2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

hehe hamişlikten önce benim kocamda hep şikayet ederdi kemiklerin batıo die şimdi tam istedigim gibi oldun böle kal dio:kedi:kaydirigubbakcemile3

hehe hamişlikten önce benim kocamda hep şikayet ederdi kemiklerin batıo die şimdi tam istedigim gibi oldun böle kal dio:kedi:kaydirigubbakcemile3

ne güsel dandanım hamişlik yaramış sanaaa:asigim:Şeniz
bende bu hamişlikde kilo alarım belki dedim ama hüsrannnnnn:bbo:

kizlar yaa cok kilolu olmak iyi degil zaten saka maka istediginizi yiyip iciyorsunuz iste kilo derdi olmadan ...daha ne istiyorsunuz bakem??

kizlar yaa cok kilolu olmak iyi degil zaten saka maka istediginizi yiyip iciyorsunuz iste kilo derdi olmadan ...daha ne istiyorsunuz bakem??

canım orası öle ben kendimi hiç 50 olarak görmedim.....inanıomki etli butlu olmakda güseldir.....:asigim:

iştahınmı yok lalcim yemek yiyemiomusun yiyonda almıomusun canım?

hamişlikten önce ben normal yiyip alamıodum benim normalim azdı gerçi hemen doyuyodum hamile kalıcam die vitamin felan içtim öle aldım 45 felandım 50 oldum sonra hamişlikte iştahım iyi gitti çok şükür senin yemen nasıl ?

canım ben yiyip alamayanlardanım...ama iki gündürde dietten dolayı dikkat ediom.....dr.yeme dediği şeyleri yemiyorum otlarla besleniyorum resmen ve doymuyorum...:çok üzgünüm:vitamin demirde kullanıom ama hiç banamısın demio..hamilelikden öncede vitamin kullanıodummm aama yok olmuyor alamıyorum..bildim bileli 43-45 arasıyım....

bende 1 haftadır doktorun dediklerini yemom ne yicemi şaşırdım

canım alırsın inş ya bende senin gibiydim hayatımda ilk defa 50 üstüne çıktım bebegim sayesinde:asigim:aman saglıklı olsunda kilo alma bişi olmaz

aynen canım yiyecek bulamıom....:çok üzgünüm:
tabiki bitanem sağlıklı olsunda bebekim gerisi önemli değil.....:asigim:

lalcim sana bi tavsiyede bulunum şimdi doktor kızarma yeme dedi bana sanada demiştir bende fırında közlüom patlıcanı biberi domates patates ne istersem sonra onları dogruom yogurtla yiyiom çok hafif yagsız ve lezzetli oluo sende dene:)

aynen canım yiyecek bulamıom....:çok üzgünüm:
tabiki bitanem sağlıklı olsunda bebekim gerisi önemli değil.....:asigim:

lllalll cim benim bir akrabam var kiz senin gibi hic kilo almiyordu hep 45 kilo falandi dogum yapti yine ayniydi ama gecenlerde doktora gidip ilac yazdirmis 60 kiloya cikmis simdide eminimki sende alicaksin birgun...ama inan kilolu olmak iyi degil zayifliginin tadini cikar ye ic...

burası göbük topici kıısss gidin öteki topicte çene çalınn,:mymeka: kıscaklar soonaaalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…