2009 Ekim bebişlerinin odasını ayırdınız mı?

bende odamizda pusetinde yatiriyorum ama artik sigmiyor 5 cmlik yer kaldi sanki :)) her gece kara kara dusunyorum ayirmayi ama bende cesaret edemedim bu ay ciksin 6ci aya kendi odasinda uyutmaya baslayacagim insallah :)

ayyyyy ya ne ayrı odası 40 lıyken durmuyo dıye gecelerı babası ilgilenıyodu ortamızda yatıyodu kocama sarılıpta uyumayı özlemiştim kaydirigubbakcemile3alistı öyle 4 aylık olnca benım yanıma yatmaya basladı insallah 1 ay sonra beşiğine bızım karyolamızın yanına yatacak 1,5 yasında anca ayırırım dıye düşünüyorum seneye yaz yanı ben ayırsam babası duramaz kı

Ben de odasına ytırıp kapıyı kapatıyorum artık, aynı şekilde gece yatana kadar da ööle. Hatta telsiz aldık duymassak diye, ama hala uzatamadık gündüz uykusunu... Bu battaniye işine de mi yeni başladın. Yani sence geç mi kaldık

Aslında benim başlarda yanıma alma sebebim gece çok kalkarsa git gel zor olmasın diyeydi. Tamamen kendi rahatım yani. Şimdide alıştım öbür türlü nasıl olur korkusu var...
Bence en baştan ayrı yatıranlar daha zor bi iş başarmış

Merhaba arkadaşlar,ben ilk günden kendi odasında kendi yatağında yatırdım. İlk haftalarda ben de onun odasında yattım. Ama sonra kendi odama geçtim. Ben kapıyı kapatmıyorum. Telsizi de var. Çok şükür sorun da yaşamadık. Bazı geceler çok uyanınca bana zor oluyor, ama sonradan ayırmak çok zor oluyor arkadaşlarımdan biliyorum. Bence siz de en kısa zamanda ayırın:))

kızlarr bu akşam dorayı attım yatağına arzular bendeydi salonda yatmasın ışıkta diye 2 saat ful kalkmadan yattı tam arzu teyzeeleri giderken emmeye kalktı teyzelerini gönderdi ve gene uyudu ve yatağında hala kıslar dora sevdi galiba yatağını sositososito

Ay kızlar ben de ne yapıcam bilmiyorum. Ben de kızımla salonda yatıyorum. Beşiği salonda. Yatağımda yatmayı özledim valla. Beşiği yatak odasına alayım desem, bizimkinin horultusundan kız elli kere uyanır. Geçen gece telsizi aldım yanıma ben de yatak odama gittim,ay nasıl zor geldi ne kadar alışmışım, aklım hep kızımdaydı. ılk vıyaklamasında yastıgımı aldığım gibi yanına gittim yine salonda yattım.:))) Geri dönüp yatağımda yatmam gerek aslında. Alışmam lazım ama nasıl? Benimki gece memeye falan kalkmıyor ama mızmızlanıyor. Beşiğini sallarsam uykuya devam ediyor. Salonda yatmak kolayıma geliyor aynen gülicim.

slm kızlar bizde kızımla oturma odasında yatıoz şimdi oyun parkımı alsa yoksa odasınamı koysam kararsızım sizinkiler ne güzel uyuyo ya benimki gece 1 2 saatte uyanıyo mamaya azar azar yiyo çok uykusuz kalıom...

bende sürekli problem ediyordum eşimle ayrı yatıyoruz diye.meğerse herkes aynı durumdaymış:) benim eşimde horluyor zaten.eşimi dürtmekten oğluma bakmaktan mahfoluyordum.neyseki odayı ayırdım bu 2. gece bakalım nasıl geçecek:):)

kızım beşiginde hep terliyor die onu yatagımıza aldım 1 aydır birlikte yatıyoruz 6 ayın sonunda ayırmayı düşünüyordum ama şu depremden sonra gözüm korktu oda ayırmayı bırak gunduz bile ayrılamıyorum yanından o uyurken... eyvahedigeldismile

