gizoşummmmm opuyorumnanaktanbora paşam maşallah sana tatlım yaaaa süpersin gene ...
maşallah yine çok ciciler meleklerimizzzz
maşallah adaya canım çok şeker
gizoşş, kız senin oğlan şimdiden can yakıyor... kapınızda çok kız alar ben söyliğimmmm.. Allah nazarlardan saklasınnnnnn
oyy masallah kucuk beyefendı papyonunada bak
ajjjjjgguuuuummmmmmmmmmm çok yakışıklı olmuşsun teyzemmmmmmm Şeniz Şeniz :asigim:
masallah doraya:asigim:
tşkkk saime opuyorumnanaktan
dora paşa çok yakışıklısınnn bebeğimm..
bizde eşimde bende ela gözlüyüz bizim Bora bey mavi gözlü ama değişir sanırım gittikçe değişiyo gibi 4 ay olcak ama 6 ayda tam belli olurmuş rengi :)) anane mavi gözlü dayıyla
gizem sizde kim var :)
allam ya maşallah maşallah boncuk gözlü...koymayın kızlar böyle fotolar nazar değecek.allahmın koru :Saruboceq:
Oy bu Dora çok yakışıklı olmuş yaaa,uzun zamandır bakamamıştım,tıpkı annesine benzemiş,çok canlar yakar bu yaaa..
maşallah bora'mla dora paşaya siz ne kadar yakışıklı oldunuz öyle kıskandı valla arda rüzgar sizi durun bizde ekliyelim bugünkü halimizi
herr gören öle diyo zaten tatlım değişmez diyo ama olsun değişsede oğluşlarımız yakışıklılar be yawww genede yakarlar ortalığı yanlız bana bakınn amma iddalıyımmm :roflol:
Yusuf Bora, Zeynep Ada, Alya Dua, Mustafa Bora veee Doraaa hepinizi ısırmak istiyorum, bu kadar şeker olmak zorunda mısınız, bi de giyinmişler şık şıkırdım utanmadan
Zeynebin pembe eşofmanıyla Alyanın kırmızı converslerinde de gözümüz kaldı onu da belirtiim ayrıcaa.:asigim:
ve ceydoşumla pazar gezmesi yaptık yağmur soğuk demeden
maşallah ceydacığıma pekte yakışmışşş pembişlerr
ay çok tatlı bu tombiş, maşallah, kıyafeti de pek güzelmiş.
maşallah prensesin çok tatlı olmuş annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?