2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

1,70 boya 72 klo çok degil 80 e kadar çıkabilirsin kısımkaydirigubbakcemile5ayrıca gölgende çok korkunç duruo:roflol:

hahahahaha:roflol::roflol: evet bile bile golgelendirme yaptim fazla kilolarima degilde golgeme odaklanin diye....:roflol: .... ise yaramis :))

golgedeki ben degilmisim gibi duruyor dimi hele ustteki golgem beni bile korkuttu bak simdi :)) kafasi kucuk vucudu buyuk bir dev gibi hahahahhahaa

ay mehaayy bakıp bakıp gülüyorum yaaa..wallla şaka gibi he..topicte yılın fotosu seçiyorum üsttekinii... :roflol:

kız mehay sne buna şişko göbek mi diyon, foto makinem evde değil olsa koyardım görürdün koca göbek nasıl oluyo. hem döt hem göbek yani.:))
maşallah hiçbirşeyin yok normalsin yafrum. 170. boya 72 kilo hiçbirşey değil. 80 e kadar yolu var evet.

mehayımmmmmmmmm yav bide cokkk kilo aldımm dio yaaaa masallahhh hani kiloda
popo hiç yokk gobişinde o kadar buyuk degil
Bence dogumdan sonra hiç bişi kalmıcak sendee gorursunn

insallah o yol 75 ten sonra kesilir canim ...yani 75 ten sonra yolumu bulamam insallah hehehehe

mehayımmmmmmmmm yav bide cokkk kilo aldımm dio yaaaa masallahhh hani kiloda
popo hiç yokk gobişinde o kadar buyuk degil
Bence dogumdan sonra hiç bişi kalmıcak sendee gorursunn

daha erken canim bunlari konusmak icin bakalim kac kilo daha alicam doguma kadar 75 i gecmesem iyiydi ya 80 i bulucak sanirim....aslinda su handan gibi beslenmeyi aliskanlik haline getirsem doguma kadar 1 kilodan fazla almam ben:roflol:

kıs amazon benim götü göbegi geçebilecenden eminmisinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…