günaydın herkese moralık bozuk gece çok üzüldüm bebişi odasındakı koltukta emzırıyordum uyuya kalmışım bı baktım ıgg ıhhh seslerı gelıyo bı bakarım yavrum yerde çırpınıyo düşmüş nasıl düşmüşse dönüyor sanırım aldım yavrumu buz gibi olmuştu ne zaman düşmüşse yüz üstü hemde zaten burnuda tıkalı rabbım korudu meleğimi için yanıyooo nasıl uyudum yaaaaaa bilmiyorumkismile :gitme:
günaydın herkese moralık bozuk gece çok üzüldüm bebişi odasındakı koltukta emzırıyordum uyuya kalmışım bı baktım ıgg ıhhh seslerı gelıyo bı bakarım yavrum yerde çırpınıyo düşmüş nasıl düşmüşse dönüyor sanırım aldım yavrumu buz gibi olmuştu ne zaman düşmüşse yüz üstü hemde zaten burnuda tıkalı rabbım korudu meleğimi için yanıyooo nasıl uyudum yaaaaaa bilmiyorumkismile :gitme:
ooff geçmiş olsun cnm yaa..Allah korumuşş...
bitanem çok çok geçmiş olsun ya benim en büyük korkum hatta panik atagım bu durum nereye koysam hesaplama yapıyom acaba düşcekmi die oderece paronoyaklaştım şuan nasıl bebegin cnm bnm inşallah daha iyidir ALLAHIM korumuş yavrunu cnm benim yorgunluktan için geçmiştir olabilir böyle durumlar arada zeynebte dün burnu çok tıkalıydı sabahı sabah ettirdi nefes alamadı resmen yavrum ya okadar sprey damla damlattım yokyok ememiyodu açtı karnı uyumadı agladı sabah 7ye kadar
off canm benim kıyamamm Allah korumus melegini seyma cok gecmiş olsun(((((((
musyas gecmiş olsun canm sinir olur simdi burnu tıkalı diye melegin oyy kıyamam
Allahım hayırlısı ile bir bahar/yaz gelseydii
Selam kızlar Zezecim sakın pes etme umarım düzelir emiş durumun kuzucukla
Bende müzdaribim bu konuda yaww bu kız 5 dk lık emişlerle nasıl doyuyo nasıl kilo alcak zaten minyonuz nasıl olcak bilmiyorum deli olcamklava:
Bide bi sorunum daha var benim kız'ın suratı yine sivilcelendi ufacık ufacık geçenlerde birileri konuşuyodu bu konuyla ilgili ama ben unuttum ne iyi gelir naapmam lazım :uhm:
kalemiti şeyma saolun canlarım bnm hemde ne sinir oldu saçlarımı çekeleştirdi kucagıma sardımda üşümesin die bizim evde gece soba söndügünden soguk oluyo ya korkuyom zeyneb üşütcek die kalkıyom gece 4te soba yakıyom şu kışı bi atsatsak offf dogalgazda gelmediki buraya daha hemen çektiriyim içeriyee
şeymacım Allah korumuş yavrunu
musyascım geçmişolsunn
gerçekten bi yaz gelseydi
benimkide erken diş çıakrtıyo sürekli dişlerini kaşıyo umarım çok sıkıntı yaşamayız
Geldiniz mi canım o dönemlere ay hadi bakalım Allah kolaylık versin canım bunun için diş jelleri varmış eğer çok rahatsız olursa bebişin bi sor doktoruna opuyorumnanaktan
:gitme: :gitme: :gitme: offfffff yaa kıyamm katrama ikinzede çok geçmiş olsun canımm rabbim bi daha yasatmasın...
cnm çok geçmiş olsun allah korumuş.allahım bidaha yaşatmasın
şeymacım hakikaten melekler korumuş yavrunu...Allah bir daha yaşatmasın canım..
Sağolasın Zeze cim bide onu deniyim sinir oluyorum minicik minicik çenesinde çıkınca umarım bebişin düzelmiştir ya sanırım ayla alakalı bişeyde olabilir benimkide çünkü 2.5 aylık gibiydi 1 haftaya yakın almak istemedi memişi hatta ben o zaman mama verdim çok ağlıyo diye aslında verme dediler ama eşim biraz pimpirikli aç kızım die die verdik mamayı alllahtan bırakmadı memeyide hala arada özellikle akşam yetmeyince sütüm 1 defalık mama veriyorum ben umarım seninkide böyle geçici bişeydir çünkü almasa baştan almaz memeyi demek ki sütte sorun yok bide sağabiliyosan sağ bakalım miktarı için acaba az geliyo da ondan mı sinirleniyo bazen kanallar tıkanabiliyo çünkü:uhm:
Şeymacım geçmiş olsun canım bana bazen hastalık hastası oldun sen diyorlar ama anne olunca böyle oluyo sende kendini suçlama sakın Allahım korur yavrunu yorgunluk bu daha dikkatli olmayı öğrenicez yavaş yavaş zemuszemus
Yasemin aynı durumdan bizde müzdaribiz yaww üstelik bizde hergün çamaşır yıkanıyo hep onun durduğu yere seriyorum bide buhar makinası var ona rağmen gene tıkalı gene tıkalı yavrum yazık ememiyo rahat hep fık fık burnu bahar gelsede kurtulsak yaww ben güya kışı severdim ben bile nefret ettimklava:
şeymacım Allah korumuş yavrunu
musyascım geçmişolsunn
gerçekten bi yaz gelseydi
benimkide erken diş çıakrtıyo sürekli dişlerini kaşıyo umarım çok sıkıntı yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?