- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi blueflower
-
he he bora cok şirin olmussun kuzum maaşallah sana
bu kızgın bakıs foto beni bitiriyor arzu ne bu böyle. bu kadar karizmatik olmasın ya.masallah diyelim allah nazardan korusun oglumu
yusuf maşallah çok yakışıklı olmuş. bir bebeğe adı bukadar yakışır ancak maşallahh maşallahh
boraya da sadece " köfte dudaklarını, hokka gibi ağzını, lokma lokma her yanını öpsem" diyorum bide kocaman bi maşallaahh diyorum dahada bişey demiyorum kaydirigubbakcemile3
yusuf maşallah çok yakışıklı olmuş. bir bebeğe adı bukadar yakışır ancak maşallahh maşallahh
boraya da sadece " köfte dudaklarını, hokka gibi ağzını, lokma lokma her yanını öpsem" diyorum bide kocaman bi maşallaahh diyorum dahada bişey demiyorum kaydirigubbakcemile3
Defnosum findigim cok yakismis saclarin,annesi nasil kestiniz?kim kesti, agladimi,bizimki hic saclarina dokundurmuyor,hep gozunun icinde,siki tokalardan da taktim hep yoluyor canini acitiyor,uyurken kesecem ama uykusu cok hafif hemen donuyor azicik yaklastigimda.
bora yaa sen ne yapsan da sana kizilmaz oyle guzel suratin varki bakinca gulumsetiyosun beni cunku cok yakisiklisin ve sirinsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?