- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi blueflower
-
ye zümrüt teyzesiiiiiii Şeniz ya bende hep kız istiyordum ama küçük aşkım yanılttı beni,ömürleri uzun sağlıklı olsun inşallah... annesi onu çooook seviyorrrrrr:asigim:Yesin teyzesiii o Borayıııı...küçük adamımmmm , tatlımmmm .....bende erkek çocuk özlemi uyandıran tek melek(ki sürekli kız çocuk isteyen hatta 1. tutturup 2. olursada kız isteyen ben)maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sana kuzummmmmmm
boram yakışıklı irkekim menimmm çok yakışıklısın sen yaaaa maşallah maşallahh..
çok teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan hepimizin evladına maşallahoyyyy canım ya maşallah boraya çok tatlı... pek de yakışıklı çıkmış
ben de kurban olurum bu yavruşları yaradana :Saruboceq: teşekkür ederiz teyzesi Şenizkurban olurum seni yarada...yakışıklı boramŞeniz
boraa ben nediyim teyzem sana..böle tatlı olma:) maşallah..
candynin hayatıda çok tatlı..büyümüşte küçülmüş bilmiş bi ifadesi war bayılıyorum..hepsine maşallah..
Hayatt o popoyuu ısırırımm ben kuzumda ayaklanmış meğerr...
Bora mmm senin tipini yerimm vallaa maşalllhhh hepsineee
boraaa maasallah sana kuzu dütdütünü yesinler senin:)))) cok yakısıklı olmussun ee seni giyinik görmek pek nasip olmuyordu:))) izmir sıcak anan acıp sacıyordu seni:))) opuyorumnanaktan
bütün bebişlere maşallah...
pardon çocuklara...:kedi:
masallah bora cok tatli bakiyosun anneye,o dudaklari yerim masum gorunen canavar opuyorumnanaktan
boraa ben nediyim teyzem sana..böle tatlı olma:) maşallah..
candynin hayatıda çok tatlı..büyümüşte küçülmüş bilmiş bi ifadesi war bayılıyorum..hepsine maşallah..
Hayatt o popoyuu ısırırımm ben kuzumda ayaklanmış meğerr...
Bora mmm senin tipini yerimm vallaa maşalllhhh hepsineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?