canım odasına yatırıp kapısını kapıyınca uzadı biraz daha şükürler olsunki..duymassam diye kapısını kapatmıyodum..şimdi akşam bile gece biz yatana kadar nezaman uyusa yatağına koyup kapıyı kapatıyorum..sık sık kapının önüne gidip dinliyorum yada aralıyıp bakıyorum..
bizimkide öleydi cnm..bi arkadaş demişti ööle yap rahat edersin diye..yatağında battaniyesi serili..iice daldıktan sonra yatırıp hemen sarıyorum..ii dalmassa hemen tepinmeye başlıyo ama..kendini tamamen salınca anlamıyo nooldunu..
Ay kızlar ben de ne yapıcam bilmiyorum. Ben de kızımla salonda yatıyorum. Beşiği salonda. Yatağımda yatmayı özledim valla. Beşiği yatak odasına alayım desem, bizimkinin horultusundan kız elli kere uyanır. Geçen gece telsizi aldım yanıma ben de yatak odama gittim,ay nasıl zor geldi ne kadar alışmışım, aklım hep kızımdaydı. İlk vıyaklamasında yastıgımı aldığım gibi yanına gittim yine salonda yattım.:))) Geri dönüp yatağımda yatmam gerek aslında. Alışmam lazım ama nasıl? Benimki gece memeye falan kalkmıyor ama mızmızlanıyor. Beşiğini sallarsam uykuya devam ediyor. Salonda yatmak kolayıma geliyor aynen gülicim.
Ben de odasına ytırıp kapıyı kapatıyorum artık, aynı şekilde gece yatana kadar da ööle. Hatta telsiz aldık duymassak diye, ama hala uzatamadık gündüz uykusunu... Bu battaniye işine de mi yeni başladın. Yani sence geç mi kaldık
ayyyyyyy benim sanırım 2 büyük sorunum varmafoldumben
kızım yanımızda park yatağında yatıyor odasında henüz hiç yatmadı (oda geleli daha 1 ay oldu)
gece bizde bikaç kez uyanıyoruz ve ela uyanınca ilk ağlamıyo oynuyo banttaniyesini hafif kendine çekip emiyo sonra kendini duyurmak için ağlıyo ...
kızım hem odasına alışacak hemde annanesinin evinde uyumaya(
haziranda iş başı yapıcam ve park yatağı annemlerre gidecek hem oraya alışacak hafta sonrlarıda odasında uyumaya sanırım zor günler beni bekliyobilmiyorumkismile
acaba hazirana kadar odasında yatırsammı? yoksa bikaç ay daha rahatmı etse kuzum
battaniyeyi geceleri yapıyodum da gündüz oturma odasında filan bazen ...öyle süre uzatmıyo da özelikle eskiden ani irkilmeleri wardı ya..irkilip uyanıp ağlıodu ozman işe yaramıştı epey..
yaa bende eğer emmek için kalkmadıysa yattığım yerden pışş pışş pışş diyorumm oda aguluyup yatıyooo hoş ben dorayı h,ç sallamadım bilmez öle sallanmayı falan ....
Canım galiba şimdiden ayırman daha iyi olur. Hem belki o da rahat etmiyodur sizin yanınızda. Bi anda o kadar değişiklik fazla gelebilir.....
Bu arada dün o kadar konuştuk bugüne kadar hiç olmamıştı bi uyandımki oğlum battaniyeyle yüzünü tamamen örtmüş, ne kadar öyle kaldı bilmiyorum. ama gayet sakin görünüyodu öle de nefes alabiliyo demek. Yine de uyku tulumuyla içim daha rahat edicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?