2009 Ekim Anneleri

ii geceler kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

bugün saclarimi kestirdim haftaya kısmetse boya yapcam. biraz kendime bakim artik bayanssulusmile

gizem bende fotolarina bakiyordum simdi bayanssulusmile

bak şekerim bakkk bakalım ana oğul nasılızz bayanssulusmile

iyi akşamlaaaar

arzucumm naber napıyorr oğluşumm

bugün saclarimi kestirdim haftaya kısmetse boya yapcam. biraz kendime bakim artik bayanssulusmile

ohhh canımm bak valla kendine tatlımm ne güzell ogüzelliğini yanlız izimlede paylaş ben ce kokoşşş seni bayanssulusmile

benim kizim var gizossscimmm . iki prensesim var benim. valla bi sekil verim kendime paylasim simdilik eski resimlerime bak sen olumunekankayizsmile

yok tatlım yaa saklamadım o ne torbası bende bilmiyorum... belki saklarız diye koymuşlarsa?

gizoşum aşı olduk bugün ya,bir uyuyo bir uyanıyo çok tedirgin

İyi geceler kızlar benim kız anca uyudu kocişinde boynu tutulmuş ikisini de yatırdım geldim
Bu arada face de resimlere bakmaktan buraya bakamadım akşamdan beri laelaelaelaelae

asidan sonra benimkide cok huysuz oluyor. ne ası vardi bugün???ay haftasonu havva güzel olsun ya biraz gezmek istiyorum artik.

bu ara blue gecen gün ilk deva carsiya gittik biraz macerali oldu ama biraz dolandik, balik aldik eve döndük kızımla

pnömokok ve bcg vardı...
çarşı acayip kalabalık oluyor ama dayanamıyorum çıkıyorum ben :))

ii gecelerr kıslarr allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

maşallahh oğluşa
kızlar ben çok fena nezle oldum 2 gündür ölüyorum. korkuyorum kızımada geçecek diye ilaçta alamıyorum mafoldumben

geçmiş olsun pempemm..maske tak mutlaka..ay ne çektim ben hastayken..ıhlamr nane limon ne warsa kaynat iç:) aslında bi bakıma iyi bağışıklık kazancak minnoş..awatarına da bittim maşallahh:))

günaydıınnn topic ahalisii buyrunnnnnnnnn

günaydın herkese moralık bozuk gece çok üzüldüm bebişi odasındakı koltukta emzırıyordum uyuya kalmışım bı baktım ıgg ıhhh seslerı gelıyo bı bakarım yavrum yerde çırpınıyo düşmüş nasıl düşmüşse dönüyor sanırım aldım yavrumu buz gibi olmuştu ne zaman düşmüşse yüz üstü hemde zaten burnuda tıkalı rabbım korudu meleğimi için yanıyooo nasıl uyudum yaaaaaa bilmiyorumkismile :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…