- Konu Sahibi hiliba
-
hehe aybik teyzesi ye tabiside =)) Şenizyeni ciciler gelmişş
zenfefine onun kürkünü sevsinler kokoşlukta annesine mi çekmiş acebaa:)
mustafa boramın göyneklerini yirim resmi erkekim:asigim:
boraya mavi çoık yakışıyo renk uyumu süper olmuş y,ine yakışıklımın
hahaha kokoşlukta yanımdan geçemez. Şaka bir yana hep dua etmiştim kızım olması için, Allah kabul etti dualarımı benimde kızımı süslemem lazım layığıyla. Allah hepsine güzel bahtda versin.yeni ciciler gelmişş
zenfefine onun kürkünü sevsinler kokoşlukta annesine mi çekmiş acebaa:)
mustafa boramın göyneklerini yirim resmi erkekim:asigim:
yeni ciciler çok şeker zencefile kız o kürklü elbiseye bittim nerden aldınız kız çok yakışcak prensese eminim saglıkla giysinler inşallah
zeynepciğim güle güle giysin...
zeynom güle güle giyinsin cicilerini kokoş kız seni =))
allahhh kürkünüzü sevsinlerrr...
güle güle giyin cicilerinizi...çok güzeller
biz de bugün bunları aldık oğluşumla beraber =))
bende bugün aldım kızımı karşıyakaya attım kendimi,Pançoya gittim seçenek yoktu istediğim gibi birde mal gelmiş sanırım sayıp duruyolardı pek ilgilenemdiler birtane beğendim ama karar veremedim 80 tlyydi biraz fazala geldi çünkü sadece doğumgününde 2 saat giycek birdaha anca düğündernek olması lazım sonrada küçük gelicek yani birdaha giyemicek değermi değmezmi bilemedim...birde sıfır kol ben bahçemizde yapmayı planlıyorum üşürmü dedim...ayyyy kafam karıştı yani gene bişey almadan döndüm.şu organizedeki banjoya bakayım birde
hahaha kokoşlukta yanımdan geçemez. Şaka bir yana hep dua etmiştim kızım olması için, Allah kabul etti dualarımı benimde kızımı süslemem lazım layığıyla. Allah hepsine güzel bahtda versin.
musyascım burda banjo diye bir yer var ordan aldı teyzesi d.günü hediyesi. Bende kürk yelek alıcam hem ona hem kendime. Valla bu aralar takım giyinme olayı beni sardı. Daha güzeli adaşımızın olsun işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?