anladım cnm satsanız o evi olmuyormu borçlarıyla devretseniz ödediniz miktarı alsanız sattıgınız kişiden ? az sonra geliyorum 5 dk
e o zamanda zarar edecez.... bari böyle kasarak yatırım yapmış oluruz diyoruz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm satsanız o evi olmuyormu borçlarıyla devretseniz ödediniz miktarı alsanız sattıgınız kişiden ? az sonra geliyorum 5 dk
e o zamanda zarar edecez.... bari böyle kasarak yatırım yapmış oluruz diyoruz...
kızım günlerdir ilk kez doğru dürüst bişi yedi..saat 4 buçukta semizotu ve yayla çrbası yedi..toplam yarım kase ediyo ama olsun..hiç tükürmedihihoyyytağlamak istiyorum...
bu sefer annem yaptı, acaba benim yemeklerimi mi beğenmiyo mu bu velet:uhm:
bizde tum abdominal usg cektirdik. sol bobrekte dolgunluk var dedi. takip edilmesi gerekiyomus dr yorumlayacak, belki idrar kacagi da olabilir dedi. kafam karisti offfffffff
zeze senin adina cok sevindim. darisi denize. reklamla yemiyo dimi bebisleriniz?
güzelim çinko kullanmaya başlamadınmı sen? onun etkisi vardır..
bizde tum abdominal usg cektirdik. sol bobrekte dolgunluk var dedi. takip edilmesi gerekiyomus dr yorumlayacak, belki idrar kacagi da olabilir dedi. kafam karisti offfffffff
zeze senin adina cok sevindim. darisi denize. reklamla yemiyo dimi bebisleriniz?
peki tam olarak ne olduğunu ne zman öğreneceksiniz?
canım bizim de batın ultrasonu sonucuna göre bi böbrekte büyüme varmış,ondan sonra DMSA istedi dr., çekildi..bi sürü ışın aldı yavrum:1no2:ultrason böbreğin dışını ,DMSA ise içini incelemeye yarıyomuş.. temiz çıktı Allahtan..o zaman büyümeyi pek sorun etmedi dr.
yani enfeksiyon geçince düzelicek sanırım...idrar kaçağı var mı yok mu bi an önce öğrenin canım o tehlikeli,biz sondalı röntgen sonucu öğrendik kaçak olduğunu..hem de iki böbreğe var bizim..
Allah korusun ilerde böbrek yetmezliğine ve kızlarda düşüklere sebep oluyomuş..gözünü korkutmayayım..ama uyanık olun canım..allah şifa versin hepimizin yavrusuna