2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

adacım teyzem çok şıksın tahlillerininde ii çıkmasına çok sevindim şekercim ...

saolun canlarım benim alla hrazı olsun evet ya hergördügüne gülüğyo dün doktor amcası steteskopu degdiriyom kıkır kıkır gülüo gıdıklanıo asistan kız yicekti onu aabla nazar deger buna ya çok gülüo dio dedim rabbim korur onu melekleriyleee anasına çekmiş oda çok güleç dedim

ilk defa çkıyoruz böle açık havaya. rüzgar estikçe nasıl nefes alacağını bilemiyo yavrum. ölee surat asıp baktı oynayan çocuklara. hiç eğlenemedi haklısın..

ayy masallah benımkının hıc nıyetı yok ıkı ıtelıyo kendını baslıyo aglamaya yurutece koydummu gıdıyo ama tersmıdır nedır yaa :d

oy maşallah mustafa bora ya.. biz de dönüyoruz ama henüz göbeğimizi üstünde bir iki dakika duruyoruz. sonra sıkılıp başlıyoruz bağırmaya..

ayy masallah benımkının hıc nıyetı yok ıkı ıtelıyo kendını baslıyo aglamaya yurutece koydummu gıdıyo ama tersmıdır nedır yaa :d
sağol canım opuyorumnanaktanbizim salon çok büyük olmadığı için yürüteç almadım canım doğal yollarla ilerlesin istiyorum :) bakalım daha çok az bişey ittiriyor kendini,önce yüzer gibi yapıp sonra atıyor kendini
oy maşallah mustafa bora ya.. biz de dönüyoruz ama henüz göbeğimizi üstünde bir iki dakika duruyoruz. sonra sıkılıp başlıyoruz bağırmaya..

teşekkürler canım opuyorumnanaktan o da başlar annesi yakında merak etme... artık bu bıdıkları tutabilene aşkolsun

Maşallahh Bora'ma ve tabii ki güzel adaşımıza Maşallah Defnem
Bizde bugün gezdik gezdik geldik havalar umarım böyle devam eder ana kız gezeriz bizde sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…