Maşallahhh yakışıklı Dora paşama
doraa sen attalara mı didion yavyumm bapapalarına bayıldık bayıldık maşallah sana
maşallah kertik dora ağama maşallah defne kuzuma, sols defnenin saçlarını naptın kuzumun saçları seyrelmiş, çekiyomu saçlarını annen kuzum, ah o annen. Doram her zamanki tarzınla konuşturmuşsunuz yani afacan armatör seni, yerim ikinizide yerim
Doracım Defnecim masallah size
hergün süslenip püslenip sizi bekliyo oğlum gelcem dediniz gelmediniz zatiklava:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ya kuzum sorma iki gündür hava kapalı zeynonun terelellileri tepesinde hergün niyetleniyorum ama kuzu bırakmıyor, elbet birgün buluşacağızzzopuyorumnanaktan
Şenizkuraban olurum defneeeeeeopuyorumnanaktan
Şenizdefne çok tatlı maşallah.
şu kollara bak yerim ben onun kollarını
Şenizdefne kuzuuuummmm çok tatlısın maşallahhh
Hem kendi saçlarını hem benimkileri yoluyo kuzummm bu ara favorisi bu naapalımmmkaydirigubbakcemile3 Şenizmaşallah kertik dora ağama maşallah defne kuzuma, sols defnenin saçlarını naptın kuzumun saçları seyrelmiş, çekiyomu saçlarını annen kuzum, ah o annen. Doram her zamanki tarzınla konuşturmuşsunuz yani afacan armatör seni, yerim ikinizide yerim
ŞenizDoracım Defnecim masallah size
maşallah defneyle doraya çok tatlılarrr
valla kızlar önümüzdeki bulusma icin pamuk getirin kulaklarınıza miray cok fenaaaaa bilmiyorumkismile
allahım emriii peygamberin kavliyle kızınız defneyiii oğlumuz emreye isitiyorum..isitiyorum..istiyooorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?