gunaydınn
gunaydın kızlar sabah şeriflerınız hayrolsun
slm kızlar nbrr...uff ben doymuyorum resmen ya..kendime sinir oluyorumm...bahar gelsede yürüsekkk
Selam canım dertlenme aynı durumdayız üstelik süt yetiştircem die hala da yemeye devam ediyorum doğum bitince 3 kilo vardı kalan üstüne gitceğine 3 tanede ekledim bu gidişle yaza kadar vay halime üstelik o kadar uğraşıma yine akşama sütüm kalmıyo mama takviyesi yapıyorum mafoldumben çok isyanlardayım yani senağlama
ama hani emzirirken kilo weriliyodu... :çok üzgünüm:
Yok be canım ya en azından bende işlemiyo o kural ya da 1 veriyosam emzirirken emziricem die uğraşırken boğazım durmadığından tatlılar helvalar ve bilumum şeylerden 2 olarak geri geliyooo offff offf:gitme:
hamileyken hep emzirirken weririm diye hawaya girmiştim..sinir oluyorm kendime..hergün karar weriyorum az yicem diye sonra yine bozuyoum..pişmanlık duyuyorum.oooy oyyyy
selam kızlar az önce aşıdan geldik karma 2.doz olduk şuanlık gülüyo çok keyifli inşallah akşama ateş yapmaz hemşi,remiz tek memeyle iy ikilo almış dedi 6460gr olmuş ada öteki mememi almıyo dedim ayva kompostosu önerdi daha çok sütün olsun ozaman dedi zorlanma dedi ek gıdaya başlama şuan yeterli kiloda dedi
Maşşallah fıstığına canım hep gülsün böyle inşallah olmaz ateşi canım sen yine de bugün tetikte ol hep ayrıcada maşallah tekrar kuzuma çok ii tabii kilosu bak bizde dün tartırdım 5500 çıktı ayrıca hem emiyo gecede mama takviye alıyo sen tek memişle çok ii
zuzum emzirdikçe acıkmak ve suusmak çok normal daha 3 ay oldu cnm zamanla hepsini verirsin kilolarınınnnnyerimsenibenslm kızlar nbrr...uff ben doymuyorum resmen ya..kendime sinir oluyorumm...bahar gelsede yürüsekkk
maşallah prensesine cnmmmmselam kızlar az önce aşıdan geldik karma 2.doz olduk şuanlık gülüyo çok keyifli inşallah akşama ateş yapmaz hemşi,remiz tek memeyle iy ikilo almış dedi 6460gr olmuş ada öteki mememi almıyo dedim ayva kompostosu önerdi daha çok sütün olsun ozaman dedi zorlanma dedi ek gıdaya başlama şuan yeterli kiloda dedi
valla kızlar ben de sürekli tayt giymekten sıkıldım. artık şu pantolonlarıma eskisi gibi girmek istiyorum... normal kiloma döndüm ama göbek kısmımda hala falalıklar var... pantolanlar kapanıyo ama o yağların üstünde toplanması beni sinir ettiği ve belli bi zamandan sonrfa rahatsız ettiği için giyemiyorum...
bahair saol cnm bnm inşallah olmaz acile gitmem şart kızlar dün parmagımın üstüne düştüm elimin parmagımdan çıt ses geldi bu sabah agrıyla uyandım parmagım mosmor ve şişmiş hareket etitremiyom film çektireyim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?