascım geçmiş olsun, gecikmeden git doktorayerimseniben

ahh ahhh şu göbek mevzusu benide deli ediyo gitmiyo bi türlü:kedi: gerçi nasıı gitsinki günde 2 paket hoşbeş yersen:kedi:
eşim diyoki tam kadın oldun hatların falan süper diyo, dombul dombulmuşummafoldumben
haaa bide sinirime dokunan göbeemdeki çatlaklarım var, hani şu hamişken olmayan çatlaklar ( bebek çıkınca çatlaklarda ortaya çıkıverdi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…