burası göbük topici kıısss gidin öteki topicte çene çalınn,:mymeka: kıscaklar soonaaalmaz:
süpriz yumurtamın eviiiiopuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz:asigim:lllalll cim benim bir akrabam var kiz senin gibi hic kilo almiyordu hep 45 kilo falandi dogum yapti yine ayniydi ama gecenlerde doktora gidip ilac yazdirmis 60 kiloya cikmis simdide eminimki sende alicaksin birgun...ama inan kilolu olmak iyi degil zayifliginin tadini cikar ye ic...
kısma zuzummm:asigim:burası göbük topici kıısss gidin öteki topicte çene çalınn,:mymeka: kıscaklar soonaaalmaz:
Canim cok tatli gobusunnn masallahhh
:dilcikar::dilcikar:
kısma zuzummm:asigim:
llallcim o ne güzel göbük öyle ,ben senin gibi olsam ne cici hamiş kıyafetleri giyerdim ahhh,şöyle elbiseler tiril tiril kısacık robadan,ayyy çok özendim ben bu güzel göbüke...
lalcim maaşallah göbişine. sana ve bebişine de.. ne güzel zayıfçacıksın.. çok kıskandım seni:))))
Hymarry hiliba maşalalh göbüşlere ve bebişlerinizeeyerimseniben
hiliba hosgeldin aramiza canim sende cok sismanlamamissin galiba...oglusun olacak sanirim karnin asagida duruyor...
buda benim son halim 90 kiloluk göbişim...
süpriz yumurtamın eviiiiopuyorumnanaktan
lallll..o ne zayıflık kıss..bi çocuk dourmuş hamişş kadın sana sölüorum sanaaa..yoooo hiç de bilem kıskanmadımm..:umursamaz:hıhhh
maşallahh cücümmmopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım...:asigim:sende bendensin demekk....bizde hala cinsiyetimizi öğrenemedik...bende birtek ben böyleyim zannedip üüzülüyordumm...:1rolleyes:canım sanada ve bebişine.
lalimmm maşallahh kıss göbüşede bebişedee
bendee diğer kızlarr gibi seni hiç kıskanmadım:dilcikar:
teşekkür ederim canım...:asigim:sende bendensin demekk....bizde hala cinsiyetimizi öğrenemedik...bende birtek ben böyleyim zannedip üüzülüyordumm...:1rolleyes:
ajkım bebekim çok sağollllll:asigim:
hergün brasdaha büyüyos dimi teyzeleri:=)[/QUOTcanım çoook tatlı görunuyosun maşallah sana bebişina.kaç kilo aldın bugune kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?