2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

kuzularm 8 kilo aldm canmm..
brnklc canm çok saollll çok tşkr eders oğlşmda teşkr etti:=)

laelaelaelaelae laelaelaelaelae

hergün brasdaha büyüyos dimi teyzeleri:=)

maşallahh kızlarr..zemuszemus

musyascım, gözdecim maşallah göbüşlerede bebişlerede

maşallah sana canım hiç kılonu göstermıyosun sadece göbişin var harıka görnuyosun.ben57 ile hamıle kaldım şuan 63 kiloyum ama basen ve kalçam çok buyudu.
saol canm benm inş verirs kiloları benmde 60a dönmem lasm gelnlk halime dönmeyi çok istiorum..
Gözdem maşallah canım
aşkooomm saol kuuzuumm.gtgide büyüyoo göbüşşşlerr:=)zemuszemus
aşkbuya maşallah maşallah..çok tatlı olmuş göbüşün..
saol gizemcim teşkr ederm.
musyascım, gözdecim maşallah göbüşlerede bebişlerede
saol elammmopuyorumnanaktan
maaşallah canım, hiç göstermiyorsun, Boyun uzun olduğu için kiloyu kaldırıyor olmalı, ben 1.58m olduğum için şimdiden toparlacık oldum 64kg.yla.

olsun gülüm yaa veriris sonra inş..napalım takmkla olmuo yemesekte yesekte alıorus napalımmm..:ecrin_bebek:

hergün brasdaha büyüyos dimi teyzeleri:=)
canımmm maşallah bebişinede göbüşünedeee

canım bizde 25+2 yiz ama hala net değil cinsiyetimiz.....
benimde cadı kızım 14 haftalıkken göstermiştii....ama bunda bir türlü öğrenemedik...:1rolleyes:bazen hiç öğrenemeyecekmişim gibi geliyor:1rolleyes:bende cuma günü tekar gidicemmm inşlah kesin olarak öğrenebilirim.....
inşlah sende yarın öğrenirsinnnŞeniz

musyas, aşkbuya maaşallah kızlar göbeklerinize de bebeklerinize de, çok güzelsiniz

lalciğim senin ikinci çocuğunmuş bu öyle mi? :1shok: ne güzel genlerin var senin bakiiim öylesengözlerimebaksanab ..oğlan olursa bebeğin haberleşelim canım kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana maaşallah sana da bebeğine de :CüvCüv:

canım teşekkür ederim....opuyorumnanaktan
aybikecim maşallahhh göbüşüne ve bebişineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…