2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

buyrun bi kaç kara de yusuf utkan paşadan buyrunnnnnnnnn :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

doğum günü çoçuğu :))

:)))

yaramaz yusuf utkan:)

küs yusuf utkan :))) :roflol:

ve palyaço yusuf utkan :asigim::asigim::asigim:

arzucum yaa 1 şeklinde kurabiye yapıcam ama tarif yok acep sen biliyor musun..??

elifçiğim kurabiye tarifi istemişsin ama yeni gördüm. ben aybike den almıştım tarif bu azda karbonat ekledim ben bu tarife...

150 gr. Margarin
50 gr sıvıyağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı mısır nişastası
1 adet yumurta
3–4 damla vanilya aroması
1 paket vanilya
2–2,5 su bardağı un
yoğur dinlendir buzdolabında
170 derecede 8-9dk pişir

yusuff cok tatlısın teyzemmm yerim seni ben masallah
ahh saygın da yuruse :)))) gecte olsa 2 aydır emeklemeyi ogrendi kuzum.. uyurken cok ozluyorum onuuu:asigim:
aman uyanmasın ama

ahh saygın da yuruse :)))) gecte olsa 2 aydır emeklemeyi ogrendi kuzum.. uyurken cok ozluyorum onuuu:asigim:
aman uyanmasın ama

cnm Defnoşda yürümeyenler grubunda ayakta duruyoruz ama 1 adım sonra hemen emekleme pozisyona giriyoruzzz boşver elbet yürücekler bu sıpacıklar da....Çok öpüyoruz biz Saygın kuzumuzu...Şeniz

maşallah yusufumaaa.arkadaşlar benım kuzu da yurumuyooo.çok tuaf gelıyo bana kızım 8 aylık oğlum9 aylıkken yuruyolardı ...bu velet kıme çekmişse hıç kendı keyfını bozmuyo acayıp tembel ve cısaretı yok.beklıycez bakalım:ecrin_bebek:

Maşallahhhh Yusufaaa ayyy alem bu sıpalar yaaaa:dance:

yusuuuuuufffff yerim ben seni yaaaaa yakuşuklummmmm

bu arada çok tatlı olmuş yusuf utkan ve de yakışıklı maşallah ona...

yusufum cok yakisiklisin cok sirinsin kaydirigubbakcemile3

aman uyanmasın ama

maşallah yusuf ve bora sizlere.

herkese coook tsk ederiz hepinizi ve kuzuları öptük çoook opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yürümeyen kuzular yürüdüklerinde görüşelim sizle hanımlar:))) -tatlicadiarzu-

maşallah sana yusuf utkan çok tatlısın sen ya annesi bir ısır popodan lütfen benim yerime opuyorumnanaktan

dernee cok guzelsin prensesim kocaman masallah sanaa yerim seni
saygın 3 4 gundur baya yurumeye basladı :)) masallahh 15 gune kadar yurur sanırım artık saygın kuzusu

Afferimmm Saygınımaa darısı başımıza artıkk beklioruz bizde tembel kuzumuzuuu yürüsünnn die...kaydirigubbakcemile3

Afferimmm Saygınımaa darısı başımıza artıkk beklioruz bizde tembel kuzumuzuuu yürüsünnn die...kaydirigubbakcemile3

inş.teyzoşuu
defne kuzusuda birgün seni cokk sasırtırsa görürsün annesi :) birden yürüyecek inşallah kuzumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…