2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

ŞenizŞeniz:asigim:
burası göbük topici kıısss gidin öteki topicte çene çalınn,:mymeka: kıscaklar soonaaalmaz:
kısma zuzummm:asigim:
Canim cok tatli gobusunnn masallahhh

sağol bitanemmmm:asigim:Şeniz

llallcim o ne güzel göbük öyle ,ben senin gibi olsam ne cici hamiş kıyafetleri giyerdim ahhh,şöyle elbiseler tiril tiril kısacık robadan,ayyy çok özendim ben bu güzel göbüke...

lalcim maaşallah göbişine. sana ve bebişine de.. ne güzel zayıfçacıksın.. çok kıskandım seni:))))

hiliba hosgeldin aramiza canim sende cok sismanlamamissin galiba...oglusun olacak sanirim karnin asagida duruyor...

evet 55 kiloydum şimdi ise 58 im.çinsiyetini öğrenemedim daha.göstermiyor inatçı çıktı benimki.perşembe günü öğrenirim inşallah.1 tane oğlum var bakalım bu ne olacak.öncelikle sağlıklı eli ayağı düngün olsunda.yeterki sağ sağlim kuçaklarımıza alalım bebişlerimizi.

buda benim son halim 90 kiloluk göbişim...

maşallah cnm göbüşüneede bebişinede

aramıza hoşgeldin cnm, maşallah göbüşede bebişede

süpriz yumurtamın eviiiiopuyorumnanaktan

lalimmm maşallahh kıss göbüşede bebişedee
bendee diğer kızlarr gibi seni hiç kıskanmadım:dilcikar:

lallll..o ne zayıflık kıss..bi çocuk dourmuş hamişş kadın sana sölüorum sanaaa..yoooo hiç de bilem kıskanmadımm..:umursamaz:hıhhh

maşallahh cücümmmopuyorumnanaktan

hadi nann zuzum çatırtıı sesini o anda topiktee olmadım haldee ben bilemm duydummlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
aynıı çatırtı bu sabah bendende çıktı çaktırmaaakaydirigubbakcemile3

canım sanada ve bebişine .
teşekkür ederim canım...:asigim:sende bendensin demekk....bizde hala cinsiyetimizi öğrenemedik...bende birtek ben böyleyim zannedip üüzülüyordumm...:1rolleyes:
lalimmm maşallahh kıss göbüşede bebişedee
bendee diğer kızlarr gibi seni hiç kıskanmadım:dilcikar:

ajkım bebekim çok sağollllll:asigim:

teşekkür ederim canım...:asigim:sende bendensin demekk....bizde hala cinsiyetimizi öğrenemedik...bende birtek ben böyleyim zannedip üüzülüyordumm...:1rolleyes:

ajkım bebekim çok sağollllll:asigim:

bende çok merak ediyorum.22+1 haftalığım.bakıyorumda çoğu 14-18 haftalarda öğrenmişler.yarın doktora gidicem ayrıntılı ultrasona.inşallah bu sefer öğrenirim.ilk oğlum hemen gösterdi 14 haftalıkken pipisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…