2009 Ekim Anneleri

vallamı :S ya bende panik atak var ben şimdiden kafama takar oldum bu konuyu deliriyorum valla ya bişey olursa ya düşerse die ben iyne yaptıramıyorm kızımı eşim yaptırıyo bayılcak gibi oluyorum beni sakinleştirmeye çalışıyolar busefer o iyne sanki giricek çıkmıycak gibi geliyo benim durum biraz farklı yani ben şimdiden deprem olursa serini kaç dk da kucağıma alırım nereye saklanmam gerekir die düşünüyorum her dk. yok bi yeri kırılırsa yok kusarda nefes alamaz die 2 ay uyumadım ben elimle dakka başı nefesini kontrol ediyodum.:uhm::uhm:

geçmiş olsun kuzuya ...

sagol bitanem Allah razı olsun

off bilmiyorum zuzum napcam ikinciyi dusunmuyordum tekde olmazki acilen ameliyat derse napcam ben

cok cokk gecmiş olsun canım Rabbim sifa versin
:teselli:

hay Allah ya..bi diil iki diil..geçmiş olsun cnmn...

elbette melekler onlar..zilli diye sewmiyoruz sewerken,hem kötü bi anlamda kullandığımızı düşünmüyosunuz umarım? erkek bebekler için bu tarz kelimeler yok ondan kullanmıyo olabilirler..neyse fikrini belirtmişsin belki haklısın bi bakıma ama arada kullandığım için cewap wermem gerekti..yani biz meleklerimizin kıymetini bilmiyo filan diiliz..herneyse..

kızlar nolur bana akıl verin canım çok sıkkın...kızım yaklaşık 1 aydır emmek istemiyomafoldumbençok üzülüyorum..nolacak böyle bilmiyorum..her emzirmek istediğimde korka korka yaklaşıyorum çocuğa..yine baırcak diye..yoruldum..ona da eziyet oluyo bana da..gece rahat emziriyodm..şimdilerde gece de başını çevirmeye başladı..emsin diye burnunu sıkıyorum,bacağını mıncıklıyorum,uyanıp ağlamaya başlıyo..
doktoru aradım,sakın zorlama diyo..süt içiyodum onu bıraktırdı..ama değişmedi...zaditen diye şuruba başladık,iştahı açılsın diye oda işe yaramadı..kulağı ağrıyo olabilir mi dedim,kulak ağrısı olsa yerinde duramaz dedi..
çok mutsuzum o beni reddettikçe kahroluyorum,her emzirmede ağlıyorum ne zamana kadar devam etcek bu böylesenağlama

bugün yine doktora gidicem emziren anneler için alerji iğnesi varmış onu olucam bakalım..çünkü doktor durmadan emmemesi senin yediklerinden kaynaklanıyodur deyip duruyo..aşıyı da o önerdi..önümüzdeki hafta da bebeğe alerji testi yapılcak...neyse sorun çıksın ortaya..adak adadm valla kızım bi düzelse rahat rahat emişsek...Allah kimseye yaşatmasın çok zormuşsenağlama

1 ay çok uzun süre zezecim bi rahatsızlığı olsa belli olurdu..gazdanmı acaba? emmiyosa aç kalır sğrekli ağlıyodur napıyosun peki mama mı?

canım inşallah emmeye başlar en kısa zamanda ama emmezse de kendini suclama üzme o da senden etkilenmesin. Allah şifa versin canımm

biraz sıkıntı çekersinde inşalllah ek gıdalara geçince iştahli iştahlı yerrr hepimizin bebekleri tabi. çok zor yemeyen çocuk

zezecim parfum felan kullanıyormusun ? aklıma bir de bu secenek geldi
inş. duzelir kızın canım bizimki boyle yapmaya basladıı offf bir dert bitmeden biri baslıyor dilinde pamukcuk var ben ondan diye dusunuyorum umarım gecicidir bizimkide ilaç veriyoruz bayıla bayıla içiyor

benimkide emmiyo zezecim bende senin gibi üzülüyorum..kucağıma emzirmek için yatırdığımda kıyameti koparmaya başlıyor...

canim gecmis olsun sakin ihmal etme olurmu :teselli:
bir ameliyata daha hazır degilim canım yaa ama ilgilenicem gidecem dr ne gerekiyor onları ogrenicem cok sagol papatyalımm
nurefsancım naloşum çok geçmiş olsun kızlar... acil şifalar inşallah
canımm cok sagoll
a.s.
cok sagol tatlımopuyorumnanaktan umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur

insallah en kısa zamanda toparlanırsın dedigin giibi canım Rabbim acil sifalar versinn :Saruboceq:

ya benimkide emmiyor ama kilo almiyor bende ona üzülüyorum. artık demleme emzirme cayın yanında bide hipp emzirme cayı aldım onuda iciyorum. Malt aldim onu iciyorum. Bir hafta icinde 2 kilo aldim süt olsun diye ama bebisim kilosu iyi gitmiyor yaa. mafoldumben

anlıyoruz da sizin anladığınız anlamda değil. niyet önemli her zaman olduğu gibi. herkes yavrusunu dilediği gibi sevebilir. hiçbir annenin kalbinden sizin aklınıza gelen anlamlar geçmez. enerjimizi başka şeylere harcayalım lütfen.

bidk bidk biz zilli derken ne manada kullanıyozki benim eşimde kızımı zilloşum diesever biz bunu çok sevdigimiz manada söylüyoz anladıgınız öteki anlamda değil lütfen bebeklerimiz böyle şeylere alet edilmesin erkek anneleride bir çok şekilde seviyo minik sıpam diyo sıpamı oluyo sanki öyle diyince çocuklarrr

zezecim bebekler dönem dönem redderlermiş memeyi ama neden böyle oluyor ben de bilmiyorum. acaba tadında mı bi anormallik var da içmek istemiyor? sağıp tadına bi bakmayı dene bakalım nasıl tadı. alerji testi demişsin belki onla alakalı bir durumdur. allah allah , düzelir umarım canım ya sakin ol üzülme o kadar sen elinden geleni yapıyorsun.

arkadaş listelesin musyasçım neler söyleyip söylemeyeceğimizi ona göre haddimizi bilelim.

arkadaş listelesin musyasçım neler söyleyip söylemeyeceğimizi ona göre haddimizi bilelim.

vallahi ya kızmayın demiş kızarım arkadaşım ben kızımı severken kimseye sormam böyle dicem acaba kötü anlamdamı die ben bazen dötüsünü yedigimin bebegi diyom ozaman hiçbişi demiyelim direk zeyneb kızım ne desemki sana ne desem ofsayta kaçıyo diemi sevelimkaydirigubbakcemile5

zeze emmesi için bende mücadele ediyorum hatta birçok kez göğsümü damağıyla bi sıkıştırdı bağırdım resmen. sonra bıraktım açlıktan delirmeye başladı uykusuda geldi eşim eline çıngırağı aldı sesler yapıp konsantresini ona vermesini sağladık ben bu arada memeyi ağzına sokup bi yandan popoya hafif vurdum ayağa kalktım sese ilisi artınca emdi. onu birşeylerle oyalamanı tavsiye ederim birde 2 saatte bir zorluyormusun onu merak ettim büyüdükleri için artık 2 saatte bir emmiyorlar ben gece 5 saat uyanmadığını bilirim sordum normal dediler. bi şekilde mücadele ede ede göğsünü sok ağzına ağlyo gözünden yaşlar akıyo ama aç olduğuna eminsen biraz uğraş bak sonra emmeye başlayacaktır. sıkıntı olduğunu sanmam bi dönem bebeklerde olan normal bir durum. alerji falan aklına getirme. Yaradan herşeyi öytle bir yaratmışki senin sütün onun için herşeye bedel tavsiyem uğraş uğraş ama yenilme.
SZN 58 tavsiyen için sağol canım. Sanırım hiçkimse kızına kötü anlamda seslenmez onlar bizim canımız herşeyimiz. Hani zilli kız derler işveli cilveli anlamında arkadaşlar öyle demek istiyorlar.

amazon sana veya size haddinizi bildirmek gibi niyetim yoktu herkes haddini bildiginden eminim
ben fikrimi söyledim bukadar basit
yoksa yasakmi?
ZUZU ve fatima bi sizden güzel cevap aldim tsk ederim

tabiki diger niyetle demediginizden eminim ne biliym kulaga hos gelmiyo benim icin

canlarım ben adagımın birini aldım bugün allahın izniyle kescez inş. artık kızım iyi olur hastalanmaz alah kabul ederde

canlarım ben adagımın birini aldım bugün allahın izniyle kescez inş. artık kızım iyi olur hastalanmaz alah kabul ederde
yaa ne güzel Allah kabul etsin. Ben adakta bulunmadım ama durumumuz müsait olduğu anda oğlum için kurban kesmeyi çok isterim senin adına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…