2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

imageshacktan eklerken üstten kaçıncı linki nereye ekliyorduk? Yardım lütfen kafamçokkarıştı

Maşallah kısslar göbüklere, Yalnız mehay, aybikezehra, hele bi de lalll ikinci bebeği bi de bu. Nasıl oluyo bu yaw allahın mucizesi mi ne. Benim göbüküm ne kadar büyüyosa göğüslerimde büyüyo bi de tostoparlak oldum. Tekrar maşallah

Gözzde canım biz senle hemen hemen aynıyız. Benimde 1.75 boyum 62.5 la hamile kaldım 69.5 um şimcik. Amma daha toparlak duruyom sanki yaw, maşallah kuşum çok güsell çıkmış

canım bizde 25+2 yiz ama hala net değil cinsiyetimiz.....
benimde cadı kızım 14 haftalıkken göstermiştii....ama bunda bir türlü öğrenemedik...:1rolleyes:bazen hiç öğrenemeyecekmişim gibi geliyor:1rolleyes:bende cuma günü tekar gidicemmm inşlah kesin olarak öğrenebilirim.....
inşlah sende yarın öğrenirsinnnŞeniz
[/QUOTE]

en sonunda öğrendim.bebişim opuyorumnanaktan kız mış.bir oğlum var 7 yaşında buda prensesim olcak.hayırlısıyla.sağlıklı olsunda.eli ayağı düzgün olsun tek isteğim.inşallah sende öğrenirsin.haber vermeyi unutma :)

canim benim ilk bebegim bu yani daha onceki 2 aylikken dustu bu ikinci ama ilk olacak Allah kismet ederse....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…