sağol cnmcım ya vermek değilde yalatmak hanı memesıne reçel falan sürüyorum öle yanı bu aralarda ekmek verdım bi kaç kez mamada verınce çocuk istemedı...
yanlış anlamam kuzum neden anlıyayaımm
Ah canım yaa valla çok üzüldüm..
Emmeyen bebek çok zor..Bende emziğine sürüyorum ara sıra..Ama belki günde bi sefer reçel,peynir suyuna filan batırıyorum..ekmek için filan zaten çok çok erken canm bnim..Mamayı sütün filanmı yetmedide verdin ?
gecmıs olsun seyma.. ılık su ıc demıs ya dr. bnm k.valdede ılık suyuna yada bıtkı caylarına azcık seker at dıyo sutün coğalması ıcın
gecmıs olsun seymacım. kilosu masallah cok iyi. umarım cabuk düzelir ve emmiside düzelir hemencik
şeyma geçmiş olsunnn
Herkese selam bizde hastalandık hırıltımız var öksürüyoruz ve emmıyoruz budün dr gittik 3 aylık olduk ayrıca bugün 6500 kolı 59 cm de boyumuz varmış dr iyi dedi soğuk algınlığı için ilaç verdi..Eğer başka talar tarttırıyorsanız emmek istemez ve o tatları ister dedi anne sütünün tadı pek hoş değildir o yüzden başka tatlar için emmez sizi kullanır dedi daha kuzuma hiç bişey vermicem emsin yeterki..7 öğün yemelisin dedi benim için bol bol ılık su iç sütün çoğalsın dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?