- 24 Ocak 2009
- 5.921
- 17
- 358
- 39
- Konu Sahibi blackbird87
-
maşallah oğluşuna tatlımm
evet canim cok ilgincmis gercektende...cnm benim hipotiroidim vardı tedavi olana kadr 30 kilo almştm,tedavi bitti kilo veremeden hamile kaldım,16 kilo verdm hamileliğimn 4 ayında,şimdide verdiğim 16 kilodn sonra 1 kilo aldım.Garip bir hamilelik dönemi geçiriyorum,eşimde doktor o da anlam veremiyr bu duruma tıp tarihinde bir ilksin diyor :)Allahtan oğluşum akıllı hemen alıo kiloları :)
selam kızlar doktordan geldik bugün itibariyle günlük hamişim ve bebişim 1400 gr olmuş saglıgı gayet yerinde dedi doktorumuz maşallah]
evet canim bazen 2-3 gun geriden yada onden gidebiliyor ..sorun degil..sat a göre bugün 26 haftalık 826 gram olmuşz ama ölçğmlerde 2 yada 3 gün kadar geriden geliyormuşuz ama normalmiş
masallah canim yaa pasalar yaris yapiyor resmen kilolari hizla artmaya basladi..nasil besleniyorsun peki beslenme topigine yazarmisin bizede fikir olur....kızlar bugün doktordaydık paşam tam 30 haftalık oldu önden gidiyor kilosu 1600 olmuşdokrotum maşallah çok güzel besliyorsun oğlunu dedi bende bir kilo almışım bu ay zaten onun hepsinide oğluma vermişim ben toplam 68kg oldum 61 le başlamıştım benide listeye ekleyin canlarım:lepi:
benım kuzum da 30 hafta ıtıbarıyle 2 kılo, boyu da 35 cmacaba kuzum dııl de tosunum mu deseydım:) 1 hafta kadar onden gıdıyomus gelısımı, bıraz tombıs bı bebek olabılır dedı doktorum.
bu arada ben 8 kılo werdım henuz hıc almadım...
seninki tam tosun paşa cicim maşallah doğumu nasıl yapıcam acep:uhm:kaydirigubbakcemile3
benım kuzum da 30 hafta ıtıbarıyle 2 kılo, boyu da 35 cmacaba kuzum dııl de tosunum mu deseydım:) 1 hafta kadar onden gıdıyomus gelısımı, bıraz tombıs bı bebek olabılır dedı doktorum.
bu arada ben 8 kılo werdım henuz hıc almadım...
masaallah hem sana hem bebegine.
herkes hamilelikte kilo alirken sen nasil 8 kilo verdin?bulnatilarinmi coktu ??merak ettimde
kızlar arkimin yigeni 6aylık gebe 3000gr mış bebek doktor çok kızmış çatıların patlar neyiyon böyle bu çocugu obez yaptın demiş daha doguma3ayı var allah yardımcısı olsun odemişki sadece sütü aşırı kaçırdım
demişşgeri kaln beslenme normalmiş süt aldırırmı
kızlar arkimin yigeni 6aylık gebe 3000gr mış bebek doktor çok kızmış çatıların patlar neyiyon böyle bu çocugu obez yaptın demiş daha doguma3ayı var allah yardımcısı olsun odemişki sadece sütü aşırı kaçırdım demişşgeri kaln beslenme normalmiş süt aldırırmı
kızlar arkimin yigeni 6aylık gebe 3000gr mış bebek doktor çok kızmış çatıların patlar neyiyon böyle bu çocugu obez yaptın demiş daha doguma3ayı var allah yardımcısı olsun odemişki sadece sütü aşırı kaçırdım demişşgeri kaln beslenme normalmiş süt aldırırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?