2009 Ekim Anneleri

yasemincim benim göğsüm yeni yara oldu oda dr kurbanıyımm verdiği ilacın etkisi bide benim oğlummm afrikalıı kendileri hep açç sırf kusmak için çocuk meme istiyo masallah diyimde ama gögüslerim berbat hele sağ göğsüm kanıyo artık kopcak gibi acıyo yaaamesela şimdi uyuyo memesi düşmüşş sokmmuş parmağını emiyoo öle uyuyo şaka gibi bir oğlum var yaaa

naloşş saygında az değil haaa yalancısını istemiyo desene gerceği olcak illaki ...

YERİM ONUN PARMAKLARINI BEN AÇ PAŞANIN BENİM KIZDA HEP AÇ SANIRIM TEK MEME DİE HEP AGZINDA İSTİYO AMA DOKTOR OYALA SAAT KOY DEDİ SAAT KOYDUM YIRTSADA KENDİNİ MEZDEKE OYNUYOM AGZI SULANA SULANA BAKIYO GÖGÜSLERİME OYNADIKÇA HEHEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy benimki afrikalı yasemin ondan yapıyoo her dakka meme istenirmi dr banada 2 saatte bşir ver dedi ama kıyamıyom kuzuya veriyom habire sonrada kusuyo aman sağlıklı olsunda habire emsin kussun ben yıkar ütülerim feda olsun pasama ...

aynen biştanem sütler varken emsinler benim kızımın koligi tamamen geçti buarada söyledimmi size şükür gaz sorunumuz yok alttan çıkarıyo rahatça gazını maşallahh

masallahh çok şükür yaaa büyüdü ama artık senin kızın tatlımm topiğin ilklerindennn zeynebimizz sağlıkla büyüsün kusunn

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gizoşummmmmmmmmmmmmm sanırım bugun saygında gaz tavan yaptı sutum azaldı korkusundan 2 saatten once emme kuralını kırdıkk dakka bası emdi aha gazdan duramıyr cocukkmafoldumben

Elalııııı canım bişey sorucam ticker yaptım ama profilime hangi linki yapıştırıyordum bana yardım eder misin?

canımm hakkımda bölümüne gir orda bak çizelge bölümü var oraya kopyala yapıştır tatlım o kadar ...

Elalııııı canım bişey sorucam ticker yaptım ama profilime hangi linki yapıştırıyordum bana yardım eder misin?

cnm yukarda sol üst köşede kullanıcı panelini tıkla, ordan profili düzenleyi seç aşşa doru git takvim, yaş, kilo v.s. için ayrılmış sütun var oraya kopyalaŞeniz

Ya onu biliyorum da hangisini kopyalayacağımı bilmiyorum mafoldumben hangi linki kopyalarsam kopyalayayım kabul etmiyor ((

Hoşgeldin Şeymaaa kaydirigubbakcemile3

ahh jasminim kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş benimkini bile zuzum yaptı :)))

hoşgeldin şeymacık naber?

selam kızlar,
ya yeni topik açılmış peki bizim o eski topiğimize ne oldu. silinmedi dimi o konuşmalar ço üzülürüm vallaaaaaa

günaydın kıslar biz gene dorayla sabahın bi köründe karga bkunu yemeden kaktık ve hala fıldır fıldır bakınıyo benim kfm düşüyo ama onun uykusu yok lmaz:

yapmaz bebişim bilakis bulgur ye derler emziren annelere. artırır sütü. ben hem yiyorum valla. yeşil soğan da süt yapar zaten. dene bak görüceksin.

.
mersi cicimmopuyorumnanaktan
selam kızlar,
ya yeni topik açılmış peki bizim o eski topiğimize ne oldu. silinmedi dimi o konuşmalar ço üzülürüm vallaaaaaa
yok cnm kilitli duruyo..
günaydın kıslar biz gene dorayla sabahın bi köründe karga bkunu yemeden kaktık ve hala fıldır fıldır bakınıyo benim kfm düşüyo ama onun uykusu yok lmaz:

al benden okadar..bide benim zillim sürekli şarkı sölememi istiyo..boğazlarım patladı ayh gece gündüz konser weriyorum ewde kaydirigubbakcemile2

Günaydın kuzularrr..
Aşımız vardı bugün ordan geldik..büyümüş kuzucum..
Kızlar aşıdan sonra ateşi olan bebiş olmadı sanırım ekim bebişlerinde..
Mışıl mışıl uyuyo kuzum..ateşi olan bebiş uyurmu ?
Ne kdr zamanda bir ölçsem ateşini acabaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…