2009 Ekim Anneleri

ooff geçmiş olsun cnm yaa..Allah korumuşş...

bitanem çok çok geçmiş olsun ya benim en büyük korkum hatta panik atagım bu durum nereye koysam hesaplama yapıyom acaba düşcekmi die oderece paronoyaklaştım şuan nasıl bebegin cnm bnm inşallah daha iyidir ALLAHIM korumuş yavrunu cnm benim yorgunluktan için geçmiştir olabilir böyle durumlar arada zeynebte dün burnu çok tıkalıydı sabahı sabah ettirdi nefes alamadı resmen yavrum ya okadar sprey damla damlattım yokyok ememiyodu açtı karnı uyumadı agladı sabah 7ye kadar

off canm benim kıyamamm Allah korumus melegini seyma cok gecmiş olsun (((((((

musyas gecmiş olsun canm sinir olur simdi burnu tıkalı diye melegin oyy kıyamam
Allahım hayırlısı ile bir bahar/yaz gelseydii

ooff geçmiş olsun cnm yaa..Allah korumuşş...

sağol canım valla öyle..

sağol canım iyi şimdi..sizede geçmiş olsun..evet çok yoruluyorum kafamı koyduğum yerde güm misafirimde vardı 10 da gıttıler biraz yoruldum..buhar makınası aldım dün buhar verdım odalarına gece rahattı kuzum bıraz odayı soğuttu ama rahat nefes aldı esefli su varmış bide ondan alıcam..

off canm benim kıyamamm Allah korumus melegini seyma cok gecmiş olsun (((((((

musyas gecmiş olsun canm sinir olur simdi burnu tıkalı diye melegin oyy kıyamam
Allahım hayırlısı ile bir bahar/yaz gelseydii

sağol hayatım kaydirigubbakcemile3

kalemiti şeyma saolun canlarım bnm hemde ne sinir oldu saçlarımı çekeleştirdi kucagıma sardımda üşümesin die bizim evde gece soba söndügünden soguk oluyo ya korkuyom zeyneb üşütcek die kalkıyom gece 4te soba yakıyom şu kışı bi atsatsak offf dogalgazda gelmediki buraya daha hemen çektiriyim içeriyee

sağol canım inşallah:Saruboceq:4-5 saat bekliyoum iyice acıksın diye..mızıklanmaya başlayınca veriyorum memeyi..sanki zehir veriyorumçığlık çığlığa bağırıyomafoldumbenfön makinesini çalıştırıyoruz hemen,sakinleşip alıo memeyi ama onda da nazlana nazlan..bi alıyo bi bırakıyo..başta tazyikli gelince, hırsla çektiği için boğazına kaçıyo,iyice kızıyo bırakıyo memeyi:gitme:

acaba sütümü hazmedemiyo mu bu çocuk bilmiyorum ki...ya da midesinde bi sorun var..Rabbim şifa ersin bana ve benim giibi olanlara:Saruboceq:

canım benim kzıın suratında da oluyo tahminim sütü her tarafın abulaştrıyo benimki çırpınıp dururken ,ondan oluyo..her emzirmeden sonra ılık suyla sil,inşallah geçer..

kıyamam ben kuzuna çok üzüldüm..inşallah bir daha olmaz..soğuklar da yeni geldi aksi gibi..ocak sonuna kadar soğuk olcakmış...ahh bahar gelmeni hiç bu kadar çok istememiştim...

şeymacım hakikaten melekler korumuş yavrunu...Allah bir daha yaşatmasın canım..

