2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

Ececim

kızım abla oluyor
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2006
1.427
522
323
43
meraba kızlar ben ncinar biliyosunuz ben erken dogum yaptım zeynebim agustos 28 de 1640 gr dogdu. eylul 28 de 2600 gr oldu. Bu ayda 3600 gr oldu dogması gereken zamanda kilosuna ulastık cok sukur sizin bızlıklara yetisti insallah aynı gider sizde yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:
bende böyle bir konu açmak istiyodum çok isabetli olmuş açman..benimkide 2855 doğdu ama hastaneden çıkarken 100 gr kaybetmişti ...bir aylıkken 3860 oldu.....yani bir ayda 1160 almış..bakalım 2 aylıkken kaç kilo oluruz... ama benim kızım çok kısa emiyor yani taş çatlasın 3 - 4 dakika...böyle emmekle nasıl kilo alıcak bilmiyorum ...bu arada kızınada maşallah

aslında bi liste yapmak lazım her ay takip ederiz

benim kızım zeyneb ada 1ay erken dogdu 35+3ken dogdu 2710gr ikigün sonra 2500e düştü sarılıktan sarılıgımız 40gün sürdü erken dogdugundan agır atlattı 1aylıkken 3800dü çok iiyi dedi doktorumuz şuan 57günlük 4500dü ensonn

benim minnoşum 3600 grm doğdu 5 ekimde 5 kasım 5100 grm olmuştu valla çizelge olsa daha güzel olcek amma kim yapcakk ???

slm kızlar, benim bebişimde 3 kilo doğdu,60 gr kaybetti.bir ayın sonunda 4200 oldu.yarında kırklayacağız oğluşumu

benim kızım 8 ekimde 3730gr doğdu ilk bikaçgün 3500e kadar düştük...
12 ekimdeki kontrolde 3710gramdı, bugün kontrole gittik 4560grammış, bana az gibi geldi 1 aydaki kilo alımı ama dr. normal oldunu sölediCADIARZU

Benim oğluş 3530 gr doğdu.8 gün yoğun bakımda kaldı.Mama verilmedi.Sütümü sağıp verdik.hastaneden çıkarken 3630 gr dı .Tam 1 ayında 4530 gr olmuş,yani 2 haftada 900 gr almış.Doktor biraz fazla buldu,1 ayda 1 kg alması normalmiş,aslında fazla emmiyor en fazla 15 dakka o da gaz sancısı bırakırsa,bende son zamanlarda gece son öğününü sağıp biberonla veriyorum,en azından ne kadar aldığını görüp içim rahatlıyor.Yaklaşık 120-150cc olrak son öğününü sağıp veriyorum,kilosu iyi gibi bakalım ayın 30 da kaç kilo olacak..

kızlar bana tablo nasıl yapılır anlatırsanız ben ay ay kiloları listelerim ama tablo olayını becerebilmem lazım bu arada masallah kuzulara Allah nazarlardan saklasın

Topıc hayırlı olsun liste yapardım ama artık 2 çocukla pek vakit ayıramam sanırım ecem excelden yapılıyor liste..

Bizde 26 gün önce 2850 olarak doğduk ve bugün tartıldık 26 günlükken 4000 kg olmuşuz maşallah

cnm biberonla sütünü verdiğin zaman, sonradan memeni almakta güçlük çekiyomu bebeğin, benim bazen sol memeyi almadığında bende mecburen sağıp veriyorum sonrasında tuttuğu memeyi bile zor tutuyo:gitme:
doktorlarda özellikle biberon vermeyin, kaşıkla verin diyo öff öffff-tatlicadiarzu-

Bizim kurbağadaa 2.830 doğdu,3.günde kilo kaybetti kuvezde kaldı bir gece,taburcu ettiklerinde 2.420 kg.dı bebeğim..1 haftalıkken tekrar gittik 2.620 olmuşdu..15.günde 3.100 kg.dı..Dr.çok iyi kilo almş hatta abartmş biraz dedi zemuszemus
Şimdi çok merak ediyorum kaç kg.oldu..1 aylıkken aşıya gittiğimizde görücz bakalım..

biz premature oldugumuz icin her hafta tarttırın dediler. Ben e-bebektem bebek tartısı aldım arcelik 40 lira her hafta nasıl cıkarıyım bi de saglık ocagına mikrop kapacak tartı daha sonrada kullanılıyo ustundeki aparat cıkarılıp dijital cocuk tartısı oluyo tavsiye ederim

maşallah bütün bebişlere..Allah ım nazarlardan saklasın...biz de cuma günü tam 1 aylık olucaz inşallah..aşımız ve kontrolümüz var..Allahım inşallah benim kuzum da kilo almıştır:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…