2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

bu kızgın bakıs foto beni bitiriyor arzu ne bu böyle. bu kadar karizmatik olmasın ya.masallah diyelim allah nazardan korusun oglumu

bu kızgın bakıs foto beni bitiriyor arzu ne bu böyle. bu kadar karizmatik olmasın ya.masallah diyelim allah nazardan korusun oglumu

hehe beni de bitiriyor teyzesi sengözlerimebaksanab
aminnn hepimizin yavrusunu korusun Allahım

ara vermiştim foruma girmeye yoğunluktan ötürü
bu topic almış başını gitmiş
normalde topicklerde pek geriye dönmem ama dayanamadım teek tek inceledim
hepsine bayıldım
bütün meleklerime maşallah bi de kocaman öpüyorum
nasıl büyüdünüz ya inanamıyorum kocaman oldunuz hepiniz kendine bi kişilik belirledi huyunuz husunuz oluştu,süründünüz adımlar attınız,koştunuz,cilve yaptınız,öpücük verdiniz,yüzümüze güldünüz
nice yaşlarınız olsun her zaman Huzurla mutlulukla sağlıkla hayatlarınıza devam edin
daima başarılarınızı takip edelim inş.

yusuf maşallah çok yakışıklı olmuş. bir bebeğe adı bukadar yakışır ancak maşallahh maşallahh
boraya da sadece " köfte dudaklarını, hokka gibi ağzını, lokma lokma her yanını öpsem" diyorum bide kocaman bi maşallaahh diyorum dahada bişey demiyorum kaydirigubbakcemile3

olurrrr diyor bora teyzesi hatta öp öp öp diyor kaydirigubbakcemile3 Şeniz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tsk ederiz teyzesi .VALLA bana mı öyle gelior bilmem ama bu ekim kuzuzlarının hepsi ama hepsi ayrı bi güzel ayrı bi yakısıklı yaaa...bayılıyorum hepsine de !!!
he he bir de dün bayram nedeniyle bi eykinliğe katıldık orda yusufa balon dan köpek yapan genç bir kız yaa sen coook tatlısın cok yakısıklısın adın yusuf mu yoksa dedi.biz de evet deyince kız donup kaldı ben şakadan demiştim deyip gülüştük..rabbim hepsinin bahtlarını da yüzleri kadar güzel eylesin canım
opuyorumnanaktan

bora yaa sen ne yapsan da sana kizilmaz oyle guzel suratin varki bakinca gulumsetiyosun beni cunku cok yakisiklisin ve sirinsin.

Defnosum findigim cok yakismis saclarin,annesi nasil kestiniz?kim kesti, agladimi,bizimki hic saclarina dokundurmuyor,hep gozunun icinde,siki tokalardan da taktim hep yoluyor canini acitiyor,uyurken kesecem ama uykusu cok hafif hemen donuyor azicik yaklastigimda.

Sağolasın cnm yaa..aslında bende hiç kesmek istemedimmm ama benim ki çok fena olduuu öylee Bergen gibi dolaşıyoduuu gözleri bozulcak dedim bide daha önemlisi tokaları yolup yolup ağzına atıyoduu korktum açıkçası yutmasından..Biz babasıyla banyoya soktuk su dökmeden oyunlaa falan ben tuttum eşim kestii sadece önlerden...Sonra banyosunu yaptırdık....Şimdi çok memnunum cnm gözü açıldı valla toka önlere toka derdi de yok...Kesinlikle tavsiye ederim cnm....Hem kuzumada çok yakışır....

abooooowwww bu kızları yme de yanında yat..defne yası dadlu yası dalu olmussun öle sen yaa şapkana bayıldım cok yakışmıs sana ..seni görünce şirinlerdeki şirine geldi aklıma:))))
hayat kuzusu annemin bir lafı vardı kız olsun taştan topraktan olsun diye ..ohhh süpüür yardım et annene..bizim yaramazlar da ancak dağırsın maşallah kuzulara

bora yaa sen ne yapsan da sana kizilmaz oyle guzel suratin varki bakinca gulumsetiyosun beni cunku cok yakisiklisin ve sirinsin.

teşekkürler selda teyzeeemmmm annem bazen kızıyor bana ama ben ona göz kırpıp çirkin oluyorum hemen dayanamayıp gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…