2009 Ekim Anneleri

şeyma geçmiş olsun... yatarak emzirirken mutlaka yere yakın tarafa değil diğer tarafa bebeği yatırarak emzir... ama derin uyuyorsanda yatarak emzirme canım...

ya sorma uyumam dedım yastığın üstüne koydum hemde baya düşmüş öbür tarafa fırlamış ama canı yansa ağlardı dimi yavrummmmmmmm

kıymm yaaa ayy seyma bu korku baya yetmişt,ir sana yaaaa demii allah kimseye yasatmasın çok zor ..

şeymaa geçmiş olsn cnmm..
Bende çok korkuyorum öyle düşürmekten..
Ama bizim odamızda olduğu için beşiği kendi yatağma oturup emziriyorum.sırtım yatağa dayalı şekilde..Allah bi daha yaşatmasn tatlım..kötü bi durum.

selam kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimm herkes yemek yiyoo dora paşada yemek istedii öle oluncaa benim yemek kaldı dora paşaya öncelik ...:roflol: illa tombalaklığını yapcek :)

slm kısslar bşey soracam benim ki 2 gündür isahal sanırım normalde günde 2 kere ya da 3 kere yapardı büyügünü dünden beri 10u gecti altını aldıgım bugün sabahtan beri sadece 6 etti..cok yeşil deil..ateşi de yok ama anlamadım..doktora götürsem mi normal mi sizxce

Canım kakanın sayısından çok rengi önemli die biliyorum..
eğer çok yeşil olursa da üşütmüştür meleğin biraz..geçmiş olsun..

Bi sorun olduğunu zannetmiyorum canım Beyaz'ın da dediği gibi eğer rengi çok yeşil yada çok koyu renk deilse sorun etmemek gerekiyomuş
Benimkide önceden sürekli yapardı son 1 aydır arada 3 gün yapmadığı oluyo sonra dr larla görüştük büyüme evresinde çok normal dedi 7 günde 1 de yapabilirmiş günde 7-8 kere de yapabilirmiş hatta bana dediler ki 7 günü geçerse anca fitil gibi ek şeylere başvur yoksa yapma sakın die umarım çabuk düzelir yinede opuyorumnanaktan

ya sorma uyumam dedım yastığın üstüne koydum hemde baya düşmüş öbür tarafa fırlamış ama canı yansa ağlardı dimi yavrummmmmmmm

geçmiş olsun şeymacım, sen soğuk algınlığı için ne kullanmıştın bebişe. benimkin dede biraz hırltı vardı öksürükte başladı burnuda akıyo doktora götürdüm ciğerlerinde bir problem yok dedi peditus şuurp verdi. şimdi daha iyi

ıyi akşamlar arkadaşlar...Kafama fena halde takılan bir konu var 3. ay bebek gelişiminde bebeğiniz ellerini birleştirir ve nesnelere uzanır v.s. diyor...Bütün gelişimi çok normal ama bu yazdıklarımı benim bebeğim henüz yapmıyor acaba bir sorunmu var offf ne zormuş bebek büyütmekkkkkkk...Birde çok uykucu oldu son günlerde...
Sizlerde durumlar nasıl merak ettim???

canım bazı bebekler daha geç hareket kabiliyeti kazanabiliyor endişe etme...kızlar biraz daha becerikli bu konuda..benim kızımda oğluma öre daha önce başladı el hareketlerine..2 aydır ellerine birleştiriyo yeni yenide uzattığım şeylere uzanmaya çalışıyor ama tam tutamıyor...

İyi akşamlar arkadaşım..
Benim bebeğimde dün henüz 3 aylık oldu..
Evet genelde bebekler ellerini birleştirir bu aylarda.bizimkide yapıyo.Ama henüz nesnelere uzanma evresine gelmedik.sadece es kaza tutarsa tutuyo üzerindeki battaniyeyi filan.Belki henüz ellerini keşfetmemiştir bebeğin,sen farkettirmeyi denedinmi ?

kıymm yaaa ayy seyma bu korku baya yetmişt,ir sana yaaaa demii allah kimseye yasatmasın çok zor ..

yetmezmıı aklıma geldıkçe ağlama basıyoo...

sağol canımmm ya benım uykum çok ağır yavrum ne kadar çırpındı acaba

selam kızlar
şeymacım geçmiş olsun allah korumuş

sağol canım öyle

sağol canım ibureın dıye bişey öksürüğüne ıyı geldı ama tıkalı hala buhar verıyorum

seyma cok gecmis olsun. buhar veriyorum derken odada buhar makine mi actin yoksa nasil yapıyon

mirayın burnu tamamen tıkandıı, agzındanda nefes zor aliyor offf. büküz kızım öksürümekten uyuyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…