2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

evet canim cok ilgincmis gercektende...
selam kızlar doktordan geldik bugün itibariyle günlük hamişim ve bebişim 1400 gr olmuş saglıgı gayet yerinde dedi doktorumuz maşallah]

masallah canim....
sat a göre bugün 26 haftalık 826 gram olmuşz ama ölçğmlerde 2 yada 3 gün kadar geriden geliyormuşuz ama normalmiş
evet canim bazen 2-3 gun geriden yada onden gidebiliyor ..sorun degil..
masallah canim yaa pasalar yaris yapiyor resmen kilolari hizla artmaya basladi..nasil besleniyorsun peki beslenme topigine yazarmisin bizede fikir olur....

benim oglan 29+5 ken doktora gittik 1350 gr.dedi doktor gayet normalmis sükür. aynen böle devam et beslenmeye dedi. kendim kilo alicam diye ödüm kopuyo yaaaa hamur isi makarna tatli seylerden uzak durmaya calisiyorum. gicik bi durum

benım kuzum da 30 hafta ıtıbarıyle 2 kılo, boyu da 35 cm acaba kuzum dııl de tosunum mu deseydım:) 1 hafta kadar onden gıdıyomus gelısımı, bıraz tombıs bı bebek olabılır dedı doktorum.
bu arada ben 8 kılo werdım henuz hıc almadım...

seninki tam tosun paşa cicim maşallah doğumu nasıl yapıcam acep:uhm:kaydirigubbakcemile3

masaallah hem sana hem bebegine.

herkes hamilelikte kilo alirken sen nasil 8 kilo verdin?bulnatilarinmi coktu ??merak ettimde

masaallah hem sana hem bebegine.

herkes hamilelikte kilo alirken sen nasil 8 kilo verdin?bulnatilarinmi coktu ??merak ettimde

hıc bulantım olmadı hatta hamılelıgın hıc bı sıkıntısını yasamadım desem yerıdır
ben normalde kıloluyum zaten, herkes benım hamılelıgımden korkuyodu acıkcası.. ama tam tersı oldu ıste:) doktorum dedı kı bebek senın yaglarını erıtıp onunla beslenıyo:lepi::lepi: benım gobegım de cıkmadı pek en fazla 5 aylık dıyo gorenler:kedi:

25 +6 yız bugün itibariyle oğlumda aynen bugün itibaiyle 895 gr
bende 59 kilo ile başladım 2 hafta öncesine kadr 60 kiloydum ama 63 olmuşum :uhm:

kızlar arkimin yigeni 6aylık gebe 3000gr mış bebek doktor çok kızmış çatıların patlar neyiyon böyle bu çocugu obez yaptın demiş daha doguma3ayı var allah yardımcısı olsun odemişki sadece sütü aşırı kaçırdım demişşgeri kaln beslenme normalmiş süt aldırırmı

AAAa :kbb:
Şaka gibi ay =((
Sütün o kadar kilo yapıcanı sanmıyorum ama ben en çok muzu duymuştum bebekte çok kilo aldırdığını :bbo:

Umarım daha fazla kilo almaz bebeği :kbb:

Tam yagli bol sut icen annelerin bebekleri genelde asiri kilolu doguyormus. kaynanam bana soylemisti bol sut ic diye. ama benim midem bulandigi icin tam yagliyi icemiyorum. az yagli sut iciyorum.ee bunada sukur.

kizlar arkadasi degil bebek kilo almis belki sutten olabilir cok icince bebegin kemik gelisimini cokmu etkiledi acaba??iste herseyin fazlasi zarar:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…