2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

ayy kuzulara bakarken basım döndü hepsine de milyon kere maasallah ....bu günleri de görüyoruz ya cook şükür...hepsini öptüm ayrı ayrı....

bizim kuzularkocaman olmşş yaavvv..bebeklikten çıktılar..arzucumtopik çokgüzel olmşş..teşekkürler..

resimleri ımageshacktanyükledm
ama açamıorumm link olarkk geçio burayaanasıl yapıoduk yav.

Son düzenleme:
canım ben actım fotoları ama boyutları cok büyükolmus tüm sayfayı kapladılar sen yükleme yap tekrar ama boyutları msjlar için olanı seç ok..

Son düzenleme:
kızlar baya bi oturdu kuklalar eğlenceliydi hele anaokulu çocukları güldükçe Bora nın kahkahalarını görmeliydiniz öğretmenler herkes Bora ya baktı en küçük o olduğu için .. baya ilgisini çekti 15 dk izlemiştir arkasında duruyorum tabi düşmesin diye :))

aaaaaaaaa ben bu topiği nasıl olduda atlamış yahuu arzuşum ellerine sağlık çook hoş bi topik olmuş en kısa zamanda bende ekleyeceğim ....

tamam canım,öp kızını yerimize opuyorumnanaktan

ayy kuzulara bakarken basım döndü hepsine de milyon kere maasallah ....bu günleri de görüyoruz ya cook şükür...hepsini öptüm ayrı ayrı....
oyy selduşum nasıl da büyüyorlar değil mi ? şükürler olsun bu melekleri bize verene :asigim:

bizim kuzularkocaman olmşş yaavvv..bebeklikten çıktılar..arzucumtopik çokgüzel olmşş..teşekkürler..
opuyorumnanaktan

ImageShack Album - 4 images

kızlar biri açsın resmleri banaa...yapamadm buaşamay
kadr geldim=9
canım ilk başta resimleri yüklerken bilgisayarından boyut soruyor sana ben 640 * 480 'i seçiyorum

aaaaaaaaa ben bu topiği nasıl olduda atlamış yahuu arzuşum ellerine sağlık çook hoş bi topik olmuş en kısa zamanda bende ekleyeceğim ....
opuyorumnanaktan en kısa sürede dorişi de bekliyoruz
bunlarda bizden olsun...

maşallah kuzuya esmacım kocaman olmuş opuyorumnanaktan

ay defnecim benim bu takımda gözüm kalmıstı gecen sezon ama beden yoktu alamadım. sana o kadar yakısmıs ki bayıldım. gülle gülle kullan prensesim. cok güzelsin sen masallah

begüü aynen benim de takık olduğum bi takım
defnemi özlemişim şirinem benimm
bu arada sondan başladım heycan yapıp
bora çok tatlı abilerle ablalarla bir olmuş gösteriler izliyor anlamış keyf almış besbelli akıl küpümopuyorumnanaktan
yarenciğim de oyuncaklara binmiş bizimki de bayılıyır kocamann öpüyoruz bebişleri

maşallah defneye çok şekerolmuş teyzem yerim seni elbiseler hakikaten çok şık durmuşşş paşamda her zamanki gibi çok şeker allah nazardan korusun hepsini
yaren prenses çok tatlısın teyzem maşallah kocaman oldunuz hepinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…