2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

hayaaaaaatımmm yerim o dudaklarını yerim o totoyuuuuu =)) maşallah kocaman

Yerim senin bakışlarınııı ben Hayat kuzusuuu çok tatlısınnn..Yawww benim kuzum ne zmn yürücek yaaa bayılıyorum böyle küçük adam gibi ben....kaydirigubbakcemile3

Ayy Allah'ımm bütün kanatsız meleklerimin hepsinee de kocaman maşallahh Allahım esirgesin hepsiinii bayıldım topige inş. bizde eklerizz kameramı tamire veremedim halaa((

HAYAT kuzusu maasallah sana o nasıl bir popo sallayarak yürümedir o nasıl bir dudak büzmedir cok cilveli oacak annesi bu kız coook:))))

Allahım nazarlardan saklasın hepsini..zezemin resimleri çıkmıo bende..ay deli oluyorum foto bakarken..pcmde bi uyuzluk war

Son düzenleme:
hayaaaaaatımmm yerim o dudaklarını yerim o totoyuuuuu =)) maşallah kocaman

ye arzu teyzesi ye ama bizde borayı yeriz ona göre..
boramada kocaman maşallah..

Yerim senin bakışlarınııı ben Hayat kuzusuuu çok tatlısınnn..Yawww benim kuzum ne zmn yürücek yaaa bayılıyorum böyle küçük adam gibi ben....kaydirigubbakcemile3

yürür cnm yürür merak etme sonra peşinden koşmalar başlar..kafamçokkarıştı

HAYAT kuzusu maasallah sana o nasıl bir popo sallayarak yürümedir o nasıl bir dudak büzmedir cok cilveli oacak annesi bu kız coook:))))

cilevli kızım ne olcekkk bi sağa bi sola...sempatiksalakcinni

zuzum,nalanımben deniz beceriksiz cennet kuşu...resim eklemeyi beceremedim(((bi ara tekrar deniycem...

kıııızzzz!!!!Hayattttt!!!kızımın adaşı:))))balsın sen bal...Hayat'lar hep böyle tatlı oluyo demekki:))))

zeynepçim bütün Hayat'lar çok tatlı oluyooo
sende eklede bizde görek adaşımızııııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…