2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

selam arkadaslar az once geldim kontrolden. cok sukur ikimizinde sagligi yerinde 29+6dayiz ve 1767 gr olmus kizim.: bendenizde 81.6kg :1rolleyes:

Son düzenleme:
benim kızımda 27+2 de yani bugün 1100 gram olmuş kızım ((şükür rabbime kilo gram olarakda gördük))
boyuda 35 cm miş..

bana massallah yokmu kaydirigubbakcemile3 90 a dalya dicembu gidislee:bbo:

canim senin kizinada masaalllahh insallh saglikla kucagina alirsin

selam arkadaslar az once geldim kontrolden. cok sukur ikimizinde sagligi yerinde 29+6dayiz ve 1767 gr olmus kizim.: bendenizde 81.6kg :1rolleyes:
masallah kizina canim baya iyi kilosu...ne yedirdin nasil besledin onu oylekaydirigubbakcemile3
benim kızımda 27+2 de yani bugün 1100 gram olmuş kızım ((şükür rabbime kilo gram olarakda gördük))
boyuda 35 cm miş..

masallah canim bebisine kilosuda iyi boyuda masallah uzun olcek sanirim:jeyyar:

mehyacim yedikelrime fazla dikat etmiyorum. ama hergun mutlaka 5 bardak sut birer avuc ceviz ve badem mutlaka yiyorum.yemekelerden yer kaldikcada bol meyve. simdi hemoglobinim biraz dusuk cikti.onun icin siyah kuru uzum yemege caliscam bakalim becerebilirsem.

5 bardak sut cok ama canim yaa bu ne gayret 2 bardak icsen yeter..bu arada benimde hemoglobin dusuk cikmis bugun geldi kan testi sonuclarim bende siyeh uzum yiyeyim bari baska ne yemek lazim peki yukseltmek icin bilgin varmi??birde o neki yaa??ne yani hormon falanmi??

ben 28 haftalık hamileyim bebeğim geçen hafta 900 gram dı.Biraz zayıfmı benim oğluşum ben sadece 1 kilo aldım şimdiye kadar.

kasttetigin sey hemoglobinmi? hemoglobin kanda oksijeni tasiyan kan hucresi.
vucuttaki kan miktari bundan belli oluyor. doktorum demir ilacini iki tane almami soyledi.
bende kemik erimeside var ondan sutu cok iciyorum,
kansizlik icin yesil yaprakli sebzeler. siyah uzum. uzum pekmezi.keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor.

ben 28 haftalık hamileyim bebeğim geçen hafta 900 gram dı.Biraz zayıfmı benim oğluşum ben sadece 1 kilo aldım şimdiye kadar.

canim uzulme zaten bebekler bu haftadan itibaren hizli kilo almaya basliyorlar, suan icin normaldir sanirim netteki kilo takiplerine baktinmi orda nasil gorunuyor

saol canim ben zaten hergun keciboynuzu pekmezi iciyorum bu ara hergun 1 kasik iciyordum 2 ye cikarayim bari...bende hergun 1 tane demir ilaci aliyorum bana henuz 2 demedi bakalim birdahaki sefere belki yeni kan sonuclarina gore baska ilaclarda yazar bu sefer bazilari yuksek bazilari dusuk cikti cunku gecen sefer hepsi normal sinirdaydi...

canim bu zamana kadar sadece 1 kilo aldiysan onuda oglusun almis zaten :)) daha zayif olabilirdi ama nerdeyse tam 1 kilo hepsi oglusuna yaramis.....

canim uzulme zaten bebekler bu haftadan itibaren hizli kilo almaya basliyorlar, suan icin normaldir sanirim netteki kilo takiplerine baktinmi orda nasil gorunuyor

baktım ortaalama değerlerde görünüo ama yinede cnm sıkıldı tombiş tombiş fetusları görünce :)) Allah sağlık sıhhat versin hayırlısıyla hepimize bir an önce kurtulmayı nasip etsin.

ayrica bebegin aclik tokuluguna gorede fark edio ogunki agirligi. oyuzden ben hep yemek yiyip gidiyorum doktorakaydirigubbakcemile3

canim bu zamana kadar sadece 1 kilo aldiysan onuda oglusun almis zaten :)) daha zayif olabilirdi ama nerdeyse tam 1 kilo hepsi oglusuna yaramis.....

cnm benim hipotiroidim vardı tedavi olana kadr 30 kilo almştm,tedavi bitti kilo veremeden hamile kaldım,16 kilo verdm hamileliğimn 4 ayında,şimdide verdiğim 16 kilodn sonra 1 kilo aldım.Garip bir hamilelik dönemi geçiriyorum,eşimde doktor o da anlam veremiyr bu duruma tıp tarihinde bir ilksin diyor :)Allahtan oğluşum akıllı hemen alıo kiloları :)

selam kızlar doktordan geldik bugün itibariyle günlük hamişim ve bebişim 1400 gr olmuş saglıgı gayet yerinde dedi doktorumuz maşallah]

sat a göre bugün 26 haftalık 826 gram olmuşz ama ölçğmlerde 2 yada 3 gün kadar geriden geliyormuşuz ama normalmiş

kızlar bugün doktordaydık paşam tam 30 haftalık oldu önden gidiyor kilosu 1600 olmuş dokrotum maşallah çok güzel besliyorsun oğlunu dedi bende bir kilo almışım bu ay zaten onun hepsinide oğluma vermişim ben toplam 68kg oldum 61 le başlamıştım benide listeye ekleyin canlarım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…