Sağolasın Zeze cim bide onu deniyim sinir oluyorum minicik minicik çenesinde çıkınca umarım bebişin düzelmiştir ya sanırım ayla alakalı bişeyde olabilir benimkide çünkü 2.5 aylık gibiydi 1 haftaya yakın almak istemedi memişi hatta ben o zaman mama verdim çok ağlıyo diye aslında verme dediler ama eşim biraz pimpirikli aç kızım die die verdik mamayı alllahtan bırakmadı memeyide hala arada özellikle akşam yetmeyince sütüm 1 defalık mama veriyorum ben umarım seninkide böyle geçici bişeydir çünkü almasa baştan almaz memeyi demek ki sütte sorun yok bide sağabiliyosan sağ bakalım miktarı için acaba az geliyo da ondan mı sinirleniyo bazen kanallar tıkanabiliyo çünkü:uhm:

Şeymacım geçmiş olsun canım bana bazen hastalık hastası oldun sen diyorlar ama anne olunca böyle oluyo sende kendini suçlama sakın Allahım korur yavrunu yorgunluk bu daha dikkatli olmayı öğrenicez yavaş yavaş zemuszemus

Yasemin aynı durumdan bizde müzdaribiz yaww üstelik bizde hergün çamaşır yıkanıyo hep onun durduğu yere seriyorum bide buhar makinası var ona rağmen gene tıkalı gene tıkalı yavrum yazık ememiyo rahat hep fık fık burnu bahar gelsede kurtulsak yaww ben güya kışı severdim ben bile nefret ettim klava:

şeymacım Allah korumuş yavrunu
musyascım geçmişolsunn
gerçekten bi yaz gelseydi
benimkide erken diş çıakrtıyo sürekli dişlerini kaşıyo umarım çok sıkıntı yaşamayız

musyascım geçmişolsunn
benimkide erken diş çıakrtıyo sürekli dişlerini kaşıyo umarım çok sıkıntı yaşamayız

Geldiniz mi canım o dönemlere ay hadi bakalım Allah kolaylık versin canım bunun için diş jelleri varmış eğer çok rahatsız olursa bebişin bi sor doktoruna opuyorumnanaktan

saolun canlar bende kızıma 1aydır diş jeli kullanıyom doktor kullan deid avucunu komple agzına sokuyo onu kullandıgım halde heryeri agzıyla kavramaya çalışıyo

Geldiniz mi canım o dönemlere ay hadi bakalım Allah kolaylık versin canım bunun için diş jelleri varmış eğer çok rahatsız olursa bebişin bi sor doktoruna opuyorumnanaktan

valla daha çok erken canım ama geldik doktor erken çıakrıtcak dedi evet duymuştum jelleri bende inşallah gerek kalmaz ama sorun yaşarsak kullanırım mutlakaolumunekankayizsmile

ŞEYMA canım gecmiş olsun yaaa rabbim korumuş kuzunu ayyy cok üzüldüm ben de yapıyorum o işi uyuya kalıyorum bazen ama ben koltukta emzirmiyorum yataga iyice seriliyorum öle nolur nolmaz dşiye aman dikkat kuzum ister istemez yorgun oluyoruz uyuyoruz bide annem der hep emzirirken acip bi uyku bastırırmıs dogru valla....

kıslar ellerini ağızlarına sokmaları dişte ziyade damakları sertlesmaya baslıyormus sanırım ondan..

yok benimkine doktor dedi dişleri erken çıkıcak die amcasıda 4. ayda çıakrtmış zaten

:gitme: :gitme: :gitme: offfffff yaa kıyamm katrama ikinzede çok geçmiş olsun canımm rabbim bi daha yasatmasın...

cnm çok geçmiş olsun allah korumuş.allahım bidaha yaşatmasın

:gitme: :gitme: :gitme: offfffff yaa kıyamm katrama ikinzede çok geçmiş olsun canımm rabbim bi daha yasatmasın...

çok sağol amın çok kötü yaa
cnm çok geçmiş olsun allah korumuş.allahım bidaha yaşatmasın

tşkler cnm ...aminn
şeymacım hakikaten melekler korumuş yavrunu...Allah bir daha yaşatmasın canım..

korudu valla sağol cnm

ya işte bı an içim geçmiş ama rabbım yaşatmasın ınsan vizcdan azabından mahf oluyor..

musyascım geçmişolsunn

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…