2009 Ekim Anneleri

kayın babam kesti camın önünde kızlar parçalıo şimdi o zeynebin alnına sürdük rabbim kaabul eder inşallahhh darısı sizlere 1ay sonrada eşimin adagı var zeyneb içinn

ben yavruma nasıl istersem o şekilde hitap ederim kimsenin fikrinede ihtiyacım olmaz...
insan binbir zorlukla sahip olduğu yavrusuna kötü manadaki zilliyi nasıl yakıştırabilir ki!!!
insanın fikrindeki neyse zikrindekide odur diye bi laf vardır bilmem bilirmisiniz...

yasemincim allah kabul etsin adağınızı...

Yasemincim Allah kabul etsin canım darısı diğer adağına canım umarım herşey düzelir senin için zemuszemus

Bende amazon ve musyas arkadaşa katılıyorum herkez yavrusunu istediği gibi sevmeli vede hitap etmeli gönüller fesat olmasın yeter ki ayrıca kız anneleri ve erkek anneleri gibi bi kıstas yapmamak gerektiğine inanıyorum yasemin in de dediği gibi erkek çocuklarına da çeşitli şeyler söylenir dediğim gibi tercih meselesi ve nasıl söylendiği bence

ben o erkeklerinde kızlarında dötüsülerini yerim fındık kurdum onların hepsi biz hepimizin ne badirelerle bugünlere geldik güzel dostluklara imza attık bence uzatmıyalım artık kızlar dostluk baki kalsınn sizleri seviyorummmm

Arkadaslar bende ekim annesiyim ilk gunden beri takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum. Benim bebegim de 1 aydan beri emmek istemiyor ben careyi emzik tutturmak da buldum. Yataga uzaniyoruz emzigi veriyorum gozunu ortuyorum biraz sakinlesince emzigi cekip memeyi veriyorum bi kac denemeden sonra aliyor baska turlu kesinlikle almiyor kucagimda memeyi gordugu an gozume bakip cigligi basiyo sorun sutte degil meme de yani beni istemiyor sipa :lepi:

Herkese selam bizde hastalandık hırıltımız var öksürüyoruz ve emmıyoruz budün dr gittik 3 aylık olduk ayrıca bugün 6500 kolı 59 cm de boyumuz varmış dr iyi dedi soğuk algınlığı için ilaç verdi..Eğer başka talar tarttırıyorsanız emmek istemez ve o tatları ister dedi anne sütünün tadı pek hoş değildir o yüzden başka tatlar için emmez sizi kullanır dedi daha kuzuma hiç bişey vermicem emsin yeterki..7 öğün yemelisin dedi benim için bol bol ılık su iç sütün çoğalsın dedii

Seyma..
Geçmiş olsun cnm..Umarm bi an önce iyileşir kuzun.
Valla açık sölim,bazen düşünüyodum şeyma herşeyi veriyo die..ama inan yanlş anlarsn die sölemiodum bişe..Tmm tatlara tabiiki alışsnlar bende bazen tattırıyorum ama..fazlası sanırım böyle yapıyo bilmiyorumkismile Vakti geldiğinde herşeyi alırlar zaten..
Tekrar geçmiş olsun tatlım.

sağol cnmcım ya vermek değilde yalatmak hanı memesıne reçel falan sürüyorum öle yanı bu aralarda ekmek verdım bi kaç kez mamada verınce çocuk istemedı...

yanlış anlamam kuzum neden anlıyayaımm

Ah canım yaa valla çok üzüldüm..
Emmeyen bebek çok zor..Bende emziğine sürüyorum ara sıra..Ama belki günde bi sefer reçel,peynir suyuna filan batırıyorum..ekmek için filan zaten çok çok erken canm bnim..Mamayı sütün filanmı yetmedide verdin ?

gecmıs olsun seyma.. ılık su ıc demıs ya dr. bnm k.valdede ılık suyuna yada bıtkı caylarına azcık seker at dıyo sutün coğalması ıcın

gecmıs olsun seymacım. kilosu masallah cok iyi. umarım cabuk düzelir ve emmiside düzelir hemencik

cnm çok çok erken değil de bıraz daha beklım...evet arada benim süt tatile çıkıyo...:dance:

gecmıs olsun seyma.. ılık su ıc demıs ya dr. bnm k.valdede ılık suyuna yada bıtkı caylarına azcık seker at dıyo sutün coğalması ıcın

tşkler cnm..dr banada öle dedı sekerli şeyler iyiymiş.
gecmıs olsun seymacım. kilosu masallah cok iyi. umarım cabuk düzelir ve emmiside düzelir hemencik

sağol tatlım ..kılosu ıyımı bılmıyrumkı..memeyı iğrenç bişeymiş gibi itiyo..:gitme:
şeyma geçmiş olsunnn

tşklr..

Çokk geçmiş olsun.Çabucak toparlanır inşallah :Saruboceq:

geçmiş olsun şeyma ablacım benim kızımda aynı durumda şu anda boğazlarını üşütmüş sürekli öksürüyor 6300gr kilosu 64 cm de boyu varmış beni emmiyor kac gündür ne yapacgım çok zor emiyor dedim aynılarını banada söyledi bende hiç bişey vermedim daha, şimdi mecbur acıkınca emiyor yavrumm çok zor oluyor hiç kıyamıyorum sanada çok geçmiş olsun inşşş hemen düzelir bu durummm.....

Bu arada ben de dün gebelik testi yaptırdım ve negafif cıktı şükürler olsun ilk 6 ay adet düzensizliği olabilir ama belkide dış gebelikte olabililir o yüzden biraz daha bekleyelim hala adet olmazsan tekrar test yapalım dedi dr. inş olurumda hemen spiral taktırırrımm offf ne zormuş bu işlerde yaaa hep kadınlar çekiyor bütün dertleri erkeklerde ohh ne alaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…