2009 Ekim Anneleri

cnm yawww sen benden küçükmusunkı bi tuhaf oldum yawww...ben 22 yaşındayım...sizede çokkk geçmiş olsun maşallah senın kuzu boylu ne zaman doğdu...

cnm yawww sen benden küçükmusunkı bi tuhaf oldum yawww...ben 22 yaşındayım...sizede çokkk geçmiş olsun maşallah senın kuzu boylu ne zaman doğdu...

ben 19 yasındayım 3 yas varmış aramızda burda en küçük olduğum için herkeze ablacım demeye alıştım..:kedi: Evet kızımın boy uzun 13 ekimde normal doğum yaptım ben ama 2 gündür biraz zayıfladı gibi sen neler içiriyorsun öksürü gecsin diye ...

küçük anne bende ılk bebeğimi 18 yaşımda aldım kucağıma...dr bi soğuk algınlığı surubu verdı ama artar ateşide 38 olursa hastaneye git hemen dedi...

bende 19 yasında oldum çok güzel bi duyguymuş anne olmak ben ihlamurda içiriyorum ve iyi geldi gibi istersen sende bi dene ama tabi kendin bilirsin çok işe yarıyor...

bende 19 yasında oldum çok güzel bi duyguymuş anne olmak ben ihlamurda içiriyorum ve iyi geldi gibi istersen sende bi dene ama tabi kendin bilirsin çok işe yarıyor...

mrb.naptın cnm s.ocağına gıtcektın en son test yaptırdınmı?

anamm şeyma 22 yaşında 2. çocukmu..hey maşallahh..şaştım kaldım:) daha büyük gösteriyosun..minik anne sana ne demeli 19 sun demek..ilerisi için çook güzel..ben bile geçen sene erken daha diyodum biaralar..sonra birden ateşi düştü içime o ayrı..mayısta 27im bitcek :kedi:

ps. bi sn ya ne ara 27ye geldimm..24tüm ensonn :uhm: kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 bende moruk annelerdenim desenize ozaman :)) oglusumu 25 bucukta kucagima aldim ve hala kendimi 20 gibi hissediyorum hic buyumuyorumki ama ya anca olgunlasiyorum laelaelaelaelae

evet bu topiğin en küçük annesiyim bu duygu çok güzelmiş Allahım bütün isteyenlere yaşatsın inşş ablacım...zemuszemus.

bn de 28 ım valla cok yaslı hissetim sımdı kendımı. 2. yı ertelemıycem

evet canım 22 yim en acelecı annesıde benım ozman kaydirigubbakcemile3 ee 1 çocuk anneden 10 yıl alırmış 42 yaşındayım ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kıslar nasılsınız benim canım cok sıkkın yaaaa even tasınıyorum evim rutubet yapıyor kokudan duramıyrum..hadi bizneyse de cocuk hasta olacak diye korkuyorum....ev kiraları atees pahası burda ...kac zamandır ev arıyoruk sonunda bulduk bi tane cok içime sinmedi ama en zından temiz ve rutubet yok...tasınacam ama nasıl hiççç istekim yok..:)))) kadın tutsam bile tasınmak bu kolay deil...dua edin carcabuk hayırlısıyla tasınayım bitsin...

bende 28'im hatta mayısta 29 olcam ama halaaa 20'imde gibi hissediyorum bayanssulusmile

selduş şimdiden kolay gelsin Allah yardımcın olsun canım bizim evde bu sene rutubet yaptı en üst katta oturıyoruz ve dediğin gibi ığğğyyy çok kötü bir koku oluyor... hem de hergün evi havalandırdığım halde... ama biz bu sene taşınamayız yaaa (

Ay kim açtı bu yaş muhabbetini yawww klava: Hepiniz bana abla diceniz o zaman 30 u devirip 31 e girdim çünkü çok hainsiniz siz yawwww:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…