2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

zuzu elalı kızlar maşallah göbişlere çok güzel olmuş ...

sağol kuşumŞeniz seninkinide bekliyosyerimseniben

:CüvCüv::CüvCüv:

aman da amann elamın göbükü nası da güsel şişmiş..çok datlu görünüon nann maşallahhhh

:CüvCüv: mersi cücüüümmm

sağol ajkummŞeniz hepicimize maşallah

günaydın ekim anneleri hepinize güzel bir gün diliyorum.......

günaydın cnm sanada güzel bir gün olsunyerimseniben

kızlarr tütütütüttü maşallah göbüşlerinize ve içindeki meleklere
çok yakışmış hepinizedeee

naaazz maşallaah ciciimmmm..ne güsel şişmişsin:)

nazcım maşallah göbüşüne çok datlu büyümüşşyerimseniben

Bi maşallah da nazın göbüşüne Tam kararında büyümüş canım. Benimki akşamları daha büyük görünüyo sanırsamdelikafadulden

benim göbiş de kocaman oldu, daha 17+2yim ve 4,5 kg aldım şimdiden. İlk resmim 10. sayfada arada kaynadığı için buraya tekrar alıyorum. Kolaylık olsun diye. İlk resim 11+5ken, pembeli resim ise 17+2 iken çekildi.

Eklentiler

• $03.04.2009.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $11.05.2009.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 31
milletinki büyüyo felisinki küçülmüşşşkaydirigubbakcemile3 kıyafetten ööle görünüyo canım..ilk resimdeki gibi body filan giyersen daha net annaşılırrr

masallah kizlar yaa iyice belli artik hamile oldugunuz benimki daha kucuk 2 hafta sonra boyle olur heralde...

Yusyuvarlak tostoparlak olacağıma bu kadar sevineceğim aklımın ucundan geçmezdi, inşallah geldikleri gibi gider bu kilolar. Ne kadar şanslıyız değil mi? İlk anneler günümüzü de geçirdik, Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…