2009 Ekim bebişlerinin odasını ayırdınız mı?

bence duyarsın cnm...ağlamayı bilmiyormu süper ya...gizoşcum bize cönder barış doraya ağlama dersi versin birazcıkkk:1rolleyes:

bencedeee canımcımm:asigim:

Hehe biz de ders verebilecek kadar ustayız ağlamada. Her nağmede ağlıyabiliyo hiç susmadan ohaoldumsmile

berra da ewe geldiği ilk günden beri kendi odasında..duyuyosun cnm sesini mrk etme..ıhh dese duyuyosun

bende ayırdım 1 ay olcak odasında daha uzun süre uyyo daha rahat ettim

Taaam kısslar kafaya koydum bu haftasonu ayırıyorum. :sm_cool:
Her gece hırsız gibi giriyoruz yatağa, kocik gece dönünce ses olur diye tek tarafına yatmaktan her yeri tutuk kalkıyo, bitsin bu işkence

Taaam kısslar kafaya koydum bu haftasonu ayırıyorum. :sm_cool:
Her gece hırsız gibi giriyoruz yatağa, kocik gece dönünce ses olur diye tek tarafına yatmaktan her yeri tutuk kalkıyo, bitsin bu işkence

:lepi: bak gör daha rahat etceksiniz..geç bile kalmışız diceksinizz

bizim kiz bazen kalkinca aglamio.yatakta oynuo.yorgani uzerinden atiyo tekmelerle.ben de ayirirsam duymam diye korkuyorum.bizim odada hala besiginde yatioeyvahedigeldismile

dün gece oğlum ilk defa odasında yalnız yattı...Oğlum mışıl mışıl uyudu ama bu seferde ben ağlarda duymam diye hep tetikte bekledim :1ninca: Bundan sonra düzenimiz böyle olacak.Zaten odalarda dip dibe...

ben de telsiz aldım kullanmıyorum maaşallah benim kız soprano gibi çıtı bile çok gürültülü bırakın beni alt komşu yan kmşu bile duyar.

bide uyku tulumu kullanın odasını ayırınca gece uyanıp battaniyeyi yüzüne çekmesin allah krusun. hemde çok büyük rahatlık üstü açıldımı derdi olmadan sizde rahat rahat uyursunuz

ben gece kundaklar gibi sıkı sarıyorum yoksa eli kolu durmadığı için kendini uyandırıyo..bide tepesine kadar örtmüyorum..kendi kendine oyalansın işte buketçim daha iyi..hem ağlarsa nekadar yorgun olursanız olun nekadar derin olursa olsun uykunuz kesin uyanıyosunuz..çünkü hep tetikte uyuyosunuz..

:lepi: bak gör daha rahat etceksiniz..geç bile kalmışız diceksinizz

Hadi inşallah :Saruboceq:

bizim kiz bazen kalkinca aglamio.yatakta oynuo.yorgani uzerinden atiyo tekmelerle.ben de ayirirsam duymam diye korkuyorum.bizim odada hala besiginde yatioeyvahedigeldismile

Yaa benimkide aynı işte uyanır uyanmaz önce battaniyesiyle oynamaya başlıyo, gözlerini kaşıyo battaniyeyle. aynı korku bende de var ama kesin kararlıyım ayırcam bu hafta...

bide uyku tulumu kullanın odasını ayırınca gece uyanıp battaniyeyi yüzüne çekmesin allah krusun. hemde çok büyük rahatlık üstü açıldımı derdi olmadan sizde rahat rahat uyursunuz

Bak bu mantıklı geldi bana. Ama şimdi uyuduktan sonra tulumun içine koyunca uyanmıyomu, bi de tulumunuz nası kollumu. Gerçi bizim oğlan kolları hep dışarda göğsğ açık yatıyo. Kolsuz yeter sanırım.

Keşke baştan öyle alıştırsaydım şimdi bırak sıkmayı içeri bile koysam hemen uyanıyo

Zuzum sizin gündüz uykuları hala aynı mı 20 dk. Bizimki hem 40 dk. uyuyo hem dde uykusuz ve huysuz oluyo. Yetmiyo ama devam edemiyo uykuya ne yapsam bilemedim

bizimki oyle sıkıya gelemez ki aklinialirimsmile kollar hep disarda kalacak yoksa uyumaz.en iyisini sen yapmissin alistirmakla

Zuzum sizin gündüz uykuları hala aynı mı 20 dk. Bizimki hem 40 dk. uyuyo hem dde uykusuz ve huysuz oluyo. Yetmiyo ama devam edemiyo uykuya ne yapsam bilemedim

canım odasına yatırıp kapısını kapıyınca uzadı biraz daha şükürler olsunki..duymassam diye kapısını kapatmıyodum..şimdi akşam bile gece biz yatana kadar nezaman uyusa yatağına koyup kapıyı kapatıyorum..sık sık kapının önüne gidip dinliyorum yada aralıyıp bakıyorum..

bizimki oyle sıkıya gelemez ki aklinialirimsmile kollar hep disarda kalacak yoksa uyumaz.en iyisini sen yapmissin alistirmakla

bizimkide öleydi cnm..bi arkadaş demişti ööle yap rahat edersin diye..yatağında battaniyesi serili..iice daldıktan sonra yatırıp hemen sarıyorum..ii dalmassa hemen tepinmeye başlıyo ama..kendini tamamen salınca anlamıyo nooldunu..

henüz ayırmayı düşümüyorum. çünkü ayırınca kendi yatağında yatmıyor huysuzlanınca kendi yatağınıza alıyorsunuz bu sefer hiç gitmek istemiyor bir savaş başlıyor. birde nefesini duymam lazım bebeğimim. 1-,1,5 yaşında ayırırım.

okuyunca ne kadar gaddar olduğumu düşündüm
Alya doğdu doğalı ayrı bi odada yatıyor

öyle düşünme ya bence doğrusu o zaten çünkü anne babada özel hayat diye bişey kalmıyo kardeş kaerdeş yatar duruma geliyosun bende ayıralı 1 ay oldu ama niye en başda odasına koymmışım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…