1,70 boya 72 klo çok degil 80 e kadar çıkabilirsin kısımkaydirigubbakcemile5ayrıca gölgende çok korkunç duruo:roflol:
hahahahaha:roflol::roflol: evet bile bile golgelendirme yaptim fazla kilolarima degilde golgeme odaklanin diye....:roflol: .... ise yaramis :))
tahmin etmişt,m çakalkaydirigubbakcemile3:roflol:
Allah nazarlardan korusun rabbim sizleri
İnşallah bende bir gün sizler gibi olurum opuyorumnanaktan
mehaycigim maşallah miniginle sana cnm çok şekersinizzz[/COLOR]
mehay nan gayet formda duruyorsun bence daha kilo alabilrisin kaldırır bu fizik maşallhh
aaayyyy çok korkuyoorruuummmm..korku filmi gibi ayhhh mafoldumben
canıımm inşallah ceylanımm..azkaldı... Şeniz
kısım degnek gibi duruo nan gölgen bu kadar hamileyi korkutmaya utanmıonmu:roflol:
ay mehaayy bakıp bakıp gülüyorum yaaa..wallla şaka gibi he..topicte yılın fotosu seçiyorum üsttekinii... :roflol:
kız mehay sne buna şişko göbek mi diyon, foto makinem evde değil olsa koyardım görürdün koca göbek nasıl oluyo. hem döt hem göbek yani.:))
maşallah hiçbirşeyin yok normalsin yafrum. 170. boya 72 kilo hiçbirşey değil. 80 e kadar yolu var evet.
mehayımmmmmmmmm yav bide cokkk kilo aldımm dio yaaaa masallahhh hani kiloda
popo hiç yokk gobişinde o kadar buyuk degil
Bence dogumdan sonra hiç bişi kalmıcak sendee gorursunn
kız mehay sne buna şişko göbek mi diyon, foto makinem evde değil olsa koyardım görürdün koca göbek nasıl oluyo. hem döt hem göbek yani.:))
maşallah hiçbirşeyin yok normalsin yafrum. 170. boya 72 kilo hiçbirşey değil. 80 e kadar yolu var evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?