dandanım çok tatlı ve azcıkta göbüklü gözüküyorsun maşaalah sana oğluna özendim akşam ebnde resim çektim eklerim birazdana ama anlatın hele nasıl eklicem
bahair sil annem şunu ben ekliorum senin yerine ..nerene bakıcamı şaşırdım kocaman olmuşş
bahairin göbüküüü
hay Allah razıu olsun şekerim
pofffffffffffffbenim gobukum bahairinkini kapsarrr kaydirigubbakcemile2
foto görelim pülüüss
bhair çok zarifsin anacım çok kibar göbikin iç karnın genş demekki çok tatlısın maşallahhhhhhhh
buketcim seninle aynı kilo almıişız kıs sende kosana resmini canım
[URL=www.resimupload.com/ds296085894_Resim.html][/URL]buda 28+2 bugün çektimmm
saol canım ya çokmu büyk ben normal sanırodum siz böle diincek farkettim kıslarkaydirigubbakcemile3 bakalım canım saglıklı olsun yeter kilolu olması şart diilkaydirigubbakcemile5kızlar maşallah göbişlere yanlız handanımınki açık ara farkla önde gidiyo...delikanlı kocaman bir adam gibi gözüküyo handancım bakalım kaç kilo doğucak...ali aras bey
[URL=www.resimupload.com/ds296085894_Resim.html][/URL]buda 28+2 bugün çektimmm
valalhi ne durumda göbegim bilemem ama yatamıyom kıslar sagımada yatsam acıyo karnım solumada yatsam acıyo çok şiştim yaaa:kedi:anamm musyasss...dandanıda mı geçtin yoksamm
hehe göbek yarışı başladııkaydirigubbakcemile3
bahaircim benim de ööle cicimm içkarnım genişmiş sanırsam,bu koca göbüklüler 9. ayda yerlerinden kalkamasken bis senle kırıta kırıta gezeris boşwerzemuszemus
sagol bitanem senin göbiş çok şeker maşallah şükürki kocamanlar ama çatlama yok zemuszemussaol canım ya çokmu büyk ben normal sanırodum siz böle diincek farkettim kıslarkaydirigubbakcemile3 bakalım canım saglıklı olsun yeter kilolu olması şart diilkaydirigubbakcemile5
maşallah musyasım çok güsel göbişinnnnn beni geçmişsin sanırsamkaydirigubbakcemile3
anamm musyasss...dandanıda mı geçtin yoksamm
hehe göbek yarışı başladııkaydirigubbakcemile3
bahaircim benim de ööle cicimm içkarnım genişmiş sanırsam,bu koca göbüklüler 9. ayda yerlerinden kalkamasken bis senle kırıta kırıta gezeris boşwerzemuszemus
sagol bitanem senin göbiş çok şeker maşallah şükürki kocamanlar ama çatlama yok zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?