2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

dandanım çok tatlı ve azcıkta göbüklü gözüküyorsun maşaalah sana oğluna özendim akşam ebnde resim çektim eklerim birazdana ama anlatın hele nasıl eklicem

azıcıkk miniminnacıkkk ufacııkkkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bhair çok zarifsin anacım çok kibar göbikin iç karnın genş demekki çok tatlısın maşallahhhhhhhh

buketcim seninle aynı kilo almıişız kıs sende kosana resmini canım

kızlar maşallah göbişlere yanlız handanımınki açık ara farkla önde gidiyo...delikanlı kocaman bir adam gibi gözüküyo handancım bakalım kaç kilo doğucak...ali aras bey

bhair çok zarifsin anacım çok kibar göbikin iç karnın genş demekki çok tatlısın maşallahhhhhhhh

buketcim seninle aynı kilo almıişız kıs sende kosana resmini canım

sağol şekerim o senin zarifliğin:)))))) her gören iç karnın geniş diyo ama bilmiyorum. 9 kilo aşlmış halim çünkü bu benim:)

kızlar maşallah göbişlere yanlız handanımınki açık ara farkla önde gidiyo...delikanlı kocaman bir adam gibi gözüküyo handancım bakalım kaç kilo doğucak...ali aras bey
saol canım ya çokmu büyk ben normal sanırodum siz böle diincek farkettim kıslarkaydirigubbakcemile3 bakalım canım saglıklı olsun yeter kilolu olması şart diilkaydirigubbakcemile5

maşallah musyasım çok güsel göbişinnnnn beni geçmişsin sanırsamkaydirigubbakcemile3

valalhi ne durumda göbegim bilemem ama yatamıyom kıslar sagımada yatsam acıyo karnım solumada yatsam acıyo çok şiştim yaaa:kedi:

sagol bitanem senin göbiş çok şeker maşallah şükürki kocamanlar ama çatlama yok zemuszemus

canım son bi hamleyle onlara farkatmayalım da. bende 1.60 lık boyla fazla karnım olsun istemiyorum tabi ama nolur bilemem. allah işte dağına göre kar veriyo:)))))))

dadanum MAŞALLAH bayıldım koman gobuş.bahaircım çook zarıfsın harıkasın vallaha.greenolive sende coook şekersın.HEPINIZI MAŞALLAHsanada musyascım senın bebişde buyumuş maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…