2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ya evet gerçekten alya dua 5 aylık mı maşallah barekallah kızım çok küçük geldi şimdi :)) genç kız olmuş tokasını seveyim inş. benim kızımında saçları uzarda takarım bende :)

defnecim alyacım maşallah kuzucuklarım size ::1hug::

boyaaaaaaaaaaaaa teyzemmmmmmmmmmmmm maşallah sana kuzumm sen kocaman mı oldun ne :)) :asigim: Şeniz

ayy bu çitlenbik çok tatlı yaaa kız bebeklerde benim kuzumdan sonra favori kuzum defne maşallah vala nazar değmesin

boracımmm sen çok tatlısın ama ne güzel olmuş cicilerin :lepi:

teşekkür ederiim gülçin teyzeeeee :asigim: opuyorumnanaktan

boyaaaaaaaaaaaaa teyzemmmmmmmmmmmmm maşallah sana kuzumm sen kocaman mı oldun ne :)) :asigim: Şeniz

gizoş tiyzeeemmm büyüdüm beeen tocaman oldum yaaa gamyoncuiremsu guclubacismile opuyorumnanaktan

oyyy maşallah defnem sanaaaaa tam kuzu olmuşsun seeen Şeniz
Sağolasın yakışıklı Boracığımın annesiii Boracığıma da maşallahh
ayyyyyy yicem hepsiniiiii.
defneeeeeeeee seni isiririm kissssssssssositososito
Isır beni teyzoşummm tam ısırımlığım ben yerimseniben

Sağolasın teyzoşum maşallahhh Dorama da
ayy bu çitlenbik çok tatlı yaaa kız bebeklerde benim kuzumdan sonra favori kuzum defne maşallah vala nazar değmesin

boracımmm sen çok tatlısın ama ne güzel olmuş cicilerin :lepi:

Sağol cnm benim hepsi güzel hepsi tatlı bu kuzuların benim kuzu sanırım bana çekmemiş çok fotojenik delikafadulden

slm arkadaşlar ben bişi sorucam astronot mont kullanıyodum ama artık havalar ısında ince baharlık montu var sizce biraz daha kullanayımmı yoksa baharlık montuna geçeyimmi...

slm arkadaşlar ben bişi sorucam astronot mont kullanıyodum ama artık havalar ısında ince baharlık montu var sizce biraz daha kullanayımmı yoksa baharlık montuna geçeyimmi...

canım bence artık kullanma... ben neredeyse bir aydır kullanmıyorum... üzerine kısa mont ya da sweet giydirebilirsin a.s

ay bu topice bayılıyorum alya canım kocaman olmuşsun sen maşallah
defnem kuzuum sen çok tatlısın ya opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz teyzeleri
yanlızz alya fotoğraflarda büyük gösteriyor altını çizeyim gören herkes şaşırıyorguclubacismile
defnem annem göbişindeki kuzyua benzemişşsin çok tatlısın maşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…