2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

.............................................

Son düzenleme:
kocaman maasallah bora sanaa...tam küçük adam olmussun yaff öptük cook :1hug:

masallah cok tatli butun kuzular:)Solistice masallah ne guzel on dislerinin 4 ude cikmis guzel kuzunun:)cok tatli
Yaaa cnm 9. aya kadar çıkmadı hiçbiri sonra ardarada çıkardı maşallah diyim..Şeniz
maşalah defnoşa ve annesi maviş solse

Teşekkür ediyoruz teyzoşuuuŞeniz

Oğluşum çıkmış piyasalara yanarım yanarım gelemedim İzmirlere paşamı görmeye seneye kısmet inşallah...yerim ben onun serbest dolaşmalarınıııı aşmış iice kendinii..bizde hala bi numara yok zorlamıyorum zamanı gelmedi sanırım...ama gösteriyorum Boramı da feyz alsın biraz diesırnaşık şey

iiki büyüdü bu yawrular..hepsi birbirinden tatlı maşallah..artık herşey daha eğlenceli:)

kocaman maasallah bora sanaa...tam küçük adam olmussun yaff öptük cook :1hug:
gamyoncuiremsu teşekkürler selduş teyzeemmm
aahhh ahh zümrütcümm gel dedik ama sana değil mi sengözlerimebaksanab seneye artık istediğin zaman al prensesi gelll...bu arada ne kadar geç o kadar iyi yürümeleri canım...emeklerken inan daha rahat keşke yine emeklese dersin sempatiksalakcinni
hızlıca baktım defne prensesi ve boracığımı gördüm mucuks..
bizden de mucukkksss ececimmm Şeniz
iiki büyüdü bu yawrular..hepsi birbirinden tatlı maşallah..artık herşey daha eğlenceli:)

kesinlikle zuzuummm daha keyifli hale geliyor hihoyyyt

dorukcum her fotografin ayri macera :))) mm

mirosum ben senin o yemek yeme tarzina bittim ,catalla tadi olmaz zaten,elle yemenin yerini birsey tutmaz.

defne kuzusuuuuu...çapkın kuzu...sen benim cadıma çok benziyon yav:))))anası...yakında hayatımın fotolarını eklicem..bak bakalım haklımıy mışım:)))

yusuf kuzu...damacanalı fotona bayıldımkaydirigubbakcemile3:))))))))))
miraycım benim...sen boşver anneni..ye sen ye...nasıl yersen yekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…