2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

Buda benım göbişim 12.haftamda...bende popo yok ....düşürdüm pantolonu bira zbelli olsun diye... :CüvCüv: eee nasılsınızzz

Buda benım göbişim 12.haftamda...bende popo yok ....düşürdüm pantolonu bira zbelli olsun diye... :CüvCüv: eee nasılsınızzz

puhahaaa buda phatosun gübeenden kaydirigubbakcemile3 şindik bi oğlusu var

acaba benımkı neyyy....yarın inşşş öğrenırım...aslında ben 3 kılo verdım ama göbeğim nasıl çıktı anlamdım..celen erkekmı dıosunn ayy deme....

acaba benımkı neyyy....yarın inşşş öğrenırım...aslında ben 3 kılo verdım ama göbeğim nasıl çıktı anlamdım..celen erkekmı dıosunn ayy deme....

hee bana erkek gibi geldi :lepi: erkek adamın erkek kardesi olur hem nie üle diin lülülülülülü keremlen kudururlar gari abbooww kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

ya cayıp bı kız hevesı var içimde ayyyy kızım olsunnn yaaaaa bide keremiye olsun :)))))))) sağlıklı olsunda ama allah içimi biliyo ıtıraf etmessem çatlarım oğlum olursa üzülürüm.....

keremim kııss maşallah anam ne güselsin..hiç çocuk doğurmuş gibi diilsin...yanlarda neim bi gram fazlalık yok..çok tatlı çıkmış göbüşünnn

maşallah keremim göbiş çok güsel:)) bide pantol güselmiş ya beli lastikli bende böle bişe alıcam

kızlaer sabah sabha moral verdınız zuzu bı gram fazlalık yokmu kız yanlardan fışkıran yağlar ney :)))))

handan şuan lcw da var cnm ben geçen sene almıştım ama sezon girdi tekrar koymuşlar hemde geçen senden daha uygun fıyata kaçırma çok rahat...ama bidahakı aylar için bira zbuyuğünü al...ben bi tane daha alcam bundan hemde çok spor caım tavsiye ederim..

keremim maşallah cnm hem göbişe, hemde bebişe :)))
senin göbiş sanki benimki gibi eccük :)))

celen35 benim göbiş hakkındada bi yorum yapsan bacım :))

Maşallah Maşallah... Ay canlarım benim ne çabuk büyüdüler değilmi... İnşallah zaman hep bu kadar çabuk geçer ve en yakın zamanda hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Allah hepinizi nazarlardan korusun
a.s.

güzel göbişli anneler, doktorum hamilelik günlüğü verdi orda herhafta bel ölçünüzü yazın der. ben 13 haftalık ölçtüm korktummmmm sonra kocişkomun göbişini ölçtüm :)) Göbişli kocam göbişli değilmiş megersem

Bir göbek de benden!!! Hep balık etiydim aslında, 158 boy, 56 kg hamile kaldım, şimdi 59 kg. Çin takviminde erkek, yorumcuda kız diyor, ilk başta kız gibi geliyordu bana, şimdi erkek olduğuna inanıyorum, kocam ısrarla yorum yapmıyor. Sizin tahmininiz????

Eklentiler

• $SP_A0124.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $SP_A0129.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 21
ooyy feliiiss yawrum kaç aylık buu 5 filan heralde kaydirigubbakcemile3 maşallah yaa..en kociman göbük sende:)))göbüş şampiyonu olaraktan seni seçiyorum :lepi:

kıs felis maaşalahh göbişin bayagı çıkmış:))

canım yorum yapamıcam çünkü gçbiş şekliyle alaksı olduguna inanmıyorum benim göbegim sivri çıktı çünkü belim ince erkek ama ablamında erkek ve onun göbişi yaygım hemde baya yaygın vucut yapıyla ilgli canım inş gönlünden geçendir:))

ben de göbüşş koyduumm..ilk sayfada...akşama kaldırabilürün bakcek olan baksınn soora aa zuzuu nerde dimeyinnnhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…