2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

Zeynep opuyorumnanaktan tşkederiz

kaydirigubbakcemile3 gizemcimm o senin bakışlarından güzelimmm kaydirigubbakcemile5

bluee boraa kaydirigubbakcemile5 tşkkk olumunekankayizsmile

zeynep ada ve alya

arabamız biraz küçük ama delikafadulden boyu kadar n erdeyse

bende caydırmaya çalışıyorum ama olmuyo hafta da bir fatoş alıyoruz diğerlerni 2 dk tutuyor brakıyor

olmadı yine fatoş delikafadulden

bir fatoş daha delikafadulden buda başka renk bari renklerini alalım

Son düzenleme:

zeyneb ada pembeler pek yakışmış yahu kızıma opuyorumnanaktan

valla anıl dora artık emiyooo evde fatoş stoku bitince mecbur kaldı çocum :ecrin_bebek:

insallah anılcım hiç içime sinmiyodu zatii oo ama napalım 2 ay emdii sağolun ...

ee vesile olduysak ne mutlu :)) bende geçen gece damaklı verdim uykusuda mamaya uyanmak üzereydi emdi cukcuk açlıktan sonra 2 dk geçmeden itti tutması bile başarıydı delikafadulden geçen gördüm dalinin emziği kiraz uçlu fatoşa benziyordu kaynatalıyor eskimede çabuk ondan alıcam en olmadık

maşallah kızlar bebişlerinize hepsi birbirinden güzel
birde bu fatos emziği nerden buluyonuz
benim kızımda ağzına emzik koymuyo her markayı denedim bir tek bu kaldı

gizoşş, kız senin oğlan şimdiden can yakıyor... kapınızda çok kız alar ben söyliğimmmm.. Allah nazarlardan saklasınnnnnn

bora ya da maşallahhhhhhhhhhhh... ya bu ekim oğluşları ne kadar yakışıklı Allah nazarlardan saklasın hepsini... kızarın hepsi de prenses maşallahhhhhhhopuyorumnanaktan

anam sizlerden kimin gozu mavi? bu bebeler hep mavi gozlu.ben cok acik tenliyim esimde esmer.babam cakir gozlu. benimki bal rengi.ama bizim kiz ayni babasi.fotokopi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…