2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

maşallah hayat hanıma rüzgar beyde yakında yürür başladı 5-6 adım atmaya annesi hayat'ı çok özledik paşamla en kısa zamanda bir görüşelim :1hug:

yusuf bora yakısıklı adaşımız araban coook güzelmiş yaafff bir ara takılalım beraber kız tavlamaya cıkalım ne dersin gamyoncuiremsu cok yakısıklı olmussun maasallah sübhanallah sana ..iyi günlerde kullan cicini kuzuu...

adaşımııızzzz çokkk yakışıklı olmuşsun maşallah...gözlerine kurban tipine kurban olumunekankayizsmile
maşallah kocamanından nice muylu yaşlaraa.s.

tşkkederiz selda teyzemiz çıkarız tabi bizde bu tip varken kim hayır der sempatiksalakcinni

cok yakısıklı olmusun sen masallah sana

tşkk ederiss kaydirigubbakcemile5

adaşımııızzzz çokkk yakışıklı olmuşsun maşallah...gözlerine kurban tipine kurban olumunekankayizsmile
maşallah kocamanından nice muylu yaşlaraa.s.
sizede tşkkettikkk hemide şımardıkkk sırnaşık şey
Yusuf Bora: Arsu teysee dayim biras büyyünce daha büyünü aalcakmış :ecrin_bebek: o saman atlar gelirim belkide şimdi gelirim belli mi olur ferrari hızıyla kaydirigubbakcemile5 öptkk kankyymii Şeniz

maşallahhh paşama büyüdükçe daha bi yakışıklı mı oluyo ne bu kuzucuk...Şeniz
Bizde doğumgünümüzü atlattık meleğim çok tatlıydı

veya 1 kare:))eksik olmuş yav,sonra devamını eklerim inşallah...kuzu şuan izin vermiyo..

defne..nice mutlu yaşlara olsun:))

sorayım bakayım abime sizde diyebilirmisiniz a.s ama sanırım diyebilirsiniz ne mutlu dayısı olanlaraa :hooray: ........ bu arada bebişede maşalalhhh çokkk tatlıı olmuss :ecrin_bebek:

defnee maşalahhh çitlenbikkkk hepinizde iyi ki doğmuşsunuzzz
ahhh ahh :CüvCüv: sempatiksalakcinni

yusuf bora maşallah gerçekten çoook yakışıklı olmuşsunnn gözlerim kamaştııı sengözlerimebaksanab. araban da süper güle güle sür....kızları da at arka koltuğa heheheee...

hayatcım sen de çok tatlısın maşallah çok az fotonu görebildim şimdiye kadar amaaa çok tatlısın. annesi e sen de manisadasın atla gel kaynaşssın çocuklar alkisalkisalkis defnecimm seni de kocaman öpüyorum seni çok seviyoruz emre ve ben..delikafadulden elinde sopa (adını bilemedim :)) olan foto çok tatlı yanaklarını ısırmak istedimmmm cokacimcoook

hayat doğum gününün yapılacağı yere keşfe gitti..
bütün masalarla tek tek ilgilendi..

((kusura bakmayın dayımızı silemedik programım yokda ))

tşkkederizz yakışık emrenin annesii

hayattt kuzumm doğumgünün yapılacağı mekanda süpermişş
elifcim ne mutlu dayısı var delikafadulden

defne çok tatlı olmuşsun maşallah kuzum sana..

adaşımızda çok tatlı olmuş onada kocaman bir maşallah.. bir ısırık alabilir miyim..????

o yüzden dedim ya elifcim ne mutlu dayısı olana delikafadulden
bi aksilik çıkmazsa ordayım canımmm gelmem mi

Hayat kuzusu yerim seni bennn aman ii kontrol et kuzum hata olmasın kaydirigubbakcemile3
Bizde aşıdan geldik anca uyuduk uyandık huzurumuz yerine geldi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…