bence duyarsın cnm...ağlamayı bilmiyormu süper ya...gizoşcum bize cönder barış doraya ağlama dersi versin birazcıkkk:1rolleyes:
bencedeee canımcımm:asigim:
Taaam kısslar kafaya koydum bu haftasonu ayırıyorum. :sm_cool:
Her gece hırsız gibi giriyoruz yatağa, kocik gece dönünce ses olur diye tek tarafına yatmaktan her yeri tutuk kalkıyo, bitsin bu işkence
:lepi: bak gör daha rahat etceksiniz..geç bile kalmışız diceksinizz
bizim kiz bazen kalkinca aglamio.yatakta oynuo.yorgani uzerinden atiyo tekmelerle.ben de ayirirsam duymam diye korkuyorum.bizim odada hala besiginde yatioeyvahedigeldismile
bide uyku tulumu kullanın odasını ayırınca gece uyanıp battaniyeyi yüzüne çekmesin allah krusun. hemde çok büyük rahatlık üstü açıldımı derdi olmadan sizde rahat rahat uyursunuz
ben gece kundaklar gibi sıkı sarıyorum yoksa eli kolu durmadığı için kendini uyandırıyo..bide tepesine kadar örtmüyorum..kendi kendine oyalansın işte buketçim daha iyi..hem ağlarsa nekadar yorgun olursanız olun nekadar derin olursa olsun uykunuz kesin uyanıyosunuz..çünkü hep tetikte uyuyosunuz..
benim uyku tulumu kolsuz yandan fermuarlı üstüne yatırıyorum yandan da fermuarını çekiyorum uyanmıyo
ben gece kundaklar gibi sıkı sarıyorum yoksa eli kolu durmadığı için kendini uyandırıyo..bide tepesine kadar örtmüyorum..kendi kendine oyalansın işte buketçim daha iyi..hem ağlarsa nekadar yorgun olursanız olun nekadar derin olursa olsun uykunuz kesin uyanıyosunuz..çünkü hep tetikte uyuyosunuz..
Zuzum sizin gündüz uykuları hala aynı mı 20 dk. Bizimki hem 40 dk. uyuyo hem dde uykusuz ve huysuz oluyo. Yetmiyo ama devam edemiyo uykuya ne yapsam bilemedim
bizimki oyle sıkıya gelemez ki aklinialirimsmile kollar hep disarda kalacak yoksa uyumaz.en iyisini sen yapmissin alistirmakla
okuyunca ne kadar gaddar olduğumu düşündüm
Alya doğdu doğalı ayrı bi odada yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?