- Konu Sahibi blueflower
-
başını alıp gidesi olan bora, kış gününde beziyle tarzan olan bora, ben seni yerim boraaaa
Yaaa cnm 9. aya kadar çıkmadı hiçbiri sonra ardarada çıkardı maşallah diyim..masallah cok tatli butun kuzular:)Solistice masallah ne guzel on dislerinin 4 ude cikmis guzel kuzunun:)cok tatli
maşalah defnoşa ve annesi maviş solse
kocaman maasallah bora sanaa...tam küçük adam olmussun yaff öptük cook :1hug:
aahhh ahh zümrütcümm gel dedik ama sana değil mi sengözlerimebaksanab seneye artık istediğin zaman al prensesi gelll...bu arada ne kadar geç o kadar iyi yürümeleri canım...emeklerken inan daha rahat keşke yine emeklese dersin sempatiksalakcinniYaaa cnm 9. aya kadar çıkmadı hiçbiri sonra ardarada çıkardı maşallah diyim..Şeniz
Teşekkür ediyoruz teyzoşuuuŞeniz
Oğluşum çıkmış piyasalara yanarım yanarım gelemedim İzmirlere paşamı görmeye seneye kısmet inşallah...yerim ben onun serbest dolaşmalarınıııı aşmış iice kendinii..bizde hala bi numara yok zorlamıyorum zamanı gelmedi sanırım...ama gösteriyorum Boramı da feyz alsın biraz diesırnaşık şey
bizden de mucukkksss ececimmm Şenizhızlıca baktım defne prensesi ve boracığımı gördüm mucuks..
iiki büyüdü bu yawrular..hepsi birbirinden tatlı maşallah..artık herşey daha eğlenceli:)
iiki büyüdü bu yawrular..hepsi birbirinden tatlı maşallah..artık herşey daha eğlenceli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?