2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

Maşallahh Bora'ma ve tabii ki güzel adaşımıza Maşallah Defnem
Bizde bugün gezdik gezdik geldik havalar umarım böyle devam eder ana kız gezeriz bizde sositososito

elbiseni yerim seni kuzum benim. yanaklar ısır beni diyor resmen.. yüzü tombik gibi duruyo ama çok fazla bi kilosu yok dimi canım. bizim defnemiz de öle. fotolarda gören tombik zannediyo ama biraz cılızız..

Maşalllahh Kayrama
Evet ya cnm foto tombikliği var valla bu anca 6500 kiloyu bulduk görsen kikirik anca yanaklar tombik ama fotolarda görsen tombalak çıkıyo :))

paşam yine paşalar gibi maşalla hçok cici prensese laf yok zaten maşallah kızıma çok şekersiniz herzamanki gibi küçük hanım

maşallah kayraya. bak burda da gülmüş ne güzel... bu arada bizimkiler aynı gün doğmuş şeyma...

evet cnm aynı gün...kayram hep güler güleç oğlum benim rabbim hep güldürür inşşş..

Maşalllahh Kayrama
Evet ya cnm foto tombikliği var valla bu anca 6500 kiloyu bulduk görsen kikirik anca yanaklar tombik ama fotolarda görsen tombalak çıkıyo :))

tşkler cnm

masallah kayraya ne guzel guluyo resım cektırırken yaa

evet cnm şebeklık yapıyorum makinanın arkasında ondan :)))

paşam yine paşalar gibi maşalla hçok cici prensese laf yok zaten maşallah kızıma çok şekersiniz herzamanki gibi küçük hanım

tşk ederiz canım benim

Kocamannn MMMMaşalllaaahhh Borama
Tatlı kuzu önlemesine zorlanırken bile poz verioo benimki tembel anca kafayı sağa sola döndürüo kendini döndüremioo sırnaşık şey
Bizde yine gezmelerden geldik havalar ii gitsin böyleeee yaww nooolurrrr çok ii geliyo ana kız bize dışarları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıskandırma bizi yaa alsanaalsanasmile

maşallah çocuğuma doraya öğret tamam mı teyzem gelince opuyorumnanaktan ...

yaramazlık öğretir benimki gizoş
işi gücü haylazlık kaydirigubbakcemile3
ohh masallah sana
opuyorumnanaktan sağol canım

opuyorumnanaktan teşekkürler... o da başlar annesi zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…