Canım ben de her mızıklamay sallıyodum, baktım kalkıp emzirmekten farkı yok uyku bölünüyo, bi kaç gün uyandım bekledim sallamadan, iyice sarpa sarmadan sallamadım yavaş yavaş azalttı. Şimdi uyanıp mızıklasa bile kendi kendine konuşup uyuyo kaydirigubbakcemile3
Sen de bi dene istersen sallamaları da kesince daha kolay olur. Ama bak sonra gece yarısı işler iyice çığrından çıkarsa beni anma, artık nası anarsın bilmem :tomato:

yaa bende eğer emmek için kalkmadıysa yattığım yerden pışş pışş pışş diyorumm oda aguluyup yatıyooo hoş ben dorayı h,ç sallamadım bilmez öle sallanmayı falan ....

battaniyeyi geceleri yapıyodum da gündüz oturma odasında filan bazen ...öyle süre uzatmıyo da özelikle eskiden ani irkilmeleri wardı ya..irkilip uyanıp ağlıodu ozman işe yaramıştı epey.
.

ayyyyyyy benim sanırım 2 büyük sorunum varmafoldumben
kızım yanımızda park yatağında yatıyor odasında henüz hiç yatmadı (oda geleli daha 1 ay oldu)
gece bizde bikaç kez uyanıyoruz ve ela uyanınca ilk ağlamıyo oynuyo banttaniyesini hafif kendine çekip emiyo sonra kendini duyurmak için ağlıyo ...
kızım hem odasına alışacak hemde annanesinin evinde uyumaya (
haziranda iş başı yapıcam ve park yatağı annemlerre gidecek hem oraya alışacak hafta sonrlarıda odasında uyumaya sanırım zor günler beni bekliyobilmiyorumkismile
acaba hazirana kadar odasında yatırsammı? yoksa bikaç ay daha rahatmı etse kuzum

oda ayırmak şöyle bi yana bizim kızla üçümüz aynı yatakta yatıyoruz.. çünkü abimiz beşikte uyuyo((
salondaki beşiktede yatırmıyorum gece sesini duyamam diye yani biz dördümüz yanyana yatıyoruz:)))

Canım galiba şimdiden ayırman daha iyi olur. Hem belki o da rahat etmiyodur sizin yanınızda. Bi anda o kadar değişiklik fazla gelebilir.....
Bu arada dün o kadar konuştuk bugüne kadar hiç olmamıştı bi uyandımki oğlum battaniyeyle yüzünü tamamen örtmüş, ne kadar öyle kaldı bilmiyorum. ama gayet sakin görünüyodu öle de nefes alabiliyo demek. Yine de uyku tulumuyla içim daha rahat edicek...

battaniyeyi geceleri yapıyodum da gündüz oturma odasında filan bazen ...öyle süre uzatmıyo da özelikle eskiden ani irkilmeleri wardı ya..irkilip uyanıp ağlıodu ozman işe yaramıştı epey.
.

Sen cevap yazmadan ben deneyim dedim, evet uzatmıyomuş 15 dk. sonra kalktı beyefendi. Şimdi ayağımda uyuttum bekliyorum 40 dk. sona uyanınca hemen geri sallıcam. Çok kararlıyım uzatacam bu süreyi sempatiksalakcinni

yaa bende eğer emmek için kalkmadıysa yattığım yerden pışş pışş pışş diyorumm oda aguluyup yatıyooo hoş ben dorayı h,ç sallamadım bilmez öle sallanmayı falan ....

ayyy ne güsel biz sallamanın her türünü denedik. Bugün ayakta sallanmayı kabul etti, inş. bööle gider diğerleri çok zorr oluyooo

gülicim gece ayırmaya cesaret edemiyorum ben yaaa:gitme: yanımdayken bile anca ağlayınca duyuyorum odası biraz uzak bizim odaya, bebek telsizi alsamda gene çalışmaz bişey olur diye zehir ederim uykumu kendime (
2 ay daha böle devam edeyim en iyisi gündüzleri odasında yatırmaya başlıcam...

elada battaniyeyi kafasına çekiyo arada, battaniye hafif olduğu için nefes almasını engellemiyobilmiyorumkismile

bizim cocuk odasi koridorun diger ucunda oldugu icin pek ayirmaya gönlüm el vermiyor simdi. zaten gece emdikten sonra yanimizda uyuyor. birde keyifliki sormayin. ara sira gözlerini acip bakiyor yaninda beni görünce devam uyuyor afacanim benim. önce bende oglumla yatak odasinda beraber yattik bi kac ay babasida oturma odasinda koltukta. öylede hic iyi olmuyor eslerin arasinda sogukluk olusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…