arkadaşlar merak ettim bu bebekleri çok kilo alanlar hazır mamada veriyormu yoksa sadece anne sütüyle mi okadar alıyorlar maşallah hepsine benim oğlum 26 ekimde 3980gr 52 cm doğdu 1 hafta sonra 3800gr 53 cm di bugün kontrolde 4680 gr 56 cm çıktı toplasn 5 defa hazır mama vermişimdir.kendi sütüm yaramıyor mu acaba onu merak ediyorum.birde benim oğlun bir saate yakın emiyor memeyi bırakıyor 10 dk sonra açmış gibi aranıyor doktora söyledim oda günde 2 defa hazır mama ver dedi canım çok sıkılıyor hazır mama vermek istemiyorum.
ceylancım benim kızım çok fazla kilo alan bebeklerden değil ama cevap vereyim soruna ben sadece anne sütüyle besliyorum doğduğunda 3100 gramdı boyu da 50 cm di. 1 aylık kontrolünde 3180gram olmuştu boyuda 56 cm... dr umuz ilk aylarda 800-1200 arasını normal kabul ediyoruz demişti...
ceylancım benim kızım çok fazla kilo alan bebeklerden değil ama cevap vereyim soruna ben sadece anne sütüyle besliyorum doğduğunda 3100 gramdı boyu da 50 cm di. 1 aylık kontrolünde 3180gram olmuştu boyuda 56 cm... dr umuz ilk aylarda 800-1200 arasını normal kabul ediyoruz demişti...
blüüücum evet yanlış yazmışım 4180 gram oldu:)))))))
sizde hazır mama veriyormusunuz ben aptamil veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?