2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

Temizlik arası bi geldim aaaa yakışıklı kuzu Kayra var...Maşallahhh kuzucum sana artık bakışlarda yakıyo cnmm , şapkaya hiç söz yok alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kayra çok tatlı annesi:) şapkaya bende bayıldım. aynısından bulursam alırım bende...

tşkler idil baby de var...

GÖRÜPTE YORUM YAZMAYANLARA KÜSTUK GÖRMEMENİZ İMKANSIZ NIYE YAZMIYORUSUNUZ TEYZELERİM ÇOK MU ÇİRKİNİM...

blüü bu fotoları zaten çok beğenmiştim gene yaaldım ekranıopuyorumnanaktan maşallah

kayra süt oğlum en sevdiğim kombinsayon mavi kırmızı ve beyazıdr lacili de diyebiliriz çok yakışmış şapkanada kurban olurum haaaaaaklinialirimsmile

evet kayra çok çirkinsin sen aynı annene çekmişin çirkin şey maşallah sana çok tatlısın hele o dudaklarınla gözlerine bitiyorum

çoook teşekkürler canımcım opuyorumnanaktan Şeniz

kızlar hepinizi kuzucuklarına bak bak doyulmuyor insanın sarıp sarmalayıp mıncıklayası geliyor
maşallah hepsine

boracım teyzem seviyorum seni çoookkkk...

kerem

anamm bu kıslarr çok şekerrrr zeyneb ada ...

işte benim erkekim opuyorumnanaktan
kız doğurtturcan sonunda bana sana vermek için :)))
maşallah size
kaydirigubbakcemile3canımcım bende kız yapayım o zaman senin yakışıklıya vereyim yerimseniben opuyorumnanaktan
yerim sizi maşallah hepinizde çok şekersiniz yine bombasınızzz
opuyorumnanaktan

maşalla güzel yüzlü zeynebime opuyorumnanaktan

boracım teyzem seviyorum seni çoookkkk...

kerem

anamm bu kıslarr çok şekerrrr zeyneb ada ...

Bora : gizoş tiyjeemmmmm mende şeni şok şeviyommm :asigim: opuyorumnanaktan

kızlar bu fotoğrafları nasıl ekliyorsunuz bir türlü yapamıyorum ben
bu arada bebişlere maaşallah barekallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…