- Konu Sahibi blackbird87
-
selam arkadaslar az once geldim kontrolden. cok sukur ikimizinde sagligi yerinde 29+6dayiz ve 1767 gr olmus kizim.:bendenizde 81.6kg :1rolleyes:
masallah kizina canim baya iyi kilosu...ne yedirdin nasil besledin onu oylekaydirigubbakcemile3selam arkadaslar az once geldim kontrolden. cok sukur ikimizinde sagligi yerinde 29+6dayiz ve 1767 gr olmus kizim.:bendenizde 81.6kg :1rolleyes:
benim kızımda 27+2 de yani bugün 1100 gram olmuş kızım ((şükür rabbime kilo gram olarakda gördük))
boyuda 35 cm miş..
mehyacim yedikelrime fazla dikat etmiyorum. ama hergun mutlaka 5 bardak sut birer avuc ceviz ve badem mutlaka yiyorum.yemekelerden yer kaldikcada bol meyve. simdi hemoglobinim biraz dusuk cikti.onun icin siyah kuru uzum yemege caliscam bakalim becerebilirsem.
ben 28 haftalık hamileyim bebeğim geçen hafta 900 gram dı.Biraz zayıfmı benim oğluşumben sadece 1 kilo aldım şimdiye kadar.
kasttetigin sey hemoglobinmi? hemoglobin kanda oksijeni tasiyan kan hucresi.
vucuttaki kan miktari bundan belli oluyor. doktorum demir ilacini iki tane almami soyledi.
bende kemik erimeside var ondan sutu cok iciyorum,
kansizlik icin yesil yaprakli sebzeler. siyah uzum. uzum pekmezi.keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor.
ben 28 haftalık hamileyim bebeğim geçen hafta 900 gram dı.Biraz zayıfmı benim oğluşumben sadece 1 kilo aldım şimdiye kadar.
canim uzulme zaten bebekler bu haftadan itibaren hizli kilo almaya basliyorlar, suan icin normaldir sanirim netteki kilo takiplerine baktinmi orda nasil gorunuyor
canim bu zamana kadar sadece 1 kilo aldiysan onuda oglusun almis zaten :)) daha zayif olabilirdi ama nerdeyse tam 1 kilo hepsi oglusuna yaramis.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?