2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

bugün dr a gittik,31+4 ve 1675 grammış 14 günde 400 gram almış bıncuğum,ama hala diğer bebeklerden küçük bense toplam 5 kilo aldım sürekli yiyorum ama kilo alamıyorum ben alamadğım için oda küçük kalıo :gitme:

canım bebişin kilosu çok da önemli değil önemli olan sağlıklı olması ve herşeyin normal gitmesi... eminim doktorun sana problem yok demiştir... Allah korusun kilosu olupta sağlık sorunu olsa daha çok üzülürsün... Bence hamişliğin tadını çıkar,meleğinle hep konuş sev onu... eminim çok tatlı bir bebiş olacaktır... :teselli:

sevin tabiyki bebeğin sağlıklı olduğu halde az kilo almışsın:)))sen ilkini normal mi doğurmuştun şekerim

evet bitanem kızımı normal doğurmuştum....39 haftayı doldurdu ve doğdu kızım....ama bu bebişimde hiç bir konuda fikrim yok......:1no2:inşlah buda normal doğarrrrrr:Saruboceq:

biz de azönce geldik doktordan..maasallah iimiş tosunum..yanakları tombiş tombişti:)))

32+1 2300gr maasallah ben de 74 gecen aydan bu yana 1 kilo almısım doktor gayet ii dedi.

biz de azönce geldik doktordan..maasallah iimiş tosunum..yanakları tombiş tombişti:)))

32+1 2300gr maasallah ben de 74 gecen aydan bu yana 1 kilo almısım doktor gayet ii dedi.

maşallah tosuncuğumuza da sana da selduşum kilo alımın da çok güzel demek bebişe yaradı yediklerin :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…