2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

Allah nazarlardan korusun rabbim sizleri
İnşallah bende bir gün sizler gibi olurum opuyorumnanaktan

mahayyyy kısım manken gibisin nanalkisalkisalkissenin koca göbek dedigin bumu benimkisi unuttun sanırımsengözlerimebaksanabgayet formdasın hiçte şişko durmuosun hatta zayıfsın dahada kilo alabilirsindelikafaduldenmaşallahhhhhhhhhhhhh göbişede bebişede

moral vermeye calistigin icin tesekkur ederim canim ama ciplak hali tisirtlu halinden 2 ay buyuk gosteriyor:kedi:

daha kilo alamam handan zaten gecen hafta doktora gittim 71.5 gelmistim dun 72.5 geldim her hafta 1 kilo aliyorum yaa (((((((((

moral vermeye calistigin icin tesekkur ederim canim ama ciplak hali tisirtlu halinden 2 ay buyuk gosteriyor:kedi:

kıs valla moral olsun die demiom gerçekleri sölüom bidaha şişkoyum deme bana gayet formdasınkaydirigubbakcemile5üstüne 10 kilo daha alabilrisin izin veriomkaydirigubbakcemile3

mehayım maşallah cnm çok tatlı görünüyosunuzyerimseniben
popiş hiç almamış aynı duruyo, memişlerde gözükmüyoolülülülülülü

popis almazmi canim yaa felaket sistimemisler biraz buyudu onlardan sikayetci degilim hatta biraz daha buyuyebilirlerkaydirigubbakcemile3

kıs valla moral olsun die demiom gerçekleri sölüom bidaha şişkoyum deme bana gayet formdasınkaydirigubbakcemile5üstüne 10 kilo daha alabilrisin izin veriomkaydirigubbakcemile3

:1shok:anam ben 80 i gecmem insallah diyom sen 10 kilo daha al diyon 10 kilo daha alirsam 82 olurumkafamçokkarıştı Allah korusun yaaa:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…