2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

Önümüzdeki haftasonu izmir bebeklerinin partisi var gelebilirsen sende gelsene zeze beklerizkaydirigubbakcemile

ben bu msj ı okudum da kime cvp yazdım acep:uhm:reale yazdım galibakaydirigubbakcemile3bu haftasonu görünen o ki burdayım..ama son anda gelecek olursak mutlaka özelden sana msj atar yerinizi öğrenir gelirim canım sağolasınopuyorumnanaktan

Mustafa Bora'mız Artık 1 Yaşında !!!

Son düzenleme:
herşey cok güzel görünüyor canım emeğine sağlık pasta bi harika..bora ve sen de öylesiniz...insallah yeni ve bundan sonraki her yasında bugün ki kadar mutlu olursunuz...

herşey cok güzel görünüyor canım emeğine sağlık pasta bi harika..bora ve sen de öylesiniz...insallah yeni ve bundan sonraki her yasında bugün ki kadar mutlu olursunuz...
çok teşekkürler selduşummm opuyorumnanaktan aminnnn en güzel günlerini hep beraber yaşayalım inşallaholumunekankayizsmile
Arzu doğum gününüz harika geçmiş sende çok şıksın.

Bu arada ben armagan.meltem yerimseniben

meltemcim çok teşekkürler canım benimmmm opuyorumnanaktan
seni takip edemez oldum kaydirigubbakcemile3

Borammm Borammmm iyikii doğdun meleğim iyikii doğdun..
Ellerine sağlık Arzucummm herşey çok güzel olmuş eee bebiş güzel anne güzel baba güzel tabii ki yapılan cicilerde güzel opuyorumnanaktan

Borammm Borammmm iyikii doğdun meleğim iyikii doğdun..
Ellerine sağlık Arzucummm herşey çok güzel olmuş eee bebiş güzel anne güzel baba güzel tabii ki yapılan cicilerde güzel opuyorumnanaktan
çokkkk teşekkürler zümrüt teyzeemmmm opuyorumnanaktan
sağol canım benimmmm Şeniz
boracım iyiki doğdunnnnn

teşekkür ederiz lalimmmmm opuyorumnanaktan

boracım çok tatlı olmuşsun anneciğinde süper çok güzelsiniz... herşey çok güzel görünüyor...bizimde yarın partimiz hadi bakalım nası olcak çok yorulduk hazırlıklar yoruyo valaaa..

maşallahhh çok yakışıklı olmuşsunnn musti boraa iyi ki doğdunnn...
Arzucum ellerine emeğine sağlık çok güzell görünüyor herşey

tatlı boram...nice mutlu yıllara..yine çok yakışıklısın:))))arzum..evi çok güzel süslemişsin:)))nice güzel kutlamalara...

boracım çok tatlı olmuşsun anneciğinde süper çok güzelsiniz... herşey çok güzel görünüyor...bizimde yarın partimiz hadi bakalım nası olcak çok yorulduk hazırlıklar yoruyo valaaa..
çok teşekkürler ece teyzesiii Şeniz
yaa çok zor çok yoğun geçiyor ama inan herşeye değiyor canım
maşallahhh çok yakışıklı olmuşsunnn musti boraa iyi ki doğdunnn...
Arzucum ellerine emeğine sağlık çok güzell görünüyor herşey
anlı teyzesiii teşekkür ederiz a.s. çok öpüyoruz seni ve adaşımızı opuyorumnanaktan
tatlı boram...nice mutlu yıllara..yine çok yakışıklısın:))))arzum..evi çok güzel süslemişsin:)))nice güzel kutlamalara...

opuyorumnanaktancanımcımmm aminnnnn...çok teşekkürler canım...baya bir yorgunluk oldu ama değdi sanırım :ecrin_bebek:

boram yakışıklı paşam bir yaşına girince daha da bi yakışıklı olmuşsun ..
bizim içinde yarın büyük gün..

boram yakışıklı paşam bir yaşına girince daha da bi yakışıklı olmuşsun ..
bizim içinde yarın büyük gün..
teşekkür ederizzz teyzesiiii Şeniz
yarın siz de güzel bir şekilde geçirirsiniz inşallah...bizim de yarın izmirli teyzelerimizle var 2. doğum günümüz kaydirigubbakcemile3

bu arada söylemeden geçemicemm
arzuuuu süper gözüküyorsun fıstık...opuyorumnanaktan

:kedi: :kedi: teşekkür ederimmm canımcımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…