benim büyük kız karyolasından atlamak suretiyle tepe üstü, ayrıca kanepeden koltuktan vs birçok kez düştü, bişey olmuyor cnm onların kemikleri esnek oluyor. doktor da ilk 6 ay içinde ne kadar dikkat etseniz de muhakkak düşer demişti dediği gibi de oldu.
slm hanımlar gecmiş olsun musyascım üzüldüm canım eline senin için çok zor olacak ama inş hemn geçer canım bend senin gibi çok gururluyum kimseden hiç bişey isteyemiyorum.....
benimde minik meleğim hasta teyzeleri üşütmüş kızım bogazları kıarmış sürekli öksürüyor ve hapsuruyor bugun yine doktora gittik birsürü şurup verdiler inş hemen gecer hastlığının yüzünden emmiyorda gögüslerim şişti ne yapmalıyım süt boşa akıyor bana yardım edermisiniz...bide ayrıca bn 27 kasımda adet oldum vee ondan sonra bi daha olmadım bugunde test yaptırmaya gittim gebelik için yarın sonuçlar çıkacak bakalım ne olacak inş bişey yoktıur.......
:teselli:sagol bitanem Allah razı olsun
off bilmiyorum zuzum napcam ikinciyi dusunmuyordum tekde olmazki acilen ameliyat derse napcam ben
cok cokk gecmiş olsun canım Rabbim sifa versin
hay Allah ya..bi diil iki diil..geçmiş olsun cnmn...selam kizlar ..dogumdan sonra vucudum dokuldu resmen ..safra kesemde tas ,pankreasimda iltihap,dalagimdada buyume varmis
hastanede yatmistim gecen bayram ...pankreasimdaki iltihap cok sukur gecmis ama safra kesesinden ameliyat olacagim alacaklar safrakesesini tek cozumu buymus.. bir kac hafta sonra ameliyat olacagim..
bugun ultrasonda dalagima bakildi normalde 10 cm olmasi gerekirken benimki 13 cm mis..2hafta sonra baska bi doktorlada bunun tedavisi icin gorusecegim ..insaallah kizimi emzirmeme engel olacak bi durum olmazhaplar vs....
bugun biraz moralim bozuldu isyanda etmek istemiyorum ama geldimi ust uste geliyor hastaliklar ...gozlerimde bozukmus uzagi goremiyorum gozluk takmaya alisamadim
birde dogumdan bu yana basurum var kremde pek fayda etmiyor hergun bi posta onun acisi
insaallah en kisa zamanda toparlanirim....
sevgili kiz cocuk anneleri insallah bana darilmazsiniz ama sizden bir ricam var kizlarinizi severken veya burda onun hakkinda biseler yazarken zilli zillim zillos gibi sözler kullanmayin onlar daha melek güzel sözler varken yani niye bu tarz sözler kullaniliyo . ya ne biliym umarim anlamissinizdir beni. mesela erkek bebek anneleri hic öyle bise kullanmiyolar anliyomusunuz.
sadece fikrimi paylasmak istedim
bir ameliyata daha hazır degilim canım yaa ama ilgilenicem gidecem dr ne gerekiyor onları ogrenicem cok sagol papatyalımmcanim gecmis olsun sakin ihmal etme olurmu :teselli:
canımm cok sagollnurefsancım naloşum çok geçmiş olsun kızlar... acil şifalar inşallah
cok sagol tatlımopuyorumnanaktan umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olurÇok geçmiş olsun canım ilaçları düzenli kullan da bebekle çok zor valla
Ah yaa çok geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi bir doktora daha görün bence durum acilse eşinle acil bi karar vermeniz lazım heralde ama öncelikle kendini düşün sen iyi olacaksınki bebeğine de iyi bakabilesin opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun meleğine canım hadi bakalım yarın yeniden güzel bir haber gelmesin sositososito
Benimki de felaket yaa sabah bi bakıyorum çarşafı saç içinde anasının da aynı hatta
Canım çok çok geçmiş olsun bende hayatımda olmadığım kadar sağlıksızım hatta benim kanamam da çok sürmüştü doktora g,ittim dedimki hamile kalmadan önce ve sigara içiyorken çok daha sağlıklıydım hihoyyyt adam gülmekten öldü ama gerçekten de bu melekler malum herşeylerini bizden sağladılar ve sağlıksızlaşmamız gayet normal. Ben sana birşey daha söylemek istiyorum o bahsettiğin basur olayından bende de oldu ölüyordum valla ciddi çok ağrım oluyordu hatta özür dileyerek söylüyorum tuvalete çıktıktan sonra. Dayanamadım doktora gittim dediki bu hemaroid değil yara ve lohusa olmasan acil ameliyat derdim ama lohusalarda iyileşme görebiliyıruz dedi ve ilaçlar verdi hiç bir işe yaramadı, sonra ben forumlarda araştırıken biri yazmıştı kantron yağı diye bişey var çok iyi geliyor diye bende de vardı tesadüf ve kullanmaya başladım inanılmaz iyi geldi çok şükür şimdi iyiyim tavsiye ederim canım...Tekrar geçmiş olsun allah yardımcın olsun :1hug:
selam kizlar ..dogumdan sonra vucudum dokuldu resmen ..safra kesemde tas ,pankreasimda iltihap,dalagimdada buyume varmis
hastanede yatmistim gecen bayram ...pankreasimdaki iltihap cok sukur gecmis ama safra kesesinden ameliyat olacagim alacaklar safrakesesini tek cozumu buymus.. bir kac hafta sonra ameliyat olacagim..
bugun ultrasonda dalagima bakildi normalde 10 cm olmasi gerekirken benimki 13 cm mis..2hafta sonra baska bi doktorlada bunun tedavisi icin gorusecegim ..insaallah kizimi emzirmeme engel olacak bi durum olmazhaplar vs....
bugun biraz moralim bozuldu isyanda etmek istemiyorum ama geldimi ust uste geliyor hastaliklar ...gozlerimde bozukmus uzagi goremiyorum gozluk takmaya alisamadim
birde dogumdan bu yana basurum var kremde pek fayda etmiyor hergun bi posta onun acisi
insaallah en kisa zamanda toparlanirim....
sevgili kiz cocuk anneleri insallah bana darilmazsiniz ama sizden bir ricam var kizlarinizi severken veya burda onun hakkinda biseler yazarken zilli zillim zillos gibi sözler kullanmayin onlar daha melek güzel sözler varken yani niye bu tarz sözler kullaniliyo . ya ne biliym umarim anlamissinizdir beni. mesela erkek bebek anneleri hic öyle bise kullanmiyolar anliyomusunuz.
sadece fikrimi paylasmak istedim
bidk bidk biz zilli derken ne manada kullanıyozki benim eşimde kızımı zilloşum diesever biz bunu çok sevdigimiz manada söylüyoz anladıgınız öteki anlamda değil lütfen bebeklerimiz böyle şeylere alet edilmesin erkek anneleride bir çok şekilde seviyo minik sıpam diyo sıpamı oluyo sanki öyle diyince çocuklarrr
arkadaş listelesin musyasçım neler söyleyip söylemeyeceğimizi ona göre haddimizi bilelim.
canlarım ben adagımın birini aldım bugün allahın izniyle kescez inş. artık kızım iyi olur hastalanmaz alah kabul ederde
yaa ne güzel Allah kabul etsin. Ben adakta bulunmadım ama durumumuz müsait olduğu anda oğlum için kurban kesmeyi çok isterim senin adına sevindim.canlarım ben adagımın birini aldım bugün allahın izniyle kescez inş. artık kızım iyi olur hastalanmaz alah kabul ederde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?