yasemincim benim göğsüm yeni yara oldu oda dr kurbanıyımm verdiği ilacın etkisi bide benim oğlummm afrikalıı kendileri hep açç sırf kusmak için çocuk meme istiyo masallah diyimde ama gögüslerim berbat hele sağ göğsüm kanıyo artık kopcak gibi acıyo yaaamesela şimdi uyuyo memesi düşmüşş sokmmuş parmağını emiyoo öle uyuyo şaka gibi bir oğlum var yaaa
naloşş saygında az değil haaa yalancısını istemiyo desene gerceği olcak illaki ...
ayy benimki afrikalı yasemin ondan yapıyoo her dakka meme istenirmi dr banada 2 saatte bşir ver dedi ama kıyamıyom kuzuya veriyom habire sonrada kusuyo aman sağlıklı olsunda habire emsin kussun ben yıkar ütülerim feda olsun pasama ...
Elalııııı canım bişey sorucam ticker yaptım ama profilime hangi linki yapıştırıyordum bana yardım eder misin?
mersi cicimmopuyorumnanaktanyapmaz bebişim bilakis bulgur ye derler emziren annelere. artırır sütü. ben hem yiyorum valla. yeşil soğan da süt yapar zaten. dene bak görüceksin.
.
yok cnm kilitli duruyo..selam kızlar,
ya yeni topik açılmış peki bizim o eski topiğimize ne oldu. silinmedi dimi o konuşmalar ço üzülürüm vallaaaaaa
günaydın kıslar biz gene dorayla sabahın bi köründe karga bkunu yemeden kaktık ve hala fıldır fıldır bakınıyo benim kfm düşüyo ama onun uykusu yoklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?