Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasemincim çok geçmiş olsun abine..
bahairim bilmiyorum zeynebi girmiyo uzun süredir ewet..çoğu gibi..
weee bugün adet olduumm..anam ne sewindim ne sewindim zil takıp oynıcaktım...hadi bakim insin şişimm..inmessem fururum zeze seni..sırf sen dedi diye bak adet oldum bugün:)))
inanın eşimi hiç taktıgım yok şuan ne hali varsa gördün kaynanam tutuştu geri gelmicem sanıyo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın sevindimsırnaşık şeyiner canım iner merak etme..
allah razı olsun kızlar abim çok aglıuyo hasekide yer yokmuş platin yokmuş ellerinde yatırmak için bidaha gittiler heryeri paramparça kol tanınmaz halde büyük bir kırıgı var ve çatlak ana kemigi çok kötü oldunm onu öyle görünce şimdi tekrar haskeiye gittiler zeyneb var die ben evde kardeşimle ona bakıyom allahım nerde hasta varsa şifa versin inş hemen yatırırlar acısı azcık dinerrr
merhaba kızlar..baharcım beni merak etmişsin canım saol..aslında buralardayım arada bakınıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor...zor aylar geçirdik..belki hatırlarsınız kayınvalidem kalçasını kırmıştı...2. 5 ay hep hastanede yattı ..bizde hep onunla ilgilendik..malesef geçen hafta kaybettik..kadıncağız toparlayamadı kendini..o yüzden buralara pek uğrayamadım..ama hep takip ediyorum sizleri..
yasemincim abine çok geçmiş olsun...allah acil şifalar versin...
basiniz sagolsun canim,Allah sizlere uzun omurler versin.
geçmiş olsun yasemincm allah beterinden saklasın..
zeynep bşınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır ömür versin
bu arada zelldacm sen nasılsn eşin nasıl oldu var mı bi gelişme?