2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

ayyy bayildim hepsinee
masallah nazardan korusun Allahim hepsini
alyanin behlulu kovalarkenki fotosuna cok guldum kaydirigubbakcemile3

bu tokayı cıkartmalıyım:

miray hnm neye kızdınız okadar saçınızı başınızı yoluyosunuz kim çileden çıkardı sizi..
maşşaallaah maşalllaahhh
bu güzel kıyafetlerini nerelerden buluyosunuz sayın kk ailesinin ekim anneleri hepsi birbirinden güzel bi biz bulamıyoruz böyle ciciler

fıstıkk bunlarr fıstıkkk defne çitlenbikk kuzuuu tam çitlenbiksin sennn
miray zilloş kız milleti işte hemen yolar saç baş ilerlede de yoldurturlar
aaa yarecim sanada maşalalhh sende kilo almışsın gibi galiba görmeyeli minik kuzu eğlenmeyede başladılar..
onların mutlu olduğunu görmek ne güzell

Son düzenleme:
miraycığım annen anlamamış alyaya vermek istediğini
bebeğim açık açık söyle yoksa anlayacağı yok:)
yerim seni yaa şeker kutusu
hayatım sende sosyeteye karışmışsın çatal bıçak fln ohh maşallah
yarasın bu arada

hayat afiyet olsun tatlım masallah sana

alya simiden arkadaslarını buluyorsun bakalım. behlül ne oldu? masallah

bütün kuzulara kocaman maşallah..hepsi kocaman olmuşlar,selinacım şu son resimdeki küpleri sorucam plastikmi,nerden aldın bende istiyorum buna benzer bişi.saolsun babamız evi şarkı söyleyen konuşan pelüş oyuncaklarla doldurdu.nereye oturup ayak bassak biyerden wiik öten bişi çıkıyo.:))

hayaaatcım afiyet olsun kuzuuummm opuyorumnanaktan
alyaamm sosyal kızım benimm opuyorumnanaktan

bunlarda bizden kareler =)

kırıntıcı bora =)
uyumamak için direnip sersemleyen bora =)))

küpler kalın bir karton türü ama hic bozulmuyor onları ben büyük kızımın ilk dogum gününe almıstım dısı bir malzeme ile kaplı yanı agzına alsa bile agzında dagılmıyor.
dükkana ögle tanıdık biryer degil burda izmirde yurt dısından getirtiyor degisik oyuncaklar.
ama mesela play barn var ordada satılıyor izmirde. veya unicef de buna benzer küpler gördüm.

boracım masallah. sonra ayırntılı tekrar yazcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…