2009 Ekim Anneleri

gizemcim benimki allahtan öyle değil gelip 1 saat falan duruyor ama bazen misafirim falan geliyor kulağım kapıda acaba gelecekmi diye özel hayat falan kalmıyor aman zor iş bu kaynana
elalım sen çok şanslısın canım ne güzel

şanslıyım pempemde zaman geçtikçe afakanlar basmaya başladı nisan mayıs gibi gitcezde kayınvalidenin gülcemalini görcem :(( bir hafta 10 gün kadar...

ahhh bu kaynanalar... ben de yaz tatilini düşünüyoruum kara kara... şimdi uzagım keyfim yerinde ama yazın cok zor olacak. bebek yokken beni annemlere gondermiodu şimdi kızım da olunca hiç istemeyecek gitmemi. bi de kuyruk gibi düşmüo peşimizden sinir oluyorum. her yere onla gidiyoruz. Akşam 5'e kdr evde otur iş güç aş yemek uğraş akşam o işten gelsin otur otur 11gibi keyfi gelsin de dışarı cık. offff tatile deil mesaiye gidiyorum aydınıma... :(((

gizemciğim benımde aynıydı hergun gelıyordu ben tasındım o ıstanbulun bı ucunda ben dıger ucunda evlerımız arasında 1 saat yol var artık hafta sonları gelıyo o zamanda kalıyo ama :( yınede hergunden rahat gelıyo bana

ahh canancım bi günn aradılar ev teline bakmadık hani müsait olmadığımızı anlamasında gelmesin diye kadın sen kalk al anahtarıı çık gel bi baktık kapıyla uğraşıyolarr don paça yakalandık( tabi oğlunu öle gördü ben odamın kapısını çarptım :) bide döndü dediki aaaa çocuğun yanında neden böle dolanıyon sen sana ne bee evim değilmi aaaaaaaaa

offf hepımız aynıyız yaa benım yazın baska bı derdım var bızım ole aıle sıtesı var abılerım ablam annem fılan aynı sıtedeyız evlerımız var babam herkeze verdı bı tane ve gecen sene evı tadılat ettık bu sene gıdersem kesın onlarda gelır benım annemde cok konusan ve boşkonusan ınsanları sevmez abılerım fılanda oledır hayattada ole sessız durmazlar... kaynanam yıne dengesız konusamalar yapıcak bızımkıler ona bısı dıycek oratalık karısıcak dıye korkuyorum

ahh canancım bi günn aradılar ev teline bakmadık hani müsait olmadığımızı anlamasında gelmesin diye kadın sen kalk al anahtarıı çık gel bi baktık kapıyla uğraşıyolarr don paça yakalandık( tabi oğlunu öle gördü ben odamın kapısını çarptım :) bide döndü dediki aaaa çocuğun yanında neden böle dolanıyon sen sana ne bee evim değilmi aaaaaaaaa

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

yuh yane yuhhhhh neden anahtarını verıyosun cnm yaaa alla alla esınle konusmuyo musun gızem

benimki de lafını bilmez yada bile bile öyle konusur bilmiyorum artık. Allahtan bizimkiler sabırlı. kendisi mardinli Aydina gelmiş tayinle cok şaşırmış "aa diyo ben de batıyı medeni sanırdım herkesin altında külüstür araba var" bu arada babamların da 30 senelik bi renosu var... böle işte kör topal idare edioz artık

ayy canımdan bezdim artık yaa tek çocukla evlenmek ne zormuşşş hep burnumun dibindelerr off nefret ettim valla yeter diye bağırıpp dönüp arkamı gitmek istiyorum ...

ben ayda bir görüyorum ama illa bir sorun çıkıyor. Yemekte eşim aç kalacak diye sofrada yemek ayırıyor, sırf o yesin diye.
sonra çocuk ses yaparsa sen kalkma diyor benim yanımda benim çalışıyor olmam hiç önemli değil.

ay bir de kıyafetime karışıyor çok sade giyiniyormuşum utanıyormuş komşularından

bugün herkes kocişle bozuk sanırım bizde somurtuk somurtuk oturuyoz o tv de, ben pc de :))

gizem bu arada tam gezilecek yerdesin ne güzel havalar ısınınca çıkar hava alırsın bebişle

Back
X