2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

maşallahh bebişlerimize kızlarımız çok tatlıııı opuyorumnanaktan

Bizde bugün babamız için flaş karşısına çıktık :lepi:

bizde oğluşumla bugün böyleydik,anneannemize gittik :))

maşallah süpersiniz..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

maşallah süpersiniz..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

oyy oyy topiği yakışıklılar basmış yerim sizi ben annemizde ayrı bi güzel cnmmmmm maşallahhhhh

teşekkürler yasemincim :) opuyorumnanaktan

Kocişim,kuzum, Alperim ve onun kuzusu dünya tatlısı Alp'im

Burda da birbirlerini paraladıktan sonra uzaklaştırıldıkları an daha doğrusu benim kızımın yırtarak sevdiği dicemm benide öyle seviyo yolarak kaydirigubbakcemile3

Sözüm sana Gözdecim talip olurken bi daha düşün istersen eyvahedigeldismile

Varmı böyle bi tatlılık yawww manevi oğluşummmm

Son düzenleme:
maşallah yavruşlara zümrütcüm çok tatlılar
bu arada defne kesinlikle sana benziyor :lepi:

maşallah yavruşlara zümrütcüm çok tatlılar
bu arada defne kesinlikle sana benziyor :lepi:

Sağolasın Arzucummm Bora kuzumda bi an önce toparlasın dönsün sahalarımıza çok özleriz sonra biz o kuzuyu :Saruboceq:
Yaaa ilk doğduğunda aynı eşimdi ama sanırım 1 aydır falan tamamen bana döndü artıkın heyooo heyooo bencillik biraz ama olsunnnŞeniz

canım benim teşekkür ederim. o kadar tombalak değil.resimde öyle gözüküyor.
bende senin oğlana hastayım.her :enbuyukkk:açınca senin oğlanın resimlerini bakıyorum.maşallah.

çok teşekkür ederiz teyzesi... benim oğluşta tombik gibi duruyor resimlerde ama o kadar değil olